Aradence DC...! (121 )
Raspunsuri - Pagina 9
niko_26 spune:

La multi ani Ada!
La multi ani Elene si Constantini!
Flavia nici eu nu stiu nimic de degete incalecate.
Noi duminica am fost la Timi la matusa si unchiu lui Cipri;Cristina binenteles ca n-am reusit sa ajungem la Zoo ca i-au vrut matusa si unchiu lui Cipri pe copii doar pentru ei ca si asa-i vad rar.
Mi-a fost cam rau in masina ca tata lui Cipri conduce cam agresiv, si m-am gandit la tine Ioana, ca si tu aveai probleme cu raul de masina.Chiar asa mai ai probleme sau te-ai calit de cand lucrezi pe salvare, ca astia cu salvarea ma gandesc ca conduc ca nebunii.![]()
Na ma chiama pitic.
niko_26 spune:
Miha joi cand am vb cu tine m-a lasat bateria si n-am avut incarcator pt tel si n-am mai reusit sa vb cu tine.
Ce fain ca a-ti fost la Ghioroc; eu am smotruit pe aici si n-am mai apucat sa citesc forumul, ca puteam veni si noi.Tu cum te descurci cu doi copii mici in ditamai lacul Miha? Reusesti sa inoti si tu, sau mai mult te plimbi dupa copilasi?
Ada sanatate multa la puiuti, 
sa scape repede de tuse si muci.
cristinacsa spune:
La multi ani, Ada!

Flavia, habar n-amcum e cu degetele incalecate...
Gabi, nu am sandalute 32...
Am vrut sa mergem si noi la zoo ieri, dar din motiv de fite, n-am mai mers...
Sambata am fost si noi la noul evetrix la ziua unui baietel...
Ioana, felicitari. ai baieti mari.
La multi Alina Elena!
Alina.a, ma bucur ca esti mai bine.
Cristina si gemenele
pufymic spune:
Salutare!
Ada un buchet mare de
pentru tine, pentru ziua de 23! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si o viata frumoasa!
Flavia cum te mai simti?
Alinush ai inceput serviciul?
Clau voi cum sunteti?
Niko merci ca te-ai gandit la mine (chiar dc. in contextul raului de masina
)
! Eu dupa prima luna pe ambulanta(timp in care am folosit emetostop pt raul de masina de care am suferit la greu toata viata mea) m-am calit ceva de groaza!Acum lucrez cu cel mai rapid sofer cred din toata statia de ambulanta si nu mai am nici o problema!Si ia nebunul niste viraje de-ti sta inima-n loc, si culmea e ca acum nu mai mi-e rau, ci imi place de mor...si viteza...o ador
!Asa ca acum sunt la polul opus(mi-e rau cand merg cu masina si mergem incet
)....
Asa ca hai o luna pe ambulanta sa vezi cum iti trece raul de masina
!
Diana voi ce mai faceti?Mai da si tu un semn de viata!!!!!
Carmen voi cum mai sunteti??Ceva poze noi cu Mela?
Si eu tb sa pun ceva poze mai fresh cu noi, mai ales ca l-am tuns pe mezinul....![]()
pe toate!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
gabitzica spune:
La multi ani
Ada
Scuze de intarzaiere da nu am mai dat de mult pe aici...
Ioana zici ca te-ai lecuit de raul de masina? Cui pe cui scoate, nu?![]()
Claudelu spune:
Ada 
Scuza-ma pentru intarziere! Sa fi sanatoasa si iubita si sa ai parte numai si numai de bucurii si satisfactii 
Tot mi-am zis sa nu uit de ziua ta si uite ca am uitat 
Despre mine ce sa va zic...doar ca mai nou duminica am abonament la urgenta
Duminica trecuta cu Clau care am crezut ca si-a fisurat o coasta, apoi duminica asta cu Raul care mi-a facut o febra cum n-a facut pana acum si nu scadea cu nimic...a facut puroi la amigdale 
Sambata am fost din nou la Vladi la padure si Raul cnad nu l-am vazut s-a descultat si a umblat asa prin nisipul care nu era tocmai uscat de la ploaia care picase in noaptea aia
Acum e putin mai bine!
Duminica seara am fost din nou la cumnatel, care parca pe zi ce trece se topeste 

Miha, tu parca ma intrebai...da e baptist si sigur de el era vorba
Oricum trebuie sa te sun pentru sunt curioasa ce ai auzit sau bine spus ce ti-a spus cine ti-a spus ptr ca pe zi ce trece aud multe chestii neadevarate si toate o privesc pe cumnata mea care e deja cu moralul la pamant ptr ca toata lumea arunca cu noroi in ea ca cica cineva zice ca din cauza ei s-a imbolnavit cumnatul meu 

Altceva ce sa va mai spus, decat ca sunt trista ptr ca sorele mea din nou pleaca in Italia 

Alina, noi avem botez pe 31 mai tot la Coandi
si pe 20 iunie e nunta lu nasa, tot la Coandi....si-mi doresc din suflet cu nunta asta sa terminam anul asta 
AAAAA Ada, stai linistita ca deja am facut 2 drumuri lungiiiii...unu pana la Timi (ne-am dus intr-o plimbare) si al doilea pana la Vladi...cu Clau langa mine, binenteles ![]()
Carmen, aproape in fiecare seara ma vad cu Ovi pe mal la alergat, dar cred ca nu ma mai cunoaste sau e prea concentrat la fuga ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
adablackcat spune:
Multumesc pentru felicitari si intarziatelor!![]()
Iaca am trecut si io de 30.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
Salut,
Doamne mai Ada, pai 30 ani e cea mai frumoasa varsta. Aicea daca s-ar intepeni timpul. Eu chiar ma simt ca femeia lui Balzac. La tinerete am fost asa o zabauca imposibila ca stau bine sa ma gandesc daca Susu n-are ceva hiba la mansarda ca s-a incurcat cu mine. Dar acum vedeti si voi ce tipa beton am devenit.![]()
Clau cam astea erau barfele raspandite . M-am socat , nu-mi vine sa cred ca in secolul asta mai crede cineva ca se poate lua cancerul de la nevasta.Oricum, se pare ca pe unii astfel de probleme ii fac mai rai.
Nico, ma descurc foarte bine, adica noroc cu tatal Adei ca altfel..... Oricum am ajuns acasa ragusita de cat am urlat la ei.
Alinele ce mai fac?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
X-ray spune:
ola si io din varful patului....elisa a fost varza doua zile,a acolectionat si ultimul pui de gripa de la bona...ce sa fac stiam ca e bolnava dar cum nu am pe cine sa chem si io cu dureri...Doamne nasol e sa nai pe cineva sa te bazezi,am avut zile de cosmar....in fine acum bona e bine,eli e pe drumul cel bun si io praf
...al meu e iar plecat, la roma si tocmai m-a anuntat ca-l doare gatul de nu mai poate
.noroc ca am chemat-o pe verisoara mea de la valcea la mine saptamana asta si ma mai ajuta...si cam atat m-am vaicarit destul pe ziua de azi
.
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
11+
povestea noastra...
alinamoro spune:
Salutare!
Nu mai am timp nici sa deschid calculatorul, ce sa mai si scriu...
Vin f obosita de la lucru si numai m-as culca, dar nu ma lasa nimeni.
Azi de exemplu am ajuns pe la 17 si ceva acasa (am fost cu Calin si la cumparaturi) si am avut ceva musafiri, era sa adorm in fotoliu, simteam ca plutesc.![]()
Aseara am iesit cu niste prieteni la o pizza la Gemi.
Ioana, mi-a zis Calin ca v-ati intalnit fugitiv.![]()
Flavia, eu zic sa mergi cu Bogdi la un ortoped, sigur se poate corecta, dar mai bine mergeti din timp. Nu are si picior plat?
Ada, tu te plangi la 30?
Eu ce sa zic la 35? ![]()
Niko, la Calin i rau pe masina daca sta in spate.
Esti datoare cu niste poze cu piticii.
Clau, esti curajoasa ca soferita! Tine-o tot asa!
(nu ca mine
)
Eu n-am mai condus de-o luna, acum n-am masina ca e la "retusat". Avea ceva "hibe" de cand a adus-o, dar n-a avut timp Calin sa se ocupe de ea, acum i-a venit randul.![]()
alina.a, eu stiu f bine ce-nseamna sa n-ai cu cine lasa copiii nici 5 minute.
merg sa culc pruncii...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze