Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 11
mihutza11 spune:
tocmai am vazut o comedie romantica chiar faina.. Confessions of a shopaholic
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Ramona J spune:
Eu am vazut Last Chance Harvey si am fost cam dezamagita. Imi plac Dustin Hoffman si Emma Thompson, dar n-au avut "chemistry" zic eu. Inceputul a fost OK, dupa care a devenit tot mai neinteresant.
Nu vreau sa zic ca-i un film prost, dar eu am fost oarecum dezamagita.
mihutza11 spune:
Pe mine filmul asta Last chance Harvey, nu stiu de ce, dar efectiv nu ma atrage sa-l vad..
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
MadameBovary spune:
Ramona, pe mine BENJAMIN BUTTON m-a adormit de vreo 2 ori asa ca nu esti singura .
Azi am vizionat EASTERN PROMISES cu Naomi Watts, Vincent Cassel si Viggo Mortensen. Destul de sangeros (dar pe mine nu ma deranjeaza asta - de-aia mi s-a parut ca unul dintre cele mai bune filme de la Oscaruri a fost THE WRESTLER ), dar bun. Si bine jucat! De-abia la final am vazut ca e cu Vincent si Viggo, eram 100% convinsa ca tipii sunt actori rusi .
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Ramona, pe mine BENJAMIN BUTTON m-a adormit de vreo 2 ori asa ca nu esti singura . I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Poate nici n-ar trebui sa mai incerc...
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Ramona, pe mine BENJAMIN BUTTON m-a adormit de vreo 2 ori asa ca nu esti singura . I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
nuuu!!! nuuu esti singura.....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
MadameBovary spune:
Off-topic: Lavi, super tari buburuzele de la semnatura ta!!!
am revazut DEAR FRANKIE acum ... deci filmul asta e mare pentru mine!! mi se pare atat de frumos si de real... chiar daca actiunea e cam statica, transmite foarte mult sentiment, e jucat superb... iar Gerard Butler e ... o combinatie mareata intre si . cred ca mai bag un film cu el in seara asta ca sa ma satur
mihutza11 spune:
mai daca stau bine si imi amintesc si pe mine m-a adormit initial Benjamin Button .. o fi ceva cu filmul asta.. a doua oara cand m-am apucat de el l-am vazut..
am vazut si eu He's just not that into you.. mi-a placut si mie..
Pozici
Povestea americancei
MadameBovary spune:
Azi-noapte am avut moment Gerard Butler . Daca tot am inceput cu DEAR FRANKIE, am zis sa mai bag (pentru a treia oara) si P.S. I LOVE YOU. Si m-am smiorcait pe tot parcursul filmului... ceea ce nu mi s-a intamplat primele 2 dati cand l-am vizionat. Acum plangeam si in avans... ma gandeam ce urmeaza si mai tare ma apuca . Foarte sensibil si frumos filmul, imi place super mult.
ionella3003 spune:
Fetelor, va multumesc frumos pt. sugestii!
O sa aleg ceva din ce mi-ati propus voi, ca n-am vazut nici unul din ele.
De-abia astept sa vad si eu un film, linistita, cu sotul meu... trebuie sa profitam din plin de vacanta noastra, ca e doar o spatamana pana vine sefu' mic acasa...
Va doresc un weekend magnific!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...