Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Delidana, le-am vazut chiar unul dupa altul. Am preferat Eastern Promises.
Eu am mai vazut East is East, care e prezentat drept comedie dar eu nu l-am vazut asa, chiar m-a intristat.
Am mai vazut Before the Rains, o poveste din India anilor '30. Interesant!
Era sa uit de The Company a lui Altman. Mie imi place baletul/dansul si mi-a placut filmul, altfel imi imaginez ca ar putea parea plictisitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Sint curioasa sa-l vad si eu, dar n-am ajuns...

Vazut/placut un film noir, Man Who Wasn't There. E un film al fratilor Coen, care imi plac in general. O prefera pe Frances MacDormand, care apare si in filmul asta. Mai frate, dar cit a fumat Billy Bob!
Ultimul film al lor pe care l-am vazut a fost Burn After Reading - funny rau! Mai am pe lista de la biblioteca O Brother, Where Art Thou - l-a vazut cineva? Sper sa fie bun, va spun in citeva zile.

Lume multa, oameni putini

Eu am vazut O Brother, Where Art Thou si mi-a si placut. Muzica o mai ascult cuplacere si acum dupa 8 ani de cind am vazul filmul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am vazut un film mai vechi: The Pianist (2002) impresionant, trist....evrei...nemti...
The Brothers Bloom (2008) nu e cine stie ce....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Eu am vazut O Brother, Where Art Thou si mi-a si placut. Muzica o mai ascult cuplacere si acum dupa 8 ani de cind am vazul filmul :)

Ar fi in program pentru azi, dar cred ca ne-a lovit gripa, sa vedem cum vom fi.

The Pianist l-am vazut si eu mai demult. Cred ca mi-a placut, nici nu mai tin bine minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

De adaugat la filmele cu WW2, in week end am vazut Defiance un film foarte bine facut, dupa un fapt real.

Si daca tot venii vorba de pianisti, tot in week-end am vazut un film de dragoste a lui Bertolucci, care mi-a placut - Besieged.

Ramona, sanatate, si refacere cat mai rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Ieri am vazut 500 days of Summer... Mia placut tare mult, poate si din cauza ca, involuntar, am facut anumite asocieri emotionale. E un film frumos, usor diferit de genul d epoveste clasica. Sel mai mult mi-a placut finalul.:)

Mergi la inceput

o comedie usoara : american virgin , chiar am ras la unele faze....
nu ma mai uitasem demult la o comedie..

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

un film super:the taking of pelham 123 (2009) cu john travolta, Denzel Washington !! exceptional!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Ati vazut cumva miniseria East of Eden(1981) de 380 min. cu Timothy Bottoms, Jane Seymour, Bruce Boxleitner, Karen Allen, Hart Bochner ? Oare merita ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

Citat:
citat din mesajul lui aiska

Ati vazut cumva miniseria East of Eden(1981) de 380 min. cu Timothy Bottoms, Jane Seymour, Bruce Boxleitner, Karen Allen, Hart Bochner ? Oare merita ?

numele imi spunea ceva dar uitandu-ma pe imdb nu e cel la care ma gandeam eu, un film vazut prin 1986-87 cred, cand gaseai cu greu o caseta video cu ceva acatarii pe ea, era tradus "reintoarcerea la eden" si dura pret de vreo 3 casete , chiar mi-a placut si as vrea sa-l revad dar nestiind numele original nu dau de el...

edit ca l-am gasit http://www.imdb.com/title/tt0085079/

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput