FIV 224
Raspunsuri - Pagina 17
KiraClara spune:
Kora, multumesc pentru raspuns!
Sunt constienta ca nu-ti da nimeni garantie 100%. Eu merg pe ideea ca ar trebui sa fac cu blastocisti din 2 motive:
1. - am citit un interviu dat de dr. Dracea din care am inteles ca asa sunt sansele cele mai mari (cam 60%, ceea ce mi se pare foarte bine) si
2. - embrionul in ziua a 5-a ajunge in uter, deci daca se face ET cu embrioni de ziua a 5-a este mai aproape de ceea ce s-ar intampla intr-o sarcina normala
Cel putin, astea sunt concluziile mele de pana acum... Daca gresesc, poate ma ajutati voi sa ma corectez.
Va doresc sa aveti o zi excelenta!
Clara
Miruma38 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR de astazi.
Va multumesc pentru sfaturi.Eu voi face fiv la Med Life cu doctorita Predoi.

Gata am plans destul, e timpul sa nu va scad si voua moralul..
voi incerca sa merg pe mana doctorei de data asta.Stiu toate riscurile, va urmaresc de mult .Am totusi ceva care ma framanta: cu 3 saptamani inainte am facut eco tot la med life si cu acelasi doctor.Rezultatul:Hidrosalping stang de cca 2 cm.Ma intreb cand sa facut si pe partea dreapta, de ce era atunci micut si de ce nula vazut si pe cel drept??Asa ca.....FETELOR ![]()
la cum cresc la mine hidrosalpinxurile sa nu va mirati daca peste 4 luni de la ET nu va voi anunta ca am ajuns la termen si urmeaza sa nasc ![]()
Mai merge careva dintre voi la Dr.Predoi (ea)??Va pup si va imbratisez cu drag.Bafta tuturor.
many_bani spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOATE VIITOARELE MAMICI CARE ASTAZI ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME.

15 + 
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KiraClara Buna seara, E prima data cand scriu pe forum, desi va citesc de ceva vreme. Eu si sotul meu incercam de 3 ani sa facem un copil si pana sa va descopar pe voi aveam impresia ca suntem printre foarte putinele cupluri cu probleme de fertilitate (cei pe care ii cunosc, de varsta noastra, au facut deja 1 sau chiar 2 copii de cand incercam noi). In speranta ca vom reusi sa avem si noi un copil, m-am hotarat sa fac FIV in toamna. Incerc sa decid cu ce doctor sa merg (cel la care sunt in prezent nu se ocupa de FIV). Variantele pe care le analizez sunt dr. Dracea la Gynera versus prof. Marinescu+dr. Cocei la Giulesti. Intrebarea mea, la care pana acum nu am reusit sa gasesc raspuns, este daca prof. Marinescu+dr. Cocei fac FIV cu blastocisti (am inteles ca asa face dr. Dracea si ca sunt sansele de reusita mai mari). Poate ma puteti ajuta voi cu un raspuns si eventual si cu un sfat cu ce doctor sa merg. Va multumesc mult! |
Buna si bine ai venit pe forum! sa speram ca vei sta putin aici si vei merge sa gravidute curand :)
Da, Marinescu+Cocei fac ET cu blastocisti de anul trecut din vara.
Eu sunt una dintre persoanele care tocmai isi linge ranile dupa un FIV nereusit cu blasto, ET la 5 zile, blasto de calitate foarte buna.
Au mai facut cu mine si alte fete, unele dintre ele au reusit, deci, da, se poate si da, sansele sunt mai mari.
Bafta multa!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Kora, ba da, s-ar putea sa incerc si in iulie, nu stiu inca, dar depinde si de cand imi vine CM in iunie-iulie, atunci trebuie sa sun, pentru ca ei in iunie sunt la un examen. E posibil sa-mi fac, nu stiu, o sa vad. Nu gasesc nicaieri care sunt sansele la decongelare blastocisti.
Stiu ca sansele sunt mult mai mari la embrionii congelati la 24-48 ore, dar nu gasesc la blasto.
Ma gandesc daca am vreo sansa sa-mi reziste macar unul din fiecare pachetel.
Oricum, sotul meu imi face cu ociul si-mi spune ca sigur reusim natural, incerc sa ma relaxez, ma gandesc ca o sa vina si concediul, iar Maya este MEDICAMENT pentru mine acum :) prietenii stiu de ce :)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
KoraPop spune:
LA MULTI ANI TUTROR CELOR CAR AZI ISI SARBATORESC ONOMASTICA!!!!

ingeras foarte bine zice sotul tau!Relaxeaza-te,bucura-te de familia ta si cand va fi sa faci ET cu blastocisti vei vedea ce si cum.Nu are nici un rost sa ne gandim acum daca vor rezista sau nu puisorii nostri la decongelare.Oricum nu avem ce sa facem,tot ce a tinut de noi am facut.Tu ai mai multe "pachetele" asa ca eu cred ca macar 1-2 tot vor rezista.Fii optimista!Uita-te la mine,nu am un copilas ca si tine,am facut 5 fiv-uri si tot mai sper ca voi reusi cu macar unul din cei doi puisori congelati ai mei.Unii cred ca ma compatimesc si nu imi dau nici o sansa,dar eu stiu ca DD daca vrea,va fi si sper,sper si iarasi sper!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop LA MULTI ANI TUTROR CELOR CAR AZI ISI SARBATORESC ONOMASTICA!!!! ![]() ![]() ![]() ingeras foarte bine zice sotul tau!Relaxeaza-te,bucura-te de familia ta si cand va fi sa faci ET cu blastocisti vei vedea ce si cum.Nu are nici un rost sa ne gandim acum daca vor rezista sau nu puisorii nostri la decongelare.Oricum nu avem ce sa facem,tot ce a tinut de noi am facut.Tu ai mai multe "pachetele" asa ca eu cred ca macar 1-2 tot vor rezista.Fii optimista!Uita-te la mine,nu am un copilas ca si tine,am facut 5 fiv-uri si tot mai sper ca voi reusi cu macar unul din cei doi puisori congelati ai mei.Unii cred ca ma compatimesc si nu imi dau nici o sansa,dar eu stiu ca DD daca vrea,va fi si sper,sper si iarasi sper! ![]() Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
O sa fie, ai sa vezi! speram, speram si iar speram :)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
anka_daria77 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR!
Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de rezultate bune si sa ploua cu burtici.