Vitamine romanesti in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Clau, e doar de forma....inca se mai lucreaza la gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

slaba miscare pe aici, am ajuns de la trabaho si aici liniste si pace,Ioana ptr soferul grabit si eu credeam ca numai al meu colectioneaza briefe mit bild von polizei .
Ioana ce fain ca mergeti in ro, unde mergeti la Sibiu?
Miki gata gradina de arat?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

aloooooo madamele unde umblati, mie mi-o puitat o idee sa fiu in pas cu Trischa la idei geniale , deci duminica asta fac TAG DER OFFENE TÜR ati priceput ceva, deci MARE INTALNIRE LA LIMBACH cine vrea sa vina duminica la mine, facem a doua intalnire a vitaminelor la mine, mai ales daca vine Miha si Ioana de departe, am invitat-o deja si pe Corina, cine doreste cine pofteste , primeste adresa pe pm, deci duminica la caffe si kuchen pe la ora 2, daca credeti ca passen la voi, va astept cu drag .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Gata gradina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gata, m-am imbaiat,masajuit,cremuit, pensat, gata de nani,dar am zis sa mai intru o tura inainte.

Clau, pe al meu cred ca nu-l intrece nimeni la amenzi.Din pacate fara permis ar fi legat de maini si picioare,asa ca inca o amenda din asta ar fi nasol pentru el.

O intrebare, intrebatoare, care din voi foloseste anticearcan si daca da, de care?Si ce creme de ochi folositi?Antiriduri ceva?Nu-s ce ma apuca, cred ca m-am privit prea mult in oglinda.

Miki, ce gradina?Aia de ziceai ieri.

La noi dupa ce azi a fost frums, acu seara a tras o ploaie, taman dupa ce udasem

Mai stau o lecuta prin zona ca ma uit dupa creme si apoi la nani.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

eu am de l'oreal REVITALIFT si de la garnier ala cu cofeina tub cu rola.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Clau, Alex eu zic ca bine, dar vedem ce zice si dr maine cand mergem sa-i scoata atele.
In Sibiu la periferie stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Claudia,ai zis,nu mai dai inapoi.sa fie cafa multa si praji la fel.
Acum baga strada,numar,harta si ce mai trebui sa ne putem orienta.

p.s.hi hi hi

Mergi la inceput

Ioana, nu . o gradina adevarata . Ti-am spus ca vin la shopping intr-o zi . Eu folosesc de la L´Oreal.

Mergi la inceput