Vitamine romanesti in Germania (26)
Raspunsuri - Pagina 6
claudia74 spune:
slaba miscare pe aici, am ajuns de la trabaho si aici liniste si pace,Ioana
ptr soferul grabit si eu credeam ca numai al meu colectioneaza briefe mit bild von polizei
.
Ioana ce fain ca mergeti in ro, unde mergeti la Sibiu?
Miki gata gradina de arat?
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
aloooooo madamele unde umblati, mie mi-o puitat o idee 

sa fiu in pas cu Trischa la idei geniale ![]()
, deci duminica asta fac TAG DER OFFENE TÜR ati priceput ceva, deci MARE INTALNIRE LA LIMBACH cine vrea sa vina duminica la mine, facem a doua intalnire a vitaminelor la mine, mai ales daca vine Miha si Ioana de departe, am invitat-o deja si pe Corina, cine doreste cine pofteste , primeste adresa pe pm, deci duminica la caffe si kuchen pe la ora 2, daca credeti ca passen la voi, va astept cu drag 

.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Gata, m-am imbaiat,masajuit,cremuit, pensat, gata de nani,dar am zis sa mai intru o tura inainte.
Clau, pe al meu cred ca nu-l intrece nimeni la amenzi.Din pacate fara permis ar fi legat de maini si picioare,asa ca inca o amenda din asta ar fi nasol pentru el.
O intrebare, intrebatoare, care din voi foloseste anticearcan si daca da, de care?Si ce creme de ochi folositi?Antiriduri ceva?
Nu-s ce ma apuca, cred ca m-am privit prea mult in oglinda.
Miki, ce gradina?Aia de ziceai ieri
.
La noi dupa ce azi a fost frum
s, acu seara a tras o ploaie, taman dupa ce udasem
Mai stau o lecuta prin zona ca ma uit dupa creme si apoi la nani.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
eu am de l'oreal REVITALIFT si de la garnier ala cu cofeina tub cu rola.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
puiul11 spune:
Clau, Alex eu zic ca bine, dar vedem ce zice si dr maine cand mergem sa-i scoata atele.
In Sibiu la periferie stau.
trischa spune:
Claudia,ai zis
,nu mai dai inapoi.sa fie cafa multa si praji la fel.
Acum baga strada,numar,harta si ce mai trebui sa ne putem orienta.
p.s.hi hi hi

mikiriki spune:
Ioana, nu
. o gradina adevarata
. Ti-am spus ca vin la shopping intr-o zi
. Eu folosesc de la L´Oreal.