Zakynthos - Grecia

Zakynthos - Grecia | Autor: karmen

Link direct la acest mesaj

Ne-am hotarat sa mergem in Zakynthos, pentru ca vreau neaparat plaja cu nisip si all inclusive.
Mi-a placut hotelul ZANTE MARIS & SPA 4* Superior.
Stie cineva ceva despre acest hotel sau poate imi recomandati alte hoteluri pe aceasta plaja? As vrea sa fie potrivit si pentru copii, cu locuri de joaca, mancare buna, etc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Noi am fost anul trecut 1o zile in Zakynthos, mai exact in Laganas, a fost un concediu de vis! Am stat la Louis Zante Beach (lant cipriot), 4*, all inclusive. Am fost cu copil de 3 ani, asa ca am cautat un hotel pe plaja si cu AI. Ti-l recomand din toata inima daca nu ai facut inca rezervarile, desi nu stiu daca mai gasesti locuri, eu am rezervat anul trecut din februarie ptr septembrie.

Oricum, e superba insula.
Daca vrei mai multe detalii, da-mi un PM.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Buna, Candy,
Si eu merg in Zante, dar nu la all inclusive, ci la ferma bio.
Tot din motive de copii...mi-ar fi de ajutor daca ai scrie un pic ce se poate face cu copilul pe insula? Ati vizitat ceva? E ceva ce nu trebuie ratat?
Eu merg la final de august, stam o saptamana sigur, eu incerc sa negociez cu sotul sa obtin si saptamana doi, dar..sa vedem.
Depinde cat concediu isi poate lua.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Croaziera la Navagio si Blue Caves e un must, dupa mine. Navagio (cunoscut si sub denumirea de Shipwreck - locul naufragiului unui vapor care transporta tigari de contrabanda) e cotata, si pe drept cuvant, una dintre cele mai frumoase plaje ale lumii. E un loc de o frumusete unica, aproape ireala, un golfulet cu o apa de o limpezime si de o culoare naucitoare, inconjurata de stanci inalte. Neaparat sa-ti iei papuci inchisi, sunt niste pietricele albe ce pot deveni extrem de deranjante.
Noi am luat excursia din Laganas, insa plecarea a fost din portul Alykes. Noi am optat pentru un vas mai mic, dupa mine e mult mai convenabil, dureaza mai putin traversarea si in plus poti intra si in Blue Caves (niste formatiuni calcaroase modelate de valuri). Exista si varianta unei excursii de o zi cu un vas de mai mari dimensiuni, dar e mai obositor pentru copil.
Am mai fost de 2 ori in Zante Town la Bochali, un punct de belvedere de unde se poate admira orasul de sus, am fost la Keri sa admiram apusul de soare, cel mai mare steag din Grecia si cele 2 stanci numite Mizithres, ne-am plimbat cu hidrobicicleta, am vizitat insulita numita Agios Sostis (se poate face si plaja si exista si baruri si cafenele acolo).
Daca mergeti in august, aveti sanse mari sa mergeti intr-una din excursiile in care pot fi admirate broastele testoase gigant din specia Caretta-Caretta, simbolul insulei (august e per. lor de maxima activitate). Langa Laganas e si un aquapark, noi n-am ajuns insa pe acolo.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput