Copii capricorn -6-
Raspunsuri - Pagina 4
helbi spune:
La multzi ani, Melania si la multzi ani tuturor celor care se aniverseaza zilele astea!
AngeliquedeS spune:
La multi ani sarbatoritilor din aceste zile.
Imi pare tare rau ca nu reusesc sa postez mai des. Am inceput serviciul si sunt tot pe fuga, sufar tare mult ca nu mai sunt in permanenta alaturi de puiul meu. Ma voi obisnui, nu am incotro.
Va pup cu mare, mare drag!
RODY77 spune:
LA MULTI ANI!
Pentru cei care s-au nascut zilele acestea.
Sunt si eu mamica unui capricorn nascut pe 10.01.2009, pe nume ALEX.
helbi spune:
Rody77 suntetzi pe listutza. Bine atzi venit si L amultzi ani lui Alex pt primul anisor!
La multzi ani si tuturor aniversatzilor de azi si maine!
Noi suntem bine. Bianca mea are numai rezultate f bune la scoala, desi eu anul asta (adica in clasa a 4-a) nu am avut timp deloc de ea. De luni incepe o sapt. mai grea, cu 3 zile de testari, dar mai "speriata" sunt eu.......ea o ia ca atare si nu se streseaza deloc. Ma bucura intr-un fel ca e asa "lejera" cind are testari. Altfel, a terminat ieri engleza la scoala populara si asteptam sa vedem daca se mai face un alt nivel......si continua inca cu tenisul, desi vad ca da semne ca ar vrea sa o retrag de acolo. Oricum, si daca va mai continua, va fi numai pina in toamna, pt ca, daca reuseste la gimnasiul la care vrea ea, va avea acolo posibilitatea de a continua cu tenis.
Ziua de nastere cu copii inca nu am serbat-o.....posibil spre f. lunii.
We placut!
RODY77 spune:
Multumesc pentru urari, helbi si pentru ca m-ai trecut si pe mine in listuta.
La multi ani fetitei care este nascuta ca si mine pe 4.01
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RODY77 Multumesc pentru urari, helbi si pentru ca m-ai trecut si pe mine in listuta. La multi ani fetitei care este nascuta ca si mine pe 4.01 |
Merci mult si la multzi ani si tie!!!!
april spune:
Carmen, sa-ti traiasca fata, sa ai parte de multe bucurii si sa fie sanatosa. La multi ani Melania!
Asteptam pozici!
La multi ani cu mare drag si celorlalti sarbatoriti capricornuti si va asteptam mamicilor cu noutati!!!!