Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 15
J G spune:
Am vazut si mi-a placut foarte mult Coraline. E animat, dar nu pentru copii!
Si Terminator Salvation e foarte bine realizat.
J si Carla (05.02.2006)
Ramona J spune:
Am reusit sa vad "Divided We Fall" si vi-l recomand, mi-a placut foarte mult.
Uite aici sa va faceti o idee:
http://www.imdb.com/title/tt0234288/
mihutza11 spune:
Knowing cu Nicholas Cage, mi-a placut mult.. si sotului i-a placut!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
ANDREEA11 spune:
Numere fatale - f buna
Ice age 3 - dragutzel
6D mi se pare senzational. Mai ales ala cu casa bantuita. Ieri am vazut Pandavision, si mi s-a parut slabut in comparatie cu Haunted House. Dc vreti senzatii, va recomand
mihutza11 spune:
Push - mi-a placut, daca va plac filmele de genul X-men, Fantastic 4, sau ma rog in care actorii au puteri care mai de care..
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Ramona J spune:
Mai, voua chiar v-a placut In Bruges? Ca mie nu!
Am reusit in sfirsit sa vad The Lives of Others si asta da, mi-a placut.
Cred ca-s in perioada ceha, am mai luat unul, sa vad cind apuc sa-l vad.
In rest am schimbat macazul si am luat citeva filme documentare, sint curioasa sa le vad si daca va intereseaza soiul asta va spun si voua...
delsim spune:
In afara de fazele alea destul de shocante, mie mi-a placut foarte mult In Bruges. Are de toate filmul ala in el: si drama si umor, sarcasm, suspans, probleme de morala etc.
Ramona J spune:
Nu stiu, poate n-am fost eu "in the mood", dar nu mi-a spus mare lucru. A avut parti bune, dar una peste alta nu e genul meu de film. Mi-ar fi prins bine sa fi fost subtitrat, mi-am cam incordat urechile cu accentul lor!
Aseara am vazut filmul ceh, in engleza e tradus "Autumn Spring". Mi-a placut foarte mult, e un film despre batrinete si nu numai.
Acum sa vad si documentarele alea...
mihutza11 spune:
Ramona de la biblioteca le iei?
mie poti sa imi spui.. ca sunt curioasa ..
eu nu am vazut In Bruges..
Pozici
Povestea americancei
Ramona J spune:
Mihutza, din partea mea nici nu te obosi cu In Bruges...
Da, le iau de la biblioteca. O parte le retin online, apoi ma mai orientez si la fata locului.