Condica Salajencelor [92]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Miki, multam de cafea!
Noi ne-am trezit de vreo ora, iar acum tot trage copchilu de mine sa mergem afara. I-am spus ca plecam sa platim gazu, si asta vrea sa ma scoata din casa de dimineata buna. Dar cum e atat de innorat, mi-e frica sa nu ma prinda vreo ploaie...asa ca mergem cu autobuzul.
Va las si mai pove cand revin

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si melodia zilei sa va inveseleasca:

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!!!!!

multam de cafei si tigari.

noi santem bine.tudor a scapat cu bine de teze.asteapta vacanta, cantonamentul la baile Tusnad si marea.matei e un nazdravan si jumatate vorbeste mai mult in engleza decat in romaneste.de 3 zile e mare pistolar ne impusca pe toti si musai sa cadem, moama ca-s vanata pe de la atatea cazaturi.

eu am reusit marea performanta de a cumpara gresia si faianta ptr o baie.greu domle,fff greu, sa alegi si sa decizi ce sa cumperi.toate modelele sunt frumoase ,dar parca nu-mi placeau .colegu a zis ca sunt o dificila.normal trebuia sa cumparam si cada si vasul wc si chiuveta, dar ptr ca eu nu stiu ce cada vreau am decis sa ma mai gandesc si sa cumparam parchetu ptr toata casa, asa ca azi iar transpir si-mi storc neuronul.

acu vreau sa va zic ca ni se arata 3 saptamani de litoral romanesc.colegul e detasat o luna la mare si of course ca profitam si noide oferta, desi anul asta nu ne planuisem concediu ptr ca am zis sa terminam casa.deja orice cheltuiala mai babana eu o transform in usi, vas wc,glet, etc.

a transmis din cartierul de nord, reportera blonda.

va pupez si salutez.revin cu alte stiri la urmatorul jurnal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'neata! Multam de cafei.Noi amu incercam sa adormim, suntem bine. Cand am vreme mai multa incerc sa scriu mai multe de nazdravanul Alex. Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu ma infiezi 3 sapt?Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu ma infiezi 3 sapt?

nu.doar pruncii tai si te iau bona la ei daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajanBiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu ma infiezi 3 sapt?
nu.doar pruncii tai si te iau bona la ei daca vrei.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Reao. Nu stiu unde sa scriu ca Alex doarme de mai bine de un ceas. Mare minune. Am facut intre timp spanacul. Miha ce sa zic? Ne intelegem bine, e un smecher de numa. Sa vezi cum plange daca vine Vlad acasa si nu il ia in brate la pupat. Sau mami. E deja un mic tiran si mani****tor. In rest, e cel mai cuminte copil daca e in brate La oricine. In brate sa fie. Am io o problema cu mancarea. Mananca foarte putin. Cam o lingura de supa maxim doua de mancare. Lavinia daca esti pe faza, hai consiliaza-ma. Am aci in vecini o fetita mai mica cu 2 luni, zice masa ca 7 linguri de pireu o mancat ieri. II drept ca aia mananca de vreo 5 ori pe zi al meu la doua ore suge sau papa. Probabil de aia nu mananca mult. In timp ma gandesc ca s-a regla si cu mancatul. Deocamdata mananca cam 3 mese de mancare si in rest tzitzi. Dar in 3 mese Alex nu papa cat fata aia o data. Dimineata fructe zdrobite (azi de ex 1/2 piersica si o caisa- o mancat jumate din piure ) la amiaza ciorba, supa, piure de cartofi cu carne- un singur fel, depinde ce fac si seara cereale (pe astea le sare de multe ori si vrea doar tzitzi- aseara i-am facut din 2 linguri si o mancat jumate )Noa, s-o trezit, merg sa il imbrac ca inca e in pijamale Dulciuri

Mergi la inceput

Bia, felicitari pentru Tudor! Io astept stirile de la ora 5 . Da' vreau stiri bune, nu de alea rele, faci o editie special, da?
Sper ca nu te duci la mare taman cand ajung io in Zalau...

Oti, ce scump e Alex, abia astept sa-l vad si sa-l motrosesc! Nu ma prea pricep la mancare de bb-i ca a trecut cam mult la mine, dar stiu ca fiecare bb are ritmul lui si daca el creste bine, nu te ingrijora. Nici Diana n-a fost cand a fost mica mancacioasa, acum nu mai stiu ce sa-i pun in farfurie, e mereu flamanda .

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

surprize,surprize.revenim cu stirile de la ora 15.
mi-am cumparat parchetttttttttttttt.la etaj doar.ca io-s de aia dusa cu capusi incep lucrarile de sus in jos ca sa nu se faca mizerie mare.acu trebuie sa mai iau usile si spoiala ptr pereti.acu incepe greul.am gasit usi frumoase, de interior.musai sa mergem sa masuram spatiile noastre de usi , sa vedem care cum se deschid si sa le comandam.apoi mai trebuie sa merg la cluj dupa wc si chiuveta.cada e in asteptare ca inca nu stim de care luam.bideu nu-mi pun ca am io un dinte impotriva lui.mi se pare vulgar.mno tu fete is cu capu clar, da ce sa fac?fetelor care aveti asa ceva in baie sa-l stapaniti cu placere, da va rog io nu va suparati pe mine ca io nu-l accept.ok?

va pupez.

scuze ca va stresez cu amenajarile mele interioare.

Mergi la inceput

mihaela, in august e programata marea, deci sunt pe baricade.abia astept sa ne vedem.
vai daca-l vezi pe ALEX te topesti.e un scump si un dulce.

Mergi la inceput

Noa bune stiri Bia! Felicitari pentru achizitii(da' zi-mi si mie ce culoare de gresie ai si unde?) si sa le vezi cat de repede puse pe jos, pe pereti, vopsiti si incuiati(peretii, adica cu usi). Si spor mai departe la cumparaturi! Io astept sa facem vara viitoare un gratar in curte la tine, sa stam la un vin(promit ca il aduc eu!) la umbra si sa-ti admir casa gata mobilata si voi locuind acolo de...o vreme buna!
Io bideu n-am, ma spal la dush . Ca ccc cada mea e inca nemontata(vezi ca nu stii noutati daca nu citesti blogu-gogu').

L-am mai vazut io in cateva poze pe Alex(ca Oti pozeaza mai degraba torturile ...sa nu te superi Oti, glumesc, ca stiu ca nu-ti place sa iti pui familia pe net) asa ca abia astept sa-l vad in realitate.

Io am vb vreo 2 ore cu mama, ca saraca si ea a avut program de austeritate, daca vb cu ea o data pe saptamana o jumate de ora era bine, si atunci numai seara, ca ziua eram la scoli...am lenevit toata ziua la tv si pe net, acum ma duc dupa Silvia si mergem la cumparaturi. si mai viu pe seara.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput