Cate greseli ati facut pana la 30 ani?
Raspunsuri - Pagina 4
aschiutza spune:
3 greseli pt mine, da din cele mai amarite (sutien, imbracaminte, etc). Daca as folosi fond de ten, poate as avea si a apatra greseala , da nu folosesc, piele subtire, deh!
Greselile pe care le regret nu sunt in lista. Sunt decizii pe care le-am luat la rascruce de viatza, oameni in care am crezut.
Sper insa ca am invatat din greselile importante, ca de imbracat nu ma prea omor eu sa fie perfect (nici o sansa deci sa imi reduc numarul de grteseli in viitor).
------------------
Still looking for pieces of heaven...
dalina2x2 spune:
Am facut vrei cinci...
Si as mai adauga una mai serioasa, ca am fost o bleaga si n-am stiut sa-mi impun parerea si sa ma simt sigura pe mine, ca dupa 30... (noroc cu soata, care ma invata... )
sorana spune:
Nu am facut nici una din greselile de acolo. Am facut multe altele dar nu pe astea .... Ce nu inteleg e de ce "trebuie facute" inainte de 30 de ani??? Adica e chiar asa obligatoriu sa agati un gay, sa ai o relatie simultana cu 2 barbati, etc???
N-am stiu ca e obligatoriu, poate ma straduiam mai tare
Sorana si Monica (6 ani)
Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
guzelnico spune:
Treceti-ma si pe mine in catastif cu 4 greseli.
Pe unele insa nu le-as numi greseli, ci experiente. De aceea pe 2 dintre ele nu le regret.
Una dintre "greseli" s-a concretizat intr-o casatorie foarte fericita .
Pe una continui s-o fac si acum, pt ca sunt innebunita sa lenevesc la soare.
Lori_75 spune:
din lista de 15 nu am facut nicio greseala. Dar am facut altele, dintre care cel mai mult regret ca nu am facut copilul mai devreme.
Cinezee spune:
Eu am facut greseala de a incerca un permanent pe la 23 ani, si-a batut aia( mai era si de la un salot igiena de pe calea victoriei ) joc de parul meu mi l-a ars si in veci nu m-a mai facut , am invatat ca am parul moale si ca niciodata nu va sta coafat
In rest fiind dupa revolutie , multe din acea lista nici inca nu erau la noi , iar accesu la info de abia pe la 26 de ani l-am avut si nu m-au atras nimic
Sunt adepata parului lung deci nu probezi tunsori fara rost
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Cele care spuneti ca n-ati facut nicio greseala, nici macar nu v-ati tuns aiurea vreodata? Un permanent, o culoare nepotrivita, un machiaj neinspirat? Nici la soare n-ati stat si nici o rochie suie n-ati purtat? CIta perfectiune, mi-e rusine cu mine :) |
pana la mai putin de 3 luni
Cinezee spune:
Fond de ten nu folosesc, am porii dilatati deci clar ala nu se afla in cosmeticele mele , ca mi-ar icnarca porii si mi s-ar inmulti punctele negre
Asa ca in final acel articol e o chestie de trend in opinia mea
pana la mai putin de 3 luni