Vitamine romanesti in Germania (26)
Raspunsuri - Pagina 15
AdinaF spune:
Buna fetelor!
iulia, bine-ai revenit! Si io-s de parerea: mai rarutz ca-i mai dragutz :).
claudia, am completat formularele, insa am unele nelamuriri, trebuie s-o sun luni pe Beamta care se ocupa de mine, plus ca mai am de facut Beglaubigung dupa anumite acte (oare se pot face si la primaria locala, sau doar la notar? - de ex legalizare certificat de casatorie?).
monik, tzin pumnii sa mai reziste copilul in Backofen, ai grija de tine
.
Pe mai tarziu!
claudia74 spune:
Neatza buna vitamine, eu ieri am facut ture cu Andi la Sportplazt ca avem un mini fest si seara ne-am dus si noi si numai stiu la ce ora ne-am intors
apoi am cules si vecinii pe la noi la o cafea si o praji si ceva würrstchen ce au mai ramas ca sotu a griluit ieri 
Cafeaua :

Ioana next time, imi pare si mie rau, dar nu vrei sa stii unde e Miki ![]()
.
Adina tu ce faci cu mess ala numai intri? nu mi-a trebuit nimic legalizat, vorteil ce am avut ca avem eigene haus, job aici si diverse activitati de integrare (Sportverein, Kirchenchorverein), vezi tu la interviu ce iti spune, tinem pumnii.
Iulia ai intrat in pita ai! si io tre sa fac o praji iar daca vine Corina si Adina, ieri le-am facut la copii milch schnitte, nu mi-a iesit cum trebuia dar hauptsache schmeckt
.
Mariana tu esti bine, ii scriu sms la Monik mai incolo sa vad ce mai e cu ea?
Codruta,Matei cum mai e pe la voi,sper ca mai bine?
Restul fetelor va
o duminica faina va doresc, adica pe toate va pup.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Iulia nu spune de doua ori ca nu ai companie la praji ca iti trimit una incantatoare, care se afla pe langa Ulm la momentual actual ![]()
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
noiembrie spune:
Buna dimineata , fetelor , si de la mine daca doriti
, am terminat praji ieri , au venit niste prieteni pe la noi si au zis ca nu au mancat asa ceva de ......aiurea era o rulada banala!Astazi nu fac nimic dulce , probabil maine , ca asta e drogul meu
, nu pot fara !
Matei este mult mai bine , si cred ca maine vom incepe din nou gradi . Saracul copil era asa fericit cind i-am spus ca merge iar la gradi !Si sa speram ca pina la vacanta nu ma m-ai potcovesc cu oarece boala.Nu de alta dar nu vreau sa duc si prin Romania, ca m-ai sint destui copii la care trebuie sa mergem , in vizite !
A-si vrea sa gasesc si eu niste bilete ieftine de avion pentru sfirsitul lui iulie , inceput de august , pentru mine si Matei , ca nu prea imi da inima ghes sa mergem cu masina pina in Bucuresti.
Care mai este situatia lui Moonik , cine stie ?Cumparam deja pampersi , sau mai asteptam?Multa santate si tinem pumnii!
Va doresc o zi minunata , oriunde a-ti fi!
tumpi spune:
Caldura mare moncher, caldura mare
.La noi s-au anuntat 27 gr, dar termomentrul meu arata acum 28 gr.Am incercat sa stam la soare, dar e prea puternic acum, bine eu oricum nu-l suport,dar al meu care sta la soare nu a mai suportat si a intrat in casa.Daca nu era cu F1 , ma duceam sa mai trag cateva bazine sa ma racoresc.
Am observat ca una bucata vitamina ne-a cam parasit
.Bine sunt si altele, care nu prea mai intra pe aici,deh a venit vrema frumoasa, lumea e prin concedii, la grill, plimbari in padure.
Ma duc sa-mi fac o cafea ca pana la ora asta nu am baut nici una.Si cand ma gandesc ca daca nu interveneau schimbarile de program la noi as fi putut fi in alta parte acum

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
trischa spune:
Salutare tuturor,raportam si noi schimbare de program
Una bucata copil si-a facut rost de febra si ceva tuse.asa ca frec un galbenus de ou cu vanilie si lapte si sasului ii ramane misiunea s-o comvinga sa bea chestia
.
Mai tarziu il pun sa-mi vopseasca genele
.
Pe mine ma dor toate cele,am alergat si ieri dim si aseara si vreau si diseara.
Mie imi scapa faza cu vitamina disparuta,vreau lamuriri ca-s pe nicaieri si nu-i frumos sa raman asa.
O zi frumoasa si sanatate!!!
tumpi spune:
Adina,nu zic nimic, poate apare ea si se da pe brazda
.
Sanatate multa puiutei.Te-ai apucat de alergat?Am zis ca imi cumpar si eu ceva echipament sa ma apuc seara de alergat.E cazul sa fac ceva ca nu se mai poate.
Codruta, ce aeroport ai mai aproape?Daca ajung cei de la Germanwings, vezi ca au oferte bune.Mie se par mai convenabili decat Blueair-ul.
Corina, Clau distractie placuta.
Restul fetelor, o duminica minunata.
trischa spune:
Ioana,daca vrei sa alergi,dä-i drumul.
Nu incepe cu,,tre sa-mi iau echipament...,,pe mine o faza din asta m-a tinut vreo juma de an si tot nu mi-am luat echipament.nu ai nevoie de nimic special,poate doar e un sutien ca sar bidoanele,dar in rest nimic special.
Eu mi-am pus sutienul de la costumul de baie ca altul nu am,nu port asa ceva.o fi urat???
Ihaaaa,de maine intru si la regim..sa vedeti voi ce mica ma fac
tumpi spune:
Adina, eu am bustiera pt sport, luata inca din tara.Adevarul e ca ma urnesc mai greu.Si al meu imi zicea ieri ca degeaba am aparate in casa ca nu fac nimic.MAi fac, cand imi aduca aminte, sau dupa ce-mi trece febra musculara.Ca nu stiu ce am, pana acum cand faceam pe bancheta nu faceam febra musculara la busrta, acu dupa 10 abdomene abia imcep sa fac febra.Si cand ma gandesc ca faceam si 50 pe bancheta si nu aveam nimic.Oare sa fie batranetea de vina?

Am zis sa-mi cumpar un suport de pus pe mana pt MP3 ca sa nu-l tin in mana ca tb sa ascult ceva cand alerg, nu?![]()
La mine problema e mancatul seara cu al meu, nu reusesc sa ma mai organizez deloc cu mesele.Cand ajunsesm la 53 de kg ziceam ca sa ajunga la 49-50, acu, nici la 53 nu mai am pretentii sa ajung
.OFFFf