Aradence DC...! (121 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mey dar voi aveti la poze......toate ffff faine .Cat despre copii tot timpul se comporta neasteptat de bine atunci cand fac ceva ce le place si mai ales nou.

Io mi-am culcat copiii si de la 17 avem serbare.Mela s-a dus singura la culcare.Asa ca mai iau o lingura de mancare si mai citesc pe aici.

Miha eu imi amintesc cu mare placere de profa mea de bio din Miron pe care abia o asteptam la ora cu totii si de unde am ramas cu drag de biologie.
Apoi de profa de mate de la meditatii dintr-a VIII-a,care nu stiu nici acum cum naiba ne facea pe toti sa invatam si sa gandim la fel.Oricum cu geometria de atunci mi-am deschis si eu ochii inspre imaginea tridimensionala..
Asa...celor de la faculta care ne puneau sa desenam de ne sareau capacele iar acum ma intreaba copiii la scoala daca eu am facut desenele de pe planse??!
Si nu in ultimul rand sotului ,care ma invatat sa vad lucrurile in viata mai relaxat si sa-mi aleg proritatiile.
Buuuuuuuuuuuun,acum as fi profund recunoscatoare celui care m-ar vindeca de firea mea colerica , mi-ar mai lua din testosteron si m-ar face mai "blanda si calda" cu cei din jur.

Na cam atat!O sa am si eu un subiect de dezbatut dupa ce-l epuizam pe asta.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Io stiu ca asta faceai dar mi s-a parut tare haioasa pozitia in care te-a prins Flavia in poza.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Eu de la frati mai mici si mai mari (am 8) am avut destul de multe de invatat, si de la profesori binenteles ,invatatoare,educatoare,prieteni, dar cred ca de la fiecare om pe care il intalnesti poti invata ceva daca ai timp sa-l asculti.
Ca sa nu mai zic de copilasii nostri care ne arata in fiecare zi ce inseamna iubire, si care ma fac sa ma gandesc ca nu traiesc degeaba.

Mergi la inceput

Eu sunt bine acuma, nu-mi mai curge nici nasul, si astept week-endul sa mergem la sora mea cea mai mare de la Sibiu, cu ocazia examenului de Mondio Ring(dresaj)la care participa si Cipri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si ce mesaj fain si lungggggggg am scris
Doamne ce tampa's, am dat back din greseala si s-a dus mesajul meu Poate'l reiau diseara ca acum nu mai am chef...era referitor la tema Mihaelei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Si nenea Montignac m-a invatat pe mine cum sa mananc de-am scapat de 4 kg una trecuta.Inca 13 si sunt multumita.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132672&whichpage=1
Am pus aci link-ul pentru cine doreste sa studieze problema.
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31791

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Eu sunt in al noualea cer dupa serbarea Ioanei. Acum incarc poze.
Despretema Mihelei nu pot scrie acum ca Ioana e calare pe mine, si mi- pus pe stanby o data calculatorul.
PS. Bininteles ca tre sa o iau cu pozele de la capat ca s-a intrerupt upload-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, abia astept sa vad prima serbare a Ioanei. Vlad la prima serbare n-a scos nici un sunet. A fost ochi si urechi in toate partile, dar atat!
Ia uitati ce ajutoare am avut aseara la facut biscuiti.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Luati de aici . Miine o sa pun si filmulete, ca nu le pot descarca de pe aparatul cu care am filmat pana maine.
Vai da ce de poze la Timisoare. Le-am vazut pe ale Flaviei, dar ala tala Ada nu pe toate, ca tot imi cade netu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Super pozele, Gabi. I-am zburatacit pe baieti afara sa pot sa fac treaba in liniste si eu ma uit pe poze

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput