Cate greseli ati facut pana la 30 ani?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

3 greseli pt mine, da din cele mai amarite (sutien, imbracaminte, etc). Daca as folosi fond de ten, poate as avea si a apatra greseala , da nu folosesc, piele subtire, deh!

Greselile pe care le regret nu sunt in lista. Sunt decizii pe care le-am luat la rascruce de viatza, oameni in care am crezut.

Sper insa ca am invatat din greselile importante, ca de imbracat nu ma prea omor eu sa fie perfect (nici o sansa deci sa imi reduc numarul de grteseli in viitor).

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Am facut vrei cinci...
Si as mai adauga una mai serioasa, ca am fost o bleaga si n-am stiut sa-mi impun parerea si sa ma simt sigura pe mine, ca dupa 30... (noroc cu soata, care ma invata... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Nu am facut nici una din greselile de acolo. Am facut multe altele dar nu pe astea .... Ce nu inteleg e de ce "trebuie facute" inainte de 30 de ani??? Adica e chiar asa obligatoriu sa agati un gay, sa ai o relatie simultana cu 2 barbati, etc???
N-am stiu ca e obligatoriu, poate ma straduiam mai tare

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Treceti-ma si pe mine in catastif cu 4 greseli.
Pe unele insa nu le-as numi greseli, ci experiente. De aceea pe 2 dintre ele nu le regret.
Una dintre "greseli" s-a concretizat intr-o casatorie foarte fericita .
Pe una continui s-o fac si acum, pt ca sunt innebunita sa lenevesc la soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lori_75 spune:

din lista de 15 nu am facut nicio greseala. Dar am facut altele, dintre care cel mai mult regret ca nu am facut copilul mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Eu am facut greseala de a incerca un permanent pe la 23 ani, si-a batut aia( mai era si de la un salot igiena de pe calea victoriei ) joc de parul meu mi l-a ars si in veci nu m-a mai facut , am invatat ca am parul moale si ca niciodata nu va sta coafat

In rest fiind dupa revolutie , multe din acea lista nici inca nu erau la noi , iar accesu la info de abia pe la 26 de ani l-am avut si nu m-au atras nimic

Sunt adepata parului lung deci nu probezi tunsori fara rost

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Cele care spuneti ca n-ati facut nicio greseala, nici macar nu v-ati tuns aiurea vreodata? Un permanent, o culoare nepotrivita, un machiaj neinspirat? Nici la soare n-ati stat si nici o rochie suie n-ati purtat? CIta perfectiune, mi-e rusine cu mine :)

pana la mai putin de 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Fond de ten nu folosesc, am porii dilatati deci clar ala nu se afla in cosmeticele mele , ca mi-ar icnarca porii si mi s-ar inmulti punctele negre

Asa ca in final acel articol e o chestie de trend in opinia mea

pana la mai putin de 3 luni

Mergi la inceput