Aradence DC...! (121 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina Elena la multi ani!
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Alina Elena la multi ani!

Multumesc!

Flavia, multa sanatate! Cum ai reusit sa racesti?

Eu sunt praf dupa smotru ce l-am facut...ma doare coloana de nu mai pot in zona lombara, daca ma misc "gresit" parca ma curenteaza ceva, am o vanataie sub genunchi cat mine de mare (m-am urcat pe un dulapior sa spal geamul la balcon si cand am coboarat am pus piciorul pe langa dulap).

Merg sa fac un dush si la nani.
De luni incep lucrul, d-na dr. a ajuns azi din SUA. Mi-a adus o rochita super, chiar ma gandeam cu ce ma imbrac la astea 3 nunti. (in 30 mai, 6 iunie si 21 iunie).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alina, la multi ani!!!! Nu am stiut ca esti Elena. Nasol ca ti-a trecut concediul.

Vad ca nu va inghesuiti la iesire.

Flavia multa sanatate.

Ioana nu mai zici nimic. Bey fratele meu ai niste colege incompetente ca ma doare capul. Parca au picioare in loc de maini.

Cred ca vom merge in concediu la noi la mare la 2 mai. Sa vedem daca mai gasim locuri cand vrem noi.Si am mai gasit o pensiune mortala langa Sighisoara unde as face o oprire la intoarcere.
http://dracul.ro/galerie_foto_domeniul_dracul_danes.html

Moni tu unde ai disparut?

Na va salut.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Am bagat capu sa salut lumea Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Gabi asa scurt?

Ce plictiseala la noi la subiect. Cred ca ar trebui sa schimbam titlu in Aradence pensioanre.

Eu introduc ceva pe calculator si-i atat de migalos, merge foarte greu si simt ca-mi crapa capul. Ca sa pot pleca la ghioroc am si venit de dimineata de la 5 . De atunci tot introduc porcariile astea ca -mi vine sa urlu.

Mai ziceti si voi ceva ca sa am motiv intemeiat sa fac o pauza.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina unde mergi la nunta pe 30 mai?la central cumva?
flavia multa sanatate!
eu nimic nou,dureri deastea....da' nu mai sangerez....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 10+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Ola, gagici. Cu scuze pentru absenta, dar....
Care vreti sa faceti schimb cu mine? Mi se invarte capu ca titirezu - is bagata in sesiune si licenta pana in gat, mi se blocheaza fest netu (concomitent si creieru), fata urla toata ziua "mama" (nu vrea sa stea cu buni), dupa fata urla si sotu sa mai vad de copil ca de ce urla, buni plange ca fata nu vrea sa stea cu ea....ca la nebuni. Si eu am 3 examene saptamana viitoare
Au, doamne, da ce ma mai dupa ce ma scap.
pe toata lumea.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici! La multi ani din urma Elenelor - Alina in special
Eu am fost super obosita de la birou,nu prea am dormit bine ultimele nopti,tot mai des am contractii ... Azi m-a durut toata ziua burta ca la ciclu.
MIHA ce-as mai fi mers io la o balaceala ,dar cu burtoiul dupa mine ... Super copiii tai ca de obicei! Felicitari!
GABI Maria te simte stresata de-aia e asa.De mica Diana fix cand aveam mai mult si urgent de lucru,era mai miorlaita si mai scai dupa mine

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
alina unde mergi la nunta pe 30 mai?la central cumva?

La Coandi.
In iunie la Stei (Bihor) si in 21 iunie in Arad, dar nu stiu unde, trebe sa ma uit pe invitatie.

Gabi B., succes la examene si la invatat!

Moni, mersi si tie de urari.

Miha, ati fost azi la Ghioroc? A mai fost cineva (dintre forumiste)?
Voi in ce perioada mergeti in concediu?

Mai, nici noi nu stium unde si cand mergem in concediu, s-ar putea sa mergem la marea noastra(ne-au chemat niste prieteni cu ei), dar nu-i sigur...sau Croatia...

La multi ani Ada!
Multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Cum a fost reintalnirea cu tata/bunicul?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Salutari fetelor,
Ada La multi ani!Sanatate sotului.
Miha felicitari Dariei pt succese!
Alina condoleante.
Clau felicitari pt carnet!
CristinaM tot la chinezesc veti face botezul?

Apropo de balaceala noi am fost la strand.E curata si calduta apa in bazinul mic.Ne-am intalnit cu Ioana la plecare.Era cu baietii ei mergeau la un suc probabil.
La noi nimic nou.Doar ca acum am 2 copii care trag de mine cand ajung acasa.Daca puteti sa v-o imaginati pe Mel in brate la mine?!De intrat pe net nu pot de la scoala si acasa dupa ce-i culc nu mai am chef.Atunci reusesc sa mai fac si eu cate ceva.

v-am pupacit pe toate

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput