Copii capricorn -6-

Copii capricorn -6- | Autor: helbi

Link direct la acest mesaj

Copii capricorn: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">(3) (4)

Dintr-un total de 51 copii avem:
- 27 fetite
&
- 27 baieti

Decembrie:
21.12.1999 -- Andrada --- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=13012" target="_blank">April (web)
22.12.1993 --- Ioana --- Rufus (web)
22.12.2003 --- Robert --- Susman Mihaela
22.12.2004 --- Rayan --- Crinuta
22.12.2004 --- Bianca --- ioana_du
22.12.2007 --- Stefania --- slimatei(web)
23.12.1999 --- Cristina --- Edessa
24.12.2004 --- Sabina Ioana --- cookie
24.12.1998 --- Cristian Ionut --- LuminitaB
24.12.2004 --- David --- mamaluidavid
26.12.2003 --- Mihai --- danamatcas
26.12.2006 --- Alessandra --- cristina_L
28.12.2000 --- Radu --- ina C
28.12.2007 --- Pupi --- Angelique

Ianuarie:
01.01.2004 --- Matei --- buli
01.01.2005 --- Amina Ioana --- Bobita (www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Bobita" target="_blank">web)
02.01.2004 --- Ece --- @lbin@
03.01.2002 --- Victor --- rosa
03.01.2008 ---Patricia Alexia ---www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=6874" target="_blank">irlandeza
03.01.2005 --- Sebastian --- adana
04.01.2000 --- Bianca Elena --- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=6874" target="_blank">helbi
04.01.2001 --- Andy --- Heidi
04.01.2001 --- Andy Daniel --- dream
05.01.2002 --- Ilinca --- Raluca (www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Raluca" target="_blank">web)
07.01.1999 --- Miruna --- Zeeva
07.01.2002 --- Matei --- ruxandra_sb
07.01.2002 --- Matei-Ioan --- Caprioara (www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Caprioara" target="_blank">web)
07.01.2005 --- Andreea --- Leta
08.01.2000 --- Alexandra --- ticka
09.01.2001 --- Paul --- silvana75
10.01.2000 --- Alexandru Bogdan --- fannna2003
10.01.2002 --- Nina-Cristina --- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=2267" target="_blank">Anina_n (www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank">web)
10.01.2005 --- Ruxandra Maria --- V. Erica (www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=V. Erica" target="_blank">web)
10.01.2005 --- Ioana --- Anuc
10.01.2005 --- Teodora Maria --- cocolino (web)
10.01.2009 --- Alex --- Rody77
12.01.2002 --- Emma --- oLo
12.01.2004 --- Laura --- CataD
12.01.2004 --- Amelia --- mmag (www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=mmag" target="_blank">web)
13.01.1991 --- Iulian --- thalia
13.01.2001 --- Teodora --- geut
13.01.2004 --- Patrick --- dianapatrik (www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=dianapatrik" target="_blank">web)
14.01.2004 --- Matei --- anya
14.01.2005 --- Melania --- Melania 14 (web)
15.01.2002 --- Luca --- Mia.
15.01.2004 --- Ayla --- happymumy
15.01.2005 --- Alexandru --- arianna30
16.01.1995 --- Ata --- @lbin@
16.01.1998 --- Sebastian Ionut Emanuel --- alessia105 (www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=alessia105" target="_blank">web)
16.01.2001 --- Miruna --- mitub (www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=mitub" target="_blank">web)
16.01.2005 --- Eric ---Candy
17.01.2005 --- Victor --- Monique
18.01.2005 --- Irina Ioana --- witchie
18.01. 2004 --- Serban --- madalinad

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bun venit Irlandeza! Noi ne "stim" putzin de pe la fecioare......insa, eu n-am ami scris de vreo 2 ani acolo....sau chiar mai mult......tu inca nu erai insarcinata:-))....... Sa-tzi traiasca fetita!

Carmen, imi prea rau pt sotul tau. Sper sa-si gaseasca repede alt job. Bine ca a putut intra totusi in CIC.

Anto......si bicicleta Biancai mai putea fi folosita cu indulgenta. INSA in nici un caz la examen. Ea a primit-o cadou, asa ca eu am "scapat" usor:-))
Voi mai aveti putin si terminati scoala. Aici se termina in 10 iulie abia.........si reincepe in 24 august

Am citit ca Nina e cu Cristina la Buzias pt 10 zile si mai stiu ca Cristina a avut un accodet, a fost muscata de fata de un catel. Am citit ca e ok acum, dar au tras ceva sperietura. Bine ca glicemiile nu au luat-o razna.

Bianca e in testari acum. Azi a avut la engleza, luni are la mathe si marti la germana. Apoi, intre 21-25 mai si 01-07 iunie + 11-14 iunie au liber (sunt diverse srbatori aici). O saptamina inainte de a intra in vacanta (deci sf. lui iunie, inceput de iulie ) pleaca toata clasa in tabara.

In We asta Bianca merge in alt oras al o prietena cu care maine se duce si la piscina. Vin sa o ia in seara asta. We viitor suntem plecate. Asa ca...pina la o "noua" revedere, va dorim un WE frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumesc de primire fetelor, si ca m-ati trecut in listuta. Vad ca mezina ....subiectului, pt. moment. Voi aveti copii marisori. Sa va traiasca.

April, intradevar sunt din MM, mai precis din BM.

Melania , ce sa-ti zic de varul meu....are vreo 40 de ani, 2 copii, un baiat si o fata, o sotie.......avea un magazin cu piese auto parca si cauciucuri , pe o strada.......Calea....nu stiu cum, firma DUMIVEST, dar cum nu prea am tinut legatura nu stiu daca mai are firma.

Despre Alexia ce sa va spun, e o curioasa si o neastamparata, nu sta o clipa, alerga toata ziu, urca si coboara scari de ne oboseste pe toti si ea tot mai vrea, ne imita in tot ce facem, dar cand vine vorba sa ...vorbeasca ,nu prea vrea, e incapatanata, obtine cam tot ce vrea, desi e mica. Dar e o scumpete de copil, cuminte, nu a plans si nici acum nu o face , decat daca o dor dntii , sau daca vede aspiratorul, ca stie ca urmeaza sa-i curat nasul.

In alta orsine de idei, demaine nu mai am net, ca ne mutam, de fapt am dus aproapte totul in noul apart., dar dureaza destul de mult pana ne instaleaza netul si acolo, pana in 2 luni , asa ca eu va pup deocamdata si sper sa ne "reauzim " cat mai curand,poate merg in oras la net.

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Marinela nu-l stiu pe varul tau .Alesia,dupa cum o descri, seamana foarte mult cu Melania cand era mica .Savureaza momentele pt ca va creste si va deveni independenta si aventuroasa.Nu ca ar fi rau asa,dar a fost o schimbare majora.
Andreia eu am pomenit de bicicleta,nu Anto .

Am pus niste poze de la ziua lui Serban.Am sarbatorit doar cu nasii pt ca numai ei erau cu varicela AICI

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Carmen, sa va traiasca Serban si sa va aduca, alaturi de Melania, numai bucurii!! A si tecut 1 an...............itzi vine sa crezi ca ai baiat mare deja?

Si pe Anto o interesa de bicicleta, de-aia am si pomenit:-)

Copii din Ro, Andrada, Cristina si nu numai sunt deja in vacanta! Noi mai avem pina in 10 iulie. Bianca a fost bolnava sapt trecuta, asa ca azia dat singura testul la mathe. Urmeaza unul la gramatica si unul cu regulile de mers pe bicicleta, caci, in toatmna ar trebui sa de-a examen pt carnet de bicicleta.

In rest, numara zilele pina o duc in RO la mama (pe 12 iulie noaptea aterizam si pe 13 eu ma intorc...........ea ramine o luna la buni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ce mai faceti fetelor?
Noi am fost putin in vacanta la Felix dar fata a ajuns dupa doua zile la urgenta in Oradea. Se pare ca a fost o toxiinfectie alimentara combinata cu putina apa din bazin inghitita, cu caldura, si altele. Pana la urma a fost ok pt ca am tras o spaima ca ar putea fi altceva.....
Acum e la bunici pana incepe scoala.

Ce repede trece vacanta....e pe noi clasa a IV a....

Vacanta placuta!

Nina, cum se distreaza Kiki?
Carmen, Melania si Serban se inteleg bine? Nu a devenit geloasa? Voi mai aveti pana la scoala?
Andreia, sper ca ati avut o vacanta frumoasa iar Bianca s-a simtit bine si in tara. Ma bucur nespus de mult ca am reusit sa ne vedem. Va asteptam cu drag pe la noi.

Celelalte fete ...la apel dragutelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

trezirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Hai ca m-am trezit eu .....

De abia astept vacanta de iarna.Al meu sot nu si-a gasit job iar eu sunt cam obosita.
Serban mai suge si drept urmare noaptea ma cam termina cu trezitul cam la 1 ora jumate.Oricat de greu mi-ar fi, cand il vad ziua cu cat drag se cere la san, uit de noptile chinuite.Nu stiu pana cand....
Mela nu e geloasa la modul clasic dar isi cere drepturile si ti-o spune verde-n fata cand se simte nedreptatita.Il iubeste pe Serban si se inteleg ca fratii.Daca ne-ati uitat suntem
aici.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

La multzi ani, Andrada

Sa fii satatoasa si fericita si sa le aduci parintilor numai bucurii. Petrecere frumoasa si daruri pe masura!

Anto, sa va traiasca si sa va umple sufletul de bucurii!

Revenim cu alt mesaj despre ce mai facem, ca acum suntem pe fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si eu, tot pe , dar nu pot sa nu-i fac o urare Andradei !

La multi ani, Andrada !
Sa fii sanatoasa si voioasa, sa-ti bucuri mereu parintii !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !

Anto, felicitari ! Ai fetita de 10 ani, WOW !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie, capricornutza voastra !
Asteptam povesti despre ea si pooozeeee !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ioana(Rufus), Robert(Susman Mihaela), Rayan(Crinuta), Bianca(ioana_du), Stefania(slimatei)
Sanatate si o copilarie ca-n basme !
Felicitari, parintilor !
Sa va aduca numai bucurii, ca si pana acum, capricornutzii vostri !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput