sarcina dupa antibiotic

sarcina dupa antibiotic | Autor: simonnete

Link direct la acest mesaj

ajutati-ma si pe mine va rog cele ce aveti cunostiinte medicale; de pe 10mai am avut amigdalele inflamate , am baut ceaiuri si am supt tantum verde, hexoraletten n, pana ieri (18 mai ) cand am facut temperatura si am avut frisoane. Deci am inceput sa iau augmentin de 1 g la 12 ore ,nistatin, nurofen raceala si gripa la 6 ore, robitussin 4 linguri pe zi , ceaiuri si alte bomboane de supt.Cum data UM a fost 14 mai iar perioada mea fertila va incepe pe 24 mai siVREAU SA RAMAN INSARCINATA , iar tratamentul cu antibitic il voi lua minim de zile adica 3 zile respectiv pana pe 22 mai as dori sa stiu care este perioada de remanenta a antibioticului in organism si daca pot ramane insarcinata sapt viitoare fara probleme pt bb
Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

simonnete eu cred ca nu afecteaza cu nimic antibioticul, mai ales ca augmentinul este un antibiotic permis in sarcina, iar tu il termini de luat cu 2 zile inainte sa ai ovulatia.sigur sigur nu stie nimeni, probabil si doctorii vor avea pareri impartite.
tin pumnii sa fie bine!

Puisori

www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damam spune:

Salut!

Ma crezi ca de asta si intrasem pe DC asta-seara...ca sa intreb acelasi lucru. Si eu am frisoane, ma inteapa gatul si oricum o problema mai veche, adica cistita si, de azi, am inceput un tratament cu Norfloxacin. Cred ca daca bei foarte multe ceaiuri, eliminini cat mai mult din substanta care ar exista in corp. Si eu ma gandesc la asta, dar pe mine ma sperie gandul ca am racit cam des, adica februarie si mai (acum), incat imi dau seama ca mi-a scazut imunitatea si ma intreb ce voi face daca mi se va intampla asta si in sarcina. Cred ca e o viroza acum, ca am auzit la mai multi astfel de manifestari. Eu as fi vrut sa intreb :"cat timp, dupa administrarea antibioticului, substanta acestuia (de baza) ramane activa in corp?". Eu stiam ca, dupa 24 de ore, antibioticul isi pierde activarea. Poate stie careva dintre fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

da asa este , intre timp m-am informat.
Deci poti sa iei antibiotic si apoi la 24 ore sa ai ovulatie si e ok
Nu se intampla nimik
Dar eu parca tot sunt ingrijorata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Poti sa iei linistita augmentin si in timpul sarcinii, sora mea a avut niste pb si a luat in ambele sarcini si fetele sunt foarte bine amandoua.
Plus ca daca iei pana la implantare, atunci chiar nu are nimic :)

bafta!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AuraV spune:

Uaaauuuu ce subiect recent si care ma intereseaza exact in forma asta. Si eu sunt in aceeasi situatie, tratament cu Nolicin 10 zile dupa care as vrea sa incercam iar un bebe ....ca nu mai imi permit sa pierd si luna asta. Ginecoloaga mea zice ca nu-i problema...poate ea crede ca daca n-am ramas pana acum(de 1 an incercam) nu s-o intampla exact in luna asta . Ca idee, am mai cautat treaba asta cu antibioticele inainte de conceptie si gasisem undeva ca cel mai sigur ar fi sa treaca intreg ciclul in care au fost luate, adica sa ai o menstra intre antibiotice si conceptie. Voi ati mai auzit de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

dragi aspirante ca si mune,
Din cate stiu eu antibioticul chiar ajuta sa ramai insarcinata. Mi-a povestit o femeie ca a cunoscut un medic ce interna paciente doritoare de copii si le facea injectii cu antibiotic. Si chiar a avut rezultate.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

A, era sa uit. In primele 11 zile de la fecundare samburelul nu-i afectat de NIMIC, nici de bomba atomica. Mare lucrare a facut Dumnezeu, sau... natura (pentru persoanele atee).

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput