Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Mi-a placut Whatever works. Dupa Vichi Cristina Barcelona, ma asteptam la ceva la fel de slab asa ca a fost o surpriza placuta filmul asta. Patricia Clarkson a avut un rol reusit.
Am luat de la biblioteca un film haios, productie BBC: Lost in Austen. A fost foarte placut de vizionat. Eu sint fan Jane Austen, iubesc romanele ei, iar Mindrie si Prejudecata e cartea pe care am citit-o cel mai des. Si pe care periodic o recitesc. Cred ca am vazut toate productiile importante, de cinema, ori seriale, si mi-a placut si Bridget Jones's Diary. A fost reusita si parodia asta BBC, va recomand filmul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Interesant! Mie mi s-a parut mult mai bun Vicky Cristina Barcelona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Citat:
citat din mesajul lui giani
Am luat de la biblioteca un film haios, productie BBC: Lost in Austen. A fost foarte placut de vizionat.

Intr-adevar, a fost extrem de amuzanta seria. La inceput am crezut ca tb sa fie vreo prostie, dar am ramas uimita sa constat ca m-a 'prins' :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Cea mai mare porcarie de film ever este 2012, bine ca l-am dat jos cu torentu ca altfel imi faceam sange rau sa stiu ca am platit bilet la cinematograf pentru el, vai de mine, exagerat in halu in care iti vine sa razi, bazat numa pe efecte speciale, dar d-alea de prost gust de nu crede nimeni ca scapa viu din ele, dar ei sunt bine merci la sfarsit, nimic despre profetia mayasa...o imbarligatura de nu intelegi care e spilul: ori murim ca izbucnesc vulcanii, ori california cade in mare, ori construiesc desteptii lu peste un soi de arce(pluralu de la Arca) ori creste nivelu marii ca la potop, dar totusi nu ploua, un talmes-balmes de mare clasa...whatever cum zic baietii pe forumuri, de date movie e bun, ca altceva mai bun decat sa pupi gagica in loc sa urmaresti "apocalipsa lu peste" nu ai ce sa faci cu acest film.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ilse eu nu l-am vazut, ca am renuntat in ultimul moment si am fost la filmul A CHRISTAMS CAROL, in varianta 3D , da care au fost la 2012 qu spus ca a fost super....
oricum cinema-ul e full la 2012....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am vazut ieri "Le concert" de Radu Mihaileanu.Nu stiu daca ati mai discutat de el dar pe aici a iesit de curand pe ecrane si e absolut superb.Am ras singura si imi aduceam aminte de fragmente din epoca de aur.
Ilse merci pentru aprecierile la 2012 cc ca tosmai ma pregateam sa dau cativa euroi pe bilet.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ilse eu nu l-am vazut, ca am renuntat in ultimul moment si am fost la filmul A CHRISTAMS CAROL, in varianta 3D , da care au fost la 2012 qu spus ca a fost super....
oricum cinema-ul e full la 2012....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

pey te cred, ca daca e ca la cinema-ul din mall, in bucuresti ma refer te distrezi de comentariile oamenilor din sala mai degraba decat de film, acolo m-as fi dus si eu cu gasca sa-l vad, mai auzi un "pup-o mey"...mai una-alta, acuma depinde ce asteptari ai de la un film.

adica tipu asta=regizorul cu 2012 e ala cu the day after tomorrow, si ala tras de par dar sincer capodopera si parfum in comparatie cu ultimul.

efectele speciale, da...de mare efect, povestea din spatele filmului nexam...de fapt care poveste?
ca nu se exista...lipseste cu desavarsire.
si am citit cate ceva despre fenomenul 2012...nu are nici in clin nici in maneca cu filmul.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ilse, nu, in timisoara....... acum sincer, ori am fost eu acaparata de film de cate ori am mers...ori...oi fi un pic surda....dar nu am auzit niciodata astfel de comentarii.....

animatia de craciun in varianta 3 D mie mi-a placut.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Stiti vreun film cu mineri sau din mina , indiferent din ce categorie face parte, sa fie film sau documentar cu mineri sau despre mineri. Imi trebuie pentru ceva anume. Multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Stiti vreun film cu mineri sau din mina , indiferent din ce categorie face parte, sa fie film sau documentar cu mineri sau despre mineri. Imi trebuie pentru ceva anume. Multumesc !!!

Coal Miner's Daughter

Mergi la inceput