Condica Salajencelor [92]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Hop si noi. Giulia da ce o patit omu? E nebun? Voi l-ati platit pt toata lucrarea? Offf, sper sa o rezolvati cumva. Poze nu ati facut? Noi azi putn mai bine, da nu mai zic nimic, ca nu vreau sa ma apuce iar. Va si Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !
Va servesc eu cafelutza astazi . Noi imediat plecam spre Viena. Acum "arunc" hainele in geamantan si le imbrac pe fete.
Va tzuc si va doresc zile frumoase cu mult soare

Mergi la inceput

Adriana, drum bun. Wooow ce fain de voi. Sa aveti distractie pe cinste. Cat despre noi, nu ne dori soare ca avem destul. Doreste-ne o ploicica macar de doua ceasuri. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

saluatare
adriana, drum bun
buna cafeluta, multam
bey ce liniste p'aci?
sunteti la plaja?

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam de cafea si drum bun si distractie placuta va doresc adriana!
Miha, da, trebuia sa incep serviciul, insa a cazut slujba aia si acum imi fac dosarul pt somaj.
Ieri am fost la tara, a plantat mama ceapa (eu trebuia sa o ajut, dar pe cand am ajuns eu la tara-am mai avut ceva de rezolvat in oras si am ajuns abia la 11 - mama tocmai terminase de plantat), si asa ca am fost la sapa la malai. Stefan a fost ca de obicei in extaz, a alergat pana nu a mai putut, s-a jucat la nisip, a dat de mancare la puisori, ne-a ajutat si el la lucru: a trebuit sa tina si el de sapa, de grebla, a maturat si el prin curte, a udat si el in gradina .....l-am lasat numai in chilotei si pantaloni, fara pampers, pana am ramas fara pantaloni de schimb (aveam vreo 3 la mine)...iar aseara am ajuns la 10 acasa, asa ca nu am mai deschis calculatorul.
Azi suntem pe acasa, probabil o sa ies un pic in oras mai incolo.
Va doresc o zi buna si multa sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor.
Si la multi ani celor cu nume de Constantin sau Elena.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

si drum bun adriana! Distractie frumoasa.

diana, imi pare rau de slujba aceeam. n-am stiut ce s-a intamplat...

giulia succes cu mesterii!

De Bia mai stie cineva ceva?

Multzam de cafea, ma duc si eu sa o beau.

La noi e zi libera azi(Inaltarea Domnului), Diana e plecata de ieri pe continent in excursie, Silvia va merge la o prietena acasa sa se joace si eu cu Ovi vom petrece cu prietenii nostri intr-un loc tare frumos unde am fost anul trecut o data. O terasa undeva pierduta pe malul marii, unde e un restaurant traditional gotlandez. E soare si frumos la noi, sper sa avem peste 15 grade azi. Ieri si alaltaieri a plouat dar azi soarele ne rasfata.

pe toate!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
si drum bun adriana! Distractie frumoasa.diana, imi pare rau de slujba aceeam. n-am stiut ce s-a intamplat...giulia succes cu mesterii!De Bia mai stie cineva ceva? Multzam de cafea, ma duc si eu sa o beau.La noi e zi libera azi(Inaltarea Domnului), Diana e plecata de ieri pe continent in excursie, Silvia va merge la o prietena acasa sa se joace si eu cu Ovi vom petrece cu prietenii nostri intr-un loc tare frumos unde am fost anul trecut o data. O terasa undeva pierduta pe malul marii, unde e un restaurant traditional gotlandez. E soare si frumos la noi, sper sa avem peste 15 grade azi. Ieri si alaltaieri a plouat dar azi soarele ne rasfata. pe toate!
Nu vrei sa facem schimb? Aici sunt cam 30... Ne coacem in suc propriu. Si nu a mai plouat de o luna si ceva... Se usca TOT. Bia e fuarte ocupata sa ma bata pe HI5 la mahjong. Restul? Noile venite? V-am trecut in listuta si v-ati speriat? Hai ca inca nu ne cunoastem nici nu stiu bine cum va cheama. Sau ati zis ca suntem cu capul? Noi mereu glumim, facem haz de necaz. Sper ca nu v-am suparat cu ceva... Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ce mai ziceti fatelor?
Noi maine mergem la Tasnad, prin noi intelegand eu cu Stefan, mama si tata. Colegu munceste. Acum sa fie vreme buna, dar nu ne suparam nici daca ploua...ca e atata nevoie....

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Diana, balaceala placuta! Dulciuri

Mergi la inceput