el si prietenii lui
M-am mutatin cu prietenul meu la inceputul anului. El este din alt oras. Prietenii lui din facultate sunt si ei din alt oras. Obisnuia sa ii viziteze des, cam la luna. Acelasi obicei il are si acum. Asa ca o data la o luna-doua ma lasa singura(ma duc eu la parintii mei) si pleaca.Pleaca cam 3-4 zile. Imi spune ca el nu are prieteni in oras si ca are nevoie sa petreaca timp cu ei.Merg la pescuit, ies noaptea in oras, etc.
Am mers si eu cu el de cateva ori apoi am refuzat categoric. Asta pt ca nu as putea suporta"programul".Stam mai mult in casa la un prieten de al lui, luam masa cu famila lui, eventual iesim o ora doua in oras toti si asta daca se intampla, apoi pe mine si sotia prietenului lui ne aduc acasa si ei pleaca inapoi pana la 2-3 noaptea in oras.Si "mor" cand prietenul lui foloseste expresia"va luam si pe voi cu noi"!VA LUAM!!!!! De parca as fi un obiect sau un animal.Prietenul lui este obisnuit cu asa limbaj cu sotia lui care iese in oras numai daca ii da el "o lasa"el.
Pentru asta i-am zis prietenului meu ca eu nu mai merg acolo decat cand va naste sotia lui(prietenul meu este si nasul lor de anul acesta, asa ca prin alianta imi zic ca as fi si eu).
I-am spus nemultumirea mea in ceea ce priveste plecarile.I-am zis si ca imi e dor de el si nu inteleg cum ma poate lasa singura sa plece si sa-si ia boii in cap atata timp.Si ca 4 zile mi se pare mult(de joi pana duminica).
Imi zice ca sunt rea si exagerez, ca el nu a incercat sa ma departeze de prietenii mei si ca ar trebui sa am inceredere in el ca nu face decat sa petreaca si el timp cu baietii.
Ne-am certat mult in ultimul timp din cauza asta, el zice ca sunt rea, vreau sa ma impun si incerc sa il departez de prietenii lui, eu zic ca nu ma iubeste daca alege sa plece si ca sunt mai importanti ei decat mine....si gata treaba.
Intr-adevar noi ne petrecem 99%din timp impreuna si nu are prieteni...sau cel putin nu il multumesc cei 2-3 din orasul nostru cu care mai tine legatura.
Uneori ma gandesc ca intr-adevar exagerez si ca ar trebui sa ii dau si timpul lui"liber" dar.....nu am deloc inceredere in acesti prieteni ai lui.
Ce parere aveti?
Raspunsuri
kay spune:
1. da, esti exagerata (parerea mea...) 3-4 zile la 1-2 luni... da-i si lui timp sa respire !!!
2. aici incepe problema : de ce nu ai incredere in ei? pt ca unul dintre ei a zis : va luam si pe voi? pai normal, sunt ei, baietii si voi fetele. atata timp cat e timpul lor, al baietilor si voi VRETI sa mergeti cu ei, inseamna ca ei va iau si pe voi... ce alambicat suna ... daca ai alte motive, shoot. dar daca prietenul tau are putina personalitate si te iubeste, nu va prelua comportamentul amicilor !
si nu va mai certati din nimicuri !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
XIO spune:
Da , esti exagerata.
Ei plecau in oras. Voi vroiati sa mergeti cu ei. "va luam cu noi" , acolo unde mergem noi este intreabrea corecta.
Chestia asta ti se pare tie ciudata doar pt. ca nu ii suporti ;)
Da , esti exagerata si la faza cu prietenii.
Omul este din alt oras, axasa are prietenii cu care a crescut, normal ca se duce acolo.
Cred ca te iubeste prietenul tau , ca daca eram in locul lui tu nu mai erai prietena mea
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
catalina2307 spune:
Da, exagerezi.
Lasa omu' sa ia o gura de aer ca nu te topeste dorul in patru zile.
Cam cum vezi tu relatia perfecta? Sa mergeti la pipi tinandu-va de manuta? Eu cred ca ti s-a urat de prea mult bine.
Astea sunt copilarisme cu "clar nu ma iubeste daca isi permite sa petreaca 1% din timp fara mine". Ca am inteles ca 99% din timp sta cu tine. Pana se plictiseste .
Auzi obraznicie...sa isi viziteze prietenii pe care tu nu ii placi- o data la doua luni.
El iti place toate prietenele?
Victoria_mami spune:
Mie nu mi se pare neaparat ca e exagerata! S-au mutat impreuna de doar cateva luni, e 'focul' ala de la inceputul relatiei cand vrei sa fi cu persoana iubita TOT timpul. O sa treaca, peste 1 an - 2 nu o sa te mai deranjeze, chiar o sa astepti cu drag plecarile astea, sa poti sa iesi si tu cu prietenele sau sa petreci o seara pe couch la tv cu o punga de pop-corn in brate, uitandu-se la un film super-siropos...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aniela23 spune:
la inceputul relatiei cu al meu asa eram si eu, inebuneam bietul om pt ca nu aveam incredere (in mine) si mi se parea ca orice iesire cu baietii dovedeste ca nu ma iubeste sau nu ma vrea destul de mult. Apoi pasiunea s-a mai topit (dar dragostea a ramas) si am inceput sa ies si eu cu fetele mai des si sa inteleg ce multumire sufleteasca poti avea atunci cand poti sa-ti pastrezi si relatiile cu prietenii dar si sa ai persoana iubita in viata ta. Am devenit foarte relaxata si fericita, dar schimbarea asta a mea l-a facut pe el suspicios si neincrezator, asa ca acum se poarta cum ma purtam eu la inceput, ma face sa ma simt vinovata de iesirile cu prietenile mele, ma sufoca. E groaznic asa ca te rog, acorda-i libertate altfel o sa ajunga sa nu te mai placa (chiar daca o sa te iubeasca).Cu timpul o sa vezi tu ce mult o sa te aprecieze pt ca nu ii tai aripile, o sa se intoarca de buna voie la cuib.
roz6 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui glont10 dar..... nu am deloc incredere in acesti prieteni ai lui. |
Eu nu cred ca exagerezi, cred ca intuitia iti spune ca ceva nu e in regula. Poti sa incerci o perioada sa te minti pe tine insati ca totul e OK, iar daca nu iti iese, atunci... o stii sigur ca ai avut dreptate sa nu ai incredere
Iti doresc multa bafta!
discordia spune:
eu nu cred ca este exagerata. Eu sunt cu sotul meu de aproape 7 ani si el niciodata nu m-a lasat sa plece cu prietenii 4 zile. Acum sa nu va inchipuiti ca mergem peste tot impreuna, dar nici cu zilele sa plece nu mi se pare normal, mai ales ca ei sunt acum la inceput cand iti doresti sa-ti petreci tot timpul cu cel de langa tine. De ce nu ii propui prietenului tau sa alternati vizitele? De ex. luna asta mergeti voi la prietenul lui, luna cealalta vin ei la voi. Din postarea ta reiese ca atunci cand va ia si pe voi in oras stati doar o ora sau doua, in schimb cand pleaca singuri stau pana spre dimineata. Ti-ai pus problema ce fac si unde se duc ei in acest timp? Apoi mai este si sotia prietenului prietenului tau despre care spui ca este insarcinata si din care reiese ca ar avea parte de acelasi "tratament" ca si tine, lucru care iarasi mi se pare anormal... Ce este atat de special in relatia dintre prietenul tau si prietenul lui de nu pot sta fara sa se vada o luna?
ina_nz spune:
eu cred ca pe tine nu te roade ca pleaca....te roade ca nu stii ce fac in alea 3-4 zile....sau ai suspiciuni si nu esti de acord cu activitatile alea.
Cred ca ar trebui sa ai o discutie cu prietenul....pana la urma orice relatie presupune aducerea la numitor comun a doua persoane/stiluri de viata. Daca el nu e de acord sa renunte la escapadele astea iar tu simti ca nu le poti accepta atunci ar fi bine sa va despartiti.
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
Rufus spune:
E asa si-asa. Nu-i nici exagerat, dar nici musai in regula. Partea proasta e ca nu ganditi amandoi la fel.
Cred ca, in ciuda faptului ca stati impreuna, prietenul tau nu considera ca aveti o relatie sigura, de viitor. Si, atunci, ia viata asa cum vine la rand, asa cum ii place. De aceea zic ca nu-i exagerat. Dar tu simti altceva, probabiul ca ai asteptari de la relatia asta, de aceea nu crezi ca-i in regula ce face.
Poate ca ar trebui sa va definiti (cu adevarat) relatia pe care o aveti. Dupa parerea mea, faptul ca locuiti de cateva luni impreuna, nu va implica la maxim, in acest moment.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
lisaelisa spune:
Sotul meu tine legatura cu prietenii lui si ii face placere sa stea la un pahar de vorba cu ei. Dar daca si-ar face un obicei sa plece de acasa cate 4 zile in fiecare luna, mi-as pune probleme la modul foarte serios despre cat de mult conteaza relatia lui cu mine.