Vitamine romanesti in Germania (26)
Raspunsuri - Pagina 4
claudia74 spune:
back, am scris lui Monik in numele tuturor bineanteles, ne-a raspuns :
Multumesc ptr urari si ma bucur ca existati, egal ca numai virtual, dar existati si sunteti alaturi de mine.Va pup
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Ceska vazut activitati de dudu mic
da de tutzla aia cand scapati? auzi la AMR nu modifici zilnic ? ![]()
![]()
Merg sa prajesc niste chiftele si vad ce fac pe langa, acu is la cafa de dupa masa, la termin a fost super a invartit-o Andi pe madama aia de a capiat-o
that's my boy
tzuca-l mama, Deni m-a sunat ca vine mai tarziu ca merge in oras cu fetele
, eu azi lucru de la 6 la 8.
Mai fetelor eu nu stiu cum de pe copiii de aici ii purica atata, ati spus ca nu isi dau interesul la voi la gradi si nici la kinderarzt, uite e deja al 3-lea termin de genul asta anul asta la Andi ,immer dass selbe blöde fragen, il pune sa sara, sa mearga pitic, pe barna, asta pe langa testul de sprache, auz, vaz, sa repete dupa cd-playerul niste fraze, sa recunoasca litere si cifre, o droaie de tampenii, 1 ora am stat acolo.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
TE IUBESC MOM ! ~ :-x

Mama mea draga te iubesc din tot sufletul meu ! :*
Cu mult drag fiica ta D3nY´ :-xx <3
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
noiembrie spune:
Clau , pot sa vin si eu la Kaffe si kuchen?Promit sa fiu cuminte!![]()
Imi pare bine ca Andi a iesit bine la teste , dar cum iti spuneam , asa e la noi , si-au pierdut interesul medicii , sau ce mai stiu eu ce ...prea multi copii ..
Tumpi , am avut-o pe Drug , la geografie , Diaconescu la biologie , si multi oameni minunatidar si ...citeva uscaturi !
Oricum am amintiri de neuitat , asa cum sint si cele din liceu si apoi de la servici.!Asa a fost viata mea , si a fost tare frumoasa !
Mi-ar parea tare bine sa ne putem intilni vreodata , poate aici , poate in Romania !sa mai depanam niste amintiri!
Angela , stiu ca e greu , costa bani , nervii de rigoare , dar crede-ma tot ce se poate cumpara cu bani nu-i scump!Sanatate si sa iesiti si din beleaua asta !
Ramona , numai bine iti doresc , daca te consoleaza cu ceva , sa stii ca se poate si mai rau!
(din experienta!
)Toate trec!Capul sus , gindeste -te la bebe!
Eu totusi trebuie sa imi amagesc glicemiile cu ceva , ca vad ca stau in greva !
Deci , va trebui sa execut ceva dulce !
claudia74 spune:
MAMA TE IUBESC !
uitativa numai la mama mea draga .. cum face mancare pt noi !
nu are deaface este ca orice alta mama !
doar ca mama mea este speciala !
este cea mai buna,cea mai tare,cea mai frumoasa si cea mai draga mama de pe lume !
si stiti dece ?
pt ca este mama mea ! :-x
si sa nu aud pe nimeni ca vb
prosti sau urat despre mama mea ca .. 
ok ?! bne´ ;)
Va saluta cu drag D3nY´:-x
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eu frig chiftele si fierb macaroane si fata se tine de prostii, da hai ca-s faine prostiile de data asta, tot striga : mama vino repede ca nu stiu ce s-a intamplat pe pagina ta! zic : lasa ca nu am timp acu ca se ard chiftele! hmmmmm ati vazut cum scrie romaneste, vai mama ei!
gramatica ioc
, dar na asta e, dupa 6 ani de deutsche schule.
Codruta te primesc si de esti rea
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
tumpi spune:
Injectati-mi niste energizant va rog
.Daca am apucat sa ma intind putin e clar ca-s terminata,daia cand am multa treaba nu dorm ca daca am apucat sa ma asez nu prea ma mai ridic.
M-am intins cred ca juma de ora afara dar nu am rezistat, incepuse soarele sa arda si chiar nu e cazul sa exagerez.Si eu trebuie sa ma duc sa imi iau crema pt fata cu protectie solara ca nu vreau sa-mi pun pe fata ce cu care ma dau pe corm ca si asa am tenul sensibil.Joi cand e liber chiar as vrea sa megem la strand ca sa ma pot balacii si eu in voie, mai ales ca-mi zicea o colega ca ar fi 30 gr
.Unde a auzit habar nu am, cert e ca pe wetter zice ca o sa fie vreo 23.
Clau, io nu ppricipis mesajul tau, sau fu Deni
.
Ceska, am intrat si eu pe blogul tau si l-am rasfoit, perlele copiilor m-a facut sa mi se descreteasca fruntea, mai ales ca tocmai ce am primit o scrisoare cu o poza de toata frumusetea a sotului meu luat de bliz si care nici mai mult nici mai putin are 28km/h depasiti fata de limita legala

Codruta,da, poate ne vedem,cine stie, mi-ar face placere.
Ma duc sa bag un energizant ca am de facut acte pt steuerberater si nu-s de ce da n-am nici un chef si vreau sa termin si de calcat, ca ieri am calcat tot, da mi-au ramas cele stranse aseara de pe sarma.
As face si eu ceva dulce si nu stiu ce si ar tb sa fac si ceva cumparaturi, da las pe maine, asa sunt mai proaspete![]()
Apropo la voi joi e liber?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
AdinaF spune:
Io nu stiu cand voi primi declaratzii de la banditzii mei, ieri mi-au trantit in nas usa de la camera lor si mi-au spus: "Du-te-n Togo cu bagajul!" 
monik, multa sanatate , sa mai potzi duce o vreme sarcina, oricum deja sansele sunt foarte bune pt copil, egal ce-ar fi
.
Fetelor, eu iar va stresez cu cetatzenia asta, bat-o sfantul.
Azi mi-am luat antrag pt einbürgerung, dar acolo scria ca tb sa renuntzi la cetatzenia actuala, sau dc nu vrei, sa enumeri motive serioase de ce vrei s-o pastrezi.
Oare cum sa fac, eu tare as vrea s-o pastrez si pe-asta romana ???
Are vreuna dintre voi dubla cetatzenie?
Si scria ca dc am sotz neamtz suntem invitatzi la gespräch amandoi, oare ce se discuta acolo?
a, si oare am sanse totusi s-o iau dc nu am venituri personale si nici averi? Adica ajunge daca sotzul ne asigura traiul, ca sa zic asa?
ramona, nu te stresa te rog, chiar fii bucuroasa ca fetitza are o relatzie buna cu sotzul tau, ai fii fericita dac-ar fi invers? Si ai mei il idolatrizeaza pe papa lor, ma uita complet cand e el in preajma, yupeee
, (glumesc), e si normal, pe mine ma au tot timpul, pe el il vad rar, de aceea profita din plin. Deci nu-i nimimc anormal in toata situatzia asta, pupici pe burtica si sarcina usoara in continuare
.
trischa si eu pledez pt Croatzia, insa noi vrem in afara vacantzelor, iulie chiar e prea heiss, si cred ca si scuuump .
O zi frumoasa fetelor, am disparut la plaja !
noiembrie spune:
Clau , si eu am chiftele , dar le-am prajit ieri si cine mai vrea , daca vrea ...reci !![]()
Tumpi ,
eu nu am liber niciodata , am norma intreaga , si nu voi iesi la pensie !
Nu imi permite meseria!![]()
trischa spune:
Oooo si vai
,am facut un chek bunnn cu nuca multaaaa.asta-i prima parte,ca in loc sa pun 180 gr am lasat cum era...250gr
.
Acum am scos chestia neagra din cuptor si bag o pudrare masiva cu zahar sa nu se vada.vad io daca tine figura.
Si de nu vrea nimeni la croati, sa stiti ca schimb destinatia.