el si prietenii lui

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Rufus , eu nu sunt de acord cu ce spui. Cum adica daca omul se duce acasa si iese cu prietenii 4 zile pe luna nu vede relatia de acum ca pe una serioasa? S-au mutat impreuna!

Xio, dupa parerea mea, mutatul impreuna nu inseamna decat acceptarea faptului ca ambilor le face placere sa faca acest lucru, dar nu inseamna vreun angajament din partea lui, si nici din partea ei. Asa cum o spui tu, parca e un obicei indian, mi-am pus geamantanul in casa ta, gata, esti nevasta mea. Nu cred ca-i chiar asa simplu...
In ceea ce priveste iesitul cu prietenii 4 zile pe luna, intr-o relatie stabila nu mi se pare ok, pentru ca vorbim de 4 zile in care nu stiu absolut nimic despre partenerul meu.
Tocmai de aceea i-am spus autoarei ca nu cred ca el are aceleasi planuri (pe moment). Probabil ca e in faza in care nu isi doreste prea multe angajamente, dar nu le exclude.

Eu inteleg pozitia ta, esti intr-o relatie de prietenie prelungita, dar te-ai obisnuit cu gandul ca ai o relatie stabila. Eu, ca barbat, consider relatie serioasa altceva decat locuitul impreuna cu o femeie.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

RUfus , in conceptia mea si bag de seama , a multora, cand te muti cu cineva e un mare pas si e o dovada ca vrei mai mult.
Sau te muti si ramaneti impreuna , sau te muti ca sa ezi cum te intelegi si in aceasta situatie , urmand casatoria.
Pana acum eu (eu personal) , nu am auzit sa se mute impreuna 2 persoane care nu au nici un fel de planuri pt. viitor doar asa , ca se simt bine impreuna.
De-aia se face atata tam-tam cu mutatul, ca e ceva ...mare!
Nu-ti da nici o garantie a viitorului , dar este un semn ca relatia a mers la alt nivel.
Daca mutatul impreuna se facea doar asa , ca ne simtim bine , pai cred ca ma mutam acum 9 ani cu prietenul meu.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Eu am o prietena ,destul de buna pot zice, care duce o viata destul de incitanta...chiar mi-a zis, in gluma, ca eu n-am stofa de ... si pace
Sotul o cunoaste, tipa ne viziteaza aproape de fiecare data cand vine in orasul nostru, ne prezinta noile cuceriri, mergem si noi ca fetele in oras la o cafea dar daca as pleca lunar cu respectiva ,singurele asa prin cluburi, sotul meu nu cred ca ar digera acest fapt...m-as fi suparat foarte tare daca mi-ar fi interzis prietenia cu ea,daca ar stramba din nas atunci cand ne viziteaza, dar nu pot sa-l condamn ca nu i-ar cadea bine sa hoinaresc prin cluburi cu prietena mea cea foaaarte sociabila...bineinteles ca oricat i-as explica sotului ca eu doar asist si dansez , ca doar prietena agata ca e fara obligatii, el tot nu ar intelege si s-ar supara...nu am incercat dar asa credFiecare dintre noi avem prieteni cu care ne petrecem multe ore singuri, sunt zile cand ne intalnim doar seara de cat hoinarim care incotro, dar noptile am stabilit sa le avem doar ptr noi doi.
Eu sunt o fire foarte independenta,aici chiar ma incadrez perfect in zodia mea( varsatoare), cred ca m-as sufoca intr-o relatie posesiva in care sa fiu urmarita permanent de celalalt dar independenta mea are limite asa cum mi se pare si normal cand esti intr-o relatie...depasirea unor limite, dupa parerea mea, inseamna lezarea sentimentelor omului de langa tine si nu mi se pare ok lucrul asta.Acum noi discutam doar pe langa situatia prezentata de glont10, ca exista si persoane foarte posesive cu care nu poti convietui e una, dar sa o acuzam pe glont10 ca e o persoana posesiva cred ca e o eroare...lucrurile pe care le relateaza ea, anturajul prietenului ei, escapadele prin cluburi la agatat , astea toate m-ar deranja si pe mine foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu as incerca sa discut cu el cu cartile pe masa despre subiectul acesta.

ca rezultata vad citeva variante:
1. ma convinge cu argumente si eventual cu telefoane mai dese ca nu am motive de suspiciune
2. ma ia cu el mereu
3. imi da flit
4. ii dau flit

am fost tentata si eu sa spun "da-i libertate etc etc"
insa unele cunostinte din tinerete exact asta faceau, escapade departe de prietene, unele dintre ele sfirsindu-se "la fetite"
culmea e ca erau mai multi in cercul respectiv. unii se tineu numai de distractie, cluburi etc, altii voiau tacim complet. toti aveau prietene stabile care stiau ca-s cu baietii in oras.

eu nu prea inteleg "subtilitatile" astea. adica de ce sa ma framint si pe stinga si pe dreapta, cind pot sa discut direct cu el toate acestea? daca nu putem vorbi sincer unul cu altul ... abia asta e un semn ca relatia nu-i ok.
ma rog, poate am eu niste idei mai ciudate, dar singurul tip de relatie pe care mizez e ala in care poti fi tu insuti 100%

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

Hai, mai, da-o incolo de treaba...nu stiu ce intelegeti voi prin spatiul personal pe care fiecare dintre noi dorim sa-l avem si dupa casatorie dar eu nu pot fi de acord cu hoinarelile de 3-4 zile prin cluburi cu baietii...nici cu betivanelile ptr ca nu-mi plac betivii.

Si ma rog, cam ce cauta dumnealui prin cluburile de holtei???... ca prietenii lui am inteles de la initiatoarea topicului ca-si cauta amante ...poate e omul pasionat de dans dar tot nu vad de ce glont10 nu poate dansa si ea cu el prin cluburi...cu ce il incurca prietena lui???

cu nimic, presupun, da' prietena afirma cu manuta ei in primul post ca refuza categoric sa-l insoteasca. ce ziceti, s-o lege si s-o ia pe sus cu forta ar fi o solutie?

"it's nice to be important, but it's more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Eu am inteles ca problema nu se pune 'mergem cu prietenii lui (sot si sotie) in club" ci "va luam cu noi la club" ...probabil dupa ceva insistente din partea fetelor...ca daca prietenul isi inseala sotia nu cred ca moare de drag sa rateze o intalnire cu cealalta...e mult mai bine cand sotia insarcinata ramane acasa la taclale cu viitoarea nasa,nu?
Dar tot nu inteleg ce face prietenul lui glont10 cu ei in club...le tine de sase???Glont, in locul tau, as reevalua relatia cu el...daca incepi sa-ti pierzi increderea in cel de langa tine inseamna ca ceva nu merge si e mai bine sa va rezolvati problemele inainte de a oficializa relatia voastra...daca nu esti fericita, ca asa inteleg eu din posturile tale, cauta in alta parte...ca de discutat ati discutat si ati ajuns la concluzia ca tu nu-l intelegi, ca esti rea si ii invadezi spatiul personal...poate idealul tau de familie fericita nu se pupa prea bine al lui si atunci nu are rost sa va faceti zile fripte unul altuia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Stiu ca e normal sa simti nevoia sa stii ce face el in acele zile. Solutia nu e sa mergi si tu cu el, ca sa ai controlul a ceea ce face el in cluburi. Daca scopul pe care si l-a propus e sa danseze cu gagici, sa le sarute pe ceafa sau chiar sa petreaca noaptea cu ele, prezenta ta ii va produce o indispozitie, de care se va debarasa la un moment dat. Daca intentia lui e una mai platonica (sa asculte muzica si sa bea whisky pe canapea, conversand cu baietii din jur, de exemplu), poti sa stai acasa linistita: iubitul tau inca mai copilareste. Semn pentru tine ca nu e responsabilizat chiar de tot.
Decizia ta de a nu mai merge cu el e una buna, dupa parerea mea.
In primii doi ani de prietenie cu iubitul meu, el avea obiceiul vinerea sa iasa cu colegii la baute si chiar in club. Mergeam si eu, de multe ori, dar ma plictiseam ingrozitor: ei se imbatau crancen, vorbeau porcos si conduceau ca dementii. M-a deranjat tare si am refuzat sa mai ies, cu exceptia zilelor de nastere de la restaurantele decente, sau din cluburile mai dichisite. La un moment dat am inceput sa ma relaxez: ma duceam si eu la mama, stateam cu prietenele sau chiar ieseam la mall, ca fetele pe tocuri...
Nu stiu din ce motiv, prietenul meu a inceput sa refuze iesirile, usor, usor, pe masura ce m-am relaxat si eu.
In alta ordin de idei, eu sunt genul care, o data la doua saptamani ma duc la mama/ prietenele mele si stau o zi si o noapte, uneori chiar doua zile si o noapte. Am nevoie, organic cumva, de compania fetelor, sa ma descarc de gandurile intime, sa ma consult cu ele, sa radem si sa ne machiem reciproc. Niciodata prietenul meu nu mi-a reprosat asta. Ma mai intreaba el intr-o doara: "gata, ai luat titi de la mami?"
Daca ar pleca de joi pana vineri, da, m-ar deranja. Foarte mult. Ce-i aia sa bati cluburile atata si sa fii asa usernic, pe la nu stiu ce prieteni?!
Cunosc un cuplu: el pleaca in w/e in delta sau aiurea, bea de se aia pe el, mai trage ceva "tutun" si apoi vine acasa, relaxat. Ea se incurajeaza ca nu are nimic impotriva, dar numai ea stie ce concesii face, numai ca sa il pastreze. Pe unde pleaca el isi ia cate o mimoza in cort si face sex pana ii ies ochii.
Nu sunt o puritana, dar nici nu-mi plac dezmatatii. Eu as fi foarte explicita in sensul asta: baiete, esti serios sau du-te naibii! Of, si pe barbatii cuminti si sobri nu-i placem, ca sunt plictisitori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Raportat la genul de casnicie pe care il am eu da, esti exagerata, DESI si eu sint o maaare fana a noptilor dormite mereu in brate(le sotului). Sotii astia nu sint proprietatea noastra, si daca e sa pun in balanta tot ceea ce face pentru mine si pentru fiica-sa, cu o iesire pina noaptea tirziu in oras, concluzia e ca e un sot si un tata grozav.

Raportat la genul de relatie pe care o are cea mai buna prietena a mea, prietenul tau e norocos ca a plecat si a doua oara la prietenii sai. DAR prietena mea are alaturi de ea un tip care nu prea tine musai sa iasa cu rpietenii, e casnic tare si nici prin cluburi nu-i prea place.

Concluzia? E chestie de "potriveala" intre voi doi.

Nu stiu (si nu intreb, pentru ca doar tu, judecind toate detaliile, poti decide asta) cit de...grozava? solida? serioasa? este relatia dintre voi. cit de apropiati sinteti, si cit de "alaturi" iti este el atunci cind ai nevoie de un sprijin. DAR tine cont de faptul ca daca e sa te insele, o poate face bine merci iesind cu vreun amic din orasul in care locuiti acum; poate pleca din casa la 19 si sa se intoarca (de la amanta/prostituate) la 21. Sau nici macar, o poate face in timpul "orelor suplimentare" de la servici.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Mi-a placut ce a scris pisigri!

Parerea mea este ca nu-i normal sa lipseasca de acasa, punct!
Nu zice nimeni sa nu iesi la un fotbal, sau la o bere cu baietii 1,2,3 ore, insa seara musai vii acasa!
glont10 --- ce ar fi daca ti-ai face si tu bagajul ptr 3-4 zile si sa pleci cu fetele, sa-l lasi singur!? (atunci si-ar face si el bagajul si ar pleca la prieteni )...deci nu-i o relatie normala! Ce durerea mea mai cauta el noaptea prin cluburi cu prietenii?!E clar ca ceva nu-i ajunge, inca nu s-a convins ca s-a terminat cu burlacia! Si odata ajuns in club sa nu-mi spuneti ca omu' sta cumintel la masa si soarbe din berea lui ...hai sa fim seriosi!
Sincer nici mie nu-mi plac expresii de genul " sa va luam", " sa te iau si pe tine"...nu-s animalut!

glont10 --- Dumnezeu n-a dat o viata, doar una si e pacat sa n-o sticam, sa facem compromisuri langa persoane cu care nu suntem compatibili, cu care nu ne potrivim si care ne fac sa suferim!
In lumea asta e loc pentru fiecare si orice om isi gaseste petecul daca il cauta bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayleen

Cunosc un cuplu: el pleaca in w/e in delta sau aiurea, bea de se aia pe el, mai trage ceva "tutun" si apoi vine acasa, relaxat. Ea se incurajeaza ca nu are nimic impotriva, dar numai ea stie ce concesii face, numai ca sa il pastreze. Pe unde pleaca el isi ia cate o mimoza in cort si face sex pana ii ies ochii.

Imi cer scuze pentru offtopic: ayleen, de unde stii pana unde ajung ochii scosi din orbite ai domnului inflacarat? Ai fost cumva acolo? Ai vreun fel de first-hand knowledge despre cat bea, cat hashish fumeaza si cate mimoze schimba pe seara?
De asemenea, daca spui 'numai ea stie ce concesii', ori stie numai ea ori stii si tu. Ti-a spus doamna respectiva ca e atat de disperata sa-l pastreze incat inchide ochii la mimozarii sau tragi tu concluzia ca asa trebuie sa fie, din moment ce nu afli alta explicatie?

Si cu asta, ii raspund si Alinutzei1979, care se intreaba:
Citat:

Ce durerea mea mai cauta el noaptea prin cluburi cu prietenii?!E clar ca ceva nu-i ajunge, inca nu s-a convins ca s-a terminat cu burlacia! Si odata ajuns in club sa nu-mi spuneti ca omu' sta cumintel la masa si soarbe din berea lui ...hai sa fim seriosi!

Desi iti vine greu sa crezi, sunt unii barbati care exact asta fac in cluburi. Sorb din berea lor si vorbesc vrute si nevrute.
In ceea ce priveste 'terminatul burlaciei', nu e de prea mare mirare ca unii barbati fug de insuratoare ca Uciga-l Toaca de tamaie. Daca ei stiu ca pentru viitoarea nevasta, momentul casatoriei inseamna sfarsitul (si nu inceputul, cum mi se pare mie ca ar fi normal) oricarei prosteli, oricarei copilarii, oricarei bantuieli cu prietenii, oricarei glume de santier, apai nici macar nu-i pot condamna.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput