am primit hotararea de divort

am primit hotararea de divort | Autor: tot_eu

Link direct la acest mesaj

am primit hotararea de divort prin posta... ce trebuie sa fac cu ea? pe ea scrie conform cu originalul...dar cum e cu "definitiv si irevocabil"? ca nu stiu ce trebuie sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

trebuie legalizata in termen de 30 zile la tribunal.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

din cate stiu, se asteapta 30 de zile de la comunicare pentru ca una din parti poate face recurs. Daca in acest termen nu se face recurs, hotararea se considera definitiva si irevocabila. Abia atunci se poate merge pt legalizare. (amintiri din copilarie :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Stati asa, eu mai trebuie sa merg la tribunal pentru legalizare ?

Si daca nu merg ce se intampla ?
Unde imi trebuie mie hotararea legalizata ?
Daca vreau sa-i fac fetitei mele pasaport, acolo imi trebuie hotararea legalizata ? Si cand ies din tara imi trebuie si fotocopie la hotararea legalizata ? (alt loc nu-mi vine in minte unde sa dovedesc divortul).

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Stati asa, eu mai trebuie sa merg la tribunal pentru legalizare ?

Si daca nu merg ce se intampla ?
Unde imi trebuie mie hotararea legalizata ?
Daca vreau sa-i fac fetitei mele pasaport, acolo imi trebuie hotararea legalizata ? Si cand ies din tara imi trebuie si fotocopie la hotararea legalizata ? (alt loc nu-mi vine in minte unde sa dovedesc divortul).

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Da, pui, daca hotararea nu e legalizata , nu poti sa faci nimic, nici un fel de act, nu pasaport, nu poti sa scoti copilul, etc....

Mergi la inceput