el si prietenii lui

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

Ok,XIO!... imi pare bine sa aflu ca la club nu se face sex salbatic pe bar...da mie tot nu-mi convine daca sotul meu are ca hobby mersul la club cu baietii ...scorpia de nevasta-sa nu agreaza ca el sa admire nevinovat nurii fetei de la bar si sa puna pariuri cu baietii ce cupa are domnisoara la sutien...asta e...are si insuratu' asta riscurile lui ...da' nu-i pe viata, se poate reorienta oricand catre una mai open mind

ca sa iti inchipui exact ce face el acolo trebuie sa mai adaugi si ceva pahare luate la bord ...si apoi sa vezi...aia cu ce cupa are doamna de la bara e nimic pe linga ce se intimpla.
treaba ta...dar sa fiu in locul tau nu l-as lasa nici macar sa treaca prin fata clubului

si poate el este un om corect si bun ..dar in anturaj iese balamucul cel mai mare...si vin ideile alea perverse...etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayleen
spunea Mihaelka
aici probabil Mihaelka o sa ma contrazica din nou
probabil Mihaelka o sa fie foarte uimita si intrigata

ayleen, nu trebuie sa-ti articulezi principiile (laxe au ba) in functie de mine. Nu-s chiar atat de importanta.

O singura intrebare (ca nelamurirea initiala ramane; tot hearsay e si nicidecum first-hand knowledge) mai am: cum de-ti lasi prietenul in compania acestui diavol aratos, bine dotat (5 zile in cort, pfuiiii), crai fara pereche, bautor inrait si fumator de ierburi? Nu te temi ca prinde gustul?

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyshness spune:

draga glont10,

problema cu "prietenii lui" este una foarte serioasa si care poate duce la conflicte destul de urate.eu sunt cu prietenul meu de 3 ani si ceva si sincer,pe unii dintre prietenii lui nici acum nu ii simpatizez prea tare...unii cam beau,altii cam fumeaza,altii sunt gagicari,unii vorbesc cam urat,altii sunt prea mistocari...la inceput vroiam sa merg pe peste tot cu el..."vreau si eu sa merg cu tine cand te intalnesti cu x si cu y" deh ma(tralala) pe mine sa aflu ce fac ei,ce vorbesc,dupa cine se uita...o perioada a fost ok...baietii erau ok...eu eram noua...dupa cateva luni insa m-am plictisit de moarte...vorbeau numai de masini,motoare,piese,filme,si foarte rar despre cate o gagicutza din trecut sau prezent...pe multi nu-i sufeream nici atunci si trebuia sa stau sa ascult toate prostiile lor!!!!

acum mi-am dat seama ca timpul petrecut de EL cu PRIETENII LUI este pentru el DE NEPRETUIT!!! pentru ca sunt lucruri pe care le face cu ei pe care nu le poate face cu mine si discutii pe care eu nici nu le-as intelege si nici nu le-as accepta.asa cum eu vb cu fetele toate alea asa si ei au nevoie sa vb intre ei de ale lor...deci este vital sa aiba prieteni cu care sa se inteleaga bine si din cand in cand sa mai iasa cu baietii la un suc!

chestia cu plecatul de acasa este un pic discutabila dar daca spui ca e din alt oras eu zic ca merge...era ciudat daca erau toti de aici si pleca cu ei...
ideea este ca...si ei au pasiuni,si vise,si sentimente si nevoi pe care uneori noi nu le putem implini...de aceea trebuie sa acceptam cercul lui de prieteni si sa intelegem ca el nu merge undeva sa ne faca noua rau...ci sa-si faca si lor un pic de bine.

cu drag,babyshness

Mergi la inceput