Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 6
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J OK, nu ma abtin sa adaug unul care eu l-am vazut acum citeva luni, dar prea mi-a placut ca sa nu-l pun pe lista: The Lives of Others. |
Oh ! Asta e filmul ala nemtesc care a luat Oscarul acum cativa ani, 2006 parca ?
Moooaaamaaa, daca e ala, mie mi s-a parut BESTIAL ...
Scenariul mi s-a parut absolut briliant,genial crosetat si foarte posibil a fi real ... M-a luat total prin surprindere fiecare intorsatura cheie a subiectului. Plus rezolvarea cazului a fost geniala - a fost cumva o razbunare morala care a salvat exact vietile celor pe care ii afectase.
Desi initial am gasit usor vinovatul in toata drama, m-am pus ulterior in papucii ei si am inceput sa ezit. E clar ca duduia a avut o alegere grea - ori un barbat, care nu ii era sot, pe care il iubea pe moment dar a carei dragoste ii oferea totusi un viitor incert, ori cariera pe care o iubea si care ii asigura viitorul ...
P.S. Jocul actorilor mi s-a parut bunicel spre mediocru (mai ales Christa mi s-a parut cam slabuzta) nu stiu de ce, poate nu sunt obisnuita ca actorii germani, nu au patetismul sau suspansul celor americani ... totusi actorul din rolul principal arata bine ca exemplar masculin german .
buflea spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi Frozen River nu mi-a placut deloc....de fapt l-am si inchis pe la jumatate ca nu am mai avut rabdare sa ma uit, nu imi trezea nici un interes... |
Oh ! Oare ce te-o fi plictisit ... pe mine efectiv m-a atins filmul asta. Lupta unei mame singure sa-si creasca decent 2 copii, dinnerul ala alcatuit din popcorn si apple juice, dorinta de a fi un om cinstit, nedreptatea si imposibilitatea de castiga mai multi bani prin munca cinstita (oare ai ajuns acolo cand isi intreaba seful daca poate sa lucreze norma intreaga si ala ii spune ca nu, ca trebuie sa o imparta cu o pustoaica dupa care i se scurgeau aluia ochii si care avea un tatuaj pe fund), apoi presiunea asta financiara (venea craciunulsi nu avea bani de cadouri la copiii, suna ala cu rata la noua casa, nu avea bani de mancare sau se ducea la pompa de benzina si punea benzina de 1 dolar), certurile cu baiatul mai mare care mi s-au parut oarecum nedrepte pentru ca ala de fapt era doar un simplu adolescent imatur si ea il trata ca pe singurul mascul din casa si avea pretentia sa se comporte ca un om matru) ... si la polul opus, TV-ul ala plat imens care facea o nota atat de discordanta cu rulota aia careia ii inghetau tevile de frig ...
Huh ! ! ! eu sunt foarte senzitiva la saracie, la copii si mai ales la sacrificiile si eforturile mamelor de a da copiilor un sentiment de normalitate.
ancamac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Bine, este neobisnuit pentru ca este un film de W. Allen ...cui nu-i place Woody Allen sa faca bine sa nu se uite la filmul asta. Mie imi place la nebunie W. Allen, cred ca i-am vazut toate filmele |
Si mie mi-a placut Vicky Cristina Barcelona, cred ca e unul dintre cele mai reusite filme ale lui Woody Allen.
mihutza11 spune:
citat din mesajul lui ancamac Ati vazut The Pursuit of Happyness? Merita! |
da l-am vazut.. super!!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
buflea spune:
citat din mesajul lui ancamac Ati vazut The Pursuit of Happyness? Merita! |
Asta este filmul meu de referinta ... fetelor am plans la filmul asta de s-a speriat barbata-meu, a navalit in camera pese mine si eram asa intr-o lacrimogena de a crezut ca imi este rau .
Mi-a placut pentru ca este poveste adevarata, pentru ca arata determinare si lupta pentru copilul tau, pentru ca arata cum iti poti busi viata la un moment dat si cum responsabilitatea unui copil te poate mobiliza la sange ... cea mai sfasietoare scena este pentru mine aceea cand in sfarsit fac rost de bani si isi inchiriaza o camrea la hotel si desi aveau un pat mare in care incapeau amandoi, adorm imbratisati si inghesuiti intr-un fotoliu...
Acum revenenid la realitate, atunci cand a aparut filmul am vazut niste interviuri cu aevaratul protagonist si am remarcat ca niciodata nu a amintit nimic de fi-sau, acum casatorit si la casa lui. Mai mult, la intrebarile despre el, raspunsurile au fost evazive si generale iar fi-sau nu a aparut niciodata in media ... de aici m-a dus gandul ca relatia ci baiatul s-a deteriorat in timp ceea ce este infiorator de pacat.
buflea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancamac
Dupa mine cel mai bun film a lui W. Allen este Annie Hall. Stiu ca este facut in 1977 dar mi se pare atat de real, de detaliat si de firesc in derularea evenimentelor incat este pur si simplu nemuritor. Si mie mi-a placut Vicky Cristina Barcelona, cred ca e unul dintre cele mai reusite filme ale lui Woody Allen. |
Ramona J spune:
Oh ! Asta e filmul ala nemtesc care a luat Oscarul acum cativa ani, 2006 parca ? Moooaaamaaa, daca e ala, mie mi s-a parut BESTIAL ... Scenariul mi s-a parut absolut briliant,genial crosetat si foarte posibil a fi real ... M-a luat total prin surprindere fiecare intorsatura cheie a subiectului. Plus rezolvarea cazului a fost geniala - a fost cumva o razbunare morala care a salvat exact vietile celor pe care ii afectase. Desi initial am gasit usor vinovatul in toata drama, m-am pus ulterior in papucii ei si am inceput sa ezit. E clar ca duduia a avut o alegere grea - ori un barbat, care nu ii era sot, pe care il iubea pe moment dar a carei dragoste ii oferea totusi un viitor incert, ori cariera pe care o iubea si care ii asigura viitorul ... P.S. Jocul actorilor mi s-a parut bunicel spre mediocru (mai ales Christa mi s-a parut cam slabuzta) nu stiu de ce, poate nu sunt obisnuita ca actorii germani, nu au patetismul sau suspansul celor americani ... totusi actorul din rolul principal arata bine ca exemplar masculin german . |
Asta e. A avut filmul asta mai multe intorsaturi decit m-as fi asteptat.
Tipul asta are ceva, ca mie nu-mi cad cu tronc prea usor actorii astia.
Gindiram cam la fel filmul asta, doar ca mie mi-a placut mult cum a jucat ea, ii uitasem numele. Pare-mi-se ca-i olandeza, nu?
Ramona J spune:
Bine, este neobisnuit pentru ca este un film de W. Allen ...cui nu-i place Woody Allen sa faca bine sa nu se uite la filmul asta. Mie imi place la nebunie W. Allen, cred ca i-am vazut toate filmele |
Si mie imi place Woody Allen de obicei, am avut si dezamagiri dar filmul asta chiar mi-a placut si Penelope a jucat tare bine.
Am reusit sa vad Doubt, mi-am amintit iarasi cit de mult o iubesc pe Meryl Streep. Zau ca merita Oscar! Mi-a placut ea, mi-a placut mesajul filmului...
Eu n-apuc sa vad filmele astea cind apar, deci pe cind e vremea Oscarurilor nu pot sa-mi dau cu parerea. Acum ca am reusit si eu sa vad citeva dintre filmele de anul treut ma mir ca a cistigat Slumdog.
mihutza11 spune:
am vazut si eu Revolutionary Road.. si incepe din ce in ce mai mult sa imi placa Kate Winslet.. imi placea si inainte dar acum cu atat mai mult..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra