Buna !
Am 32 de ani si sunt insarcinata in 12 saptamani.
As dori sa stiu ce efecte au asupra bebelusului antibioticele pe care le-am luat in prima luna de sarcina.
Datorita faptului ca inca de la 13 ani am fost diagnostica cu amenoree nuami dupa cinci saptamani mi-am dat seama ca sunt nsarcinata dupa ce am efectuat un test de sarcina.
In primele doua saptamani de sarcina m-am prezentat la medicul ginecolog cu dureri de burta,urinari dese si usturimi.In urma controlului ginecologic doctorul ginecolog mi-a dat o reteta de 10 zile Nistatin si ovule Meclon.
Care ar putea fi efectele negative ale acestor medicamente,mai ales ca in saptamana a sasea de sarcina dupa o raceala mi s-a mai dat un tratament de 3 zile cu Ampicilina si Bromhexin ?????????
buna! din cate stiu eu Ampicilina nu e considerata atit de puternica in sarcina, se mai indica in cazuri cand e absolut necesar. Sigur a e bine sa te feresti de orice medicament puternic. Te-ai uitat in prospect, ce scrie? Cel mai bine e tot cu un medic sa vorbesti, ei au experienta recomandarii sau nu a unor medicamente.
sanatate si sarcina usoara!