Pregnyl
Oare unde sa scriu intrebarea mea decat la aspirante?!
Domnite, vin cu o rugaminte. Am o reteta de la cineva din bucuresti: Pregnyl 500.
L-am cautat la cateva farmacii in Germania. nu l-am gasit in concentratia asta, si, in plus in combinatie cu alti hormoni.
Voi de unde il achizitionati? (in bucuresti)
Reteta este scrisa pt un copil, 5 ani, cu testicol flotant
Multulmesc mult pt eventualele raspusuri.
Raspunsuri
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DidiAlex Oare unde sa scriu intrebarea mea decat la aspirante?! Domnite, vin cu o rugaminte. Am o reteta de la cineva din bucuresti: Pregnyl 500. L-am cautat la cateva farmacii in Germania. nu l-am gasit in concentratia asta, si, in plus in combinatie cu alti hormoni. Voi de unde il achizitionati? (in bucuresti) Reteta este scrisa pt un copil, 5 ani, cu testicol flotant Multulmesc mult pt eventualele raspusuri. ![]() |
Buna,
De obicei gasesti de 5000 ui.
dar stiu ca pe mine ma intrebau ce concentratie imi trebuie, asa ca ma gandesc ca se mai gasesc si alte concentratii la noi in farmacii. Incearca la Giulesti sau la Help Net. Vezi daca reusesti sa faci rost de el asa, daca nu, incerc sa aflu eu unde poti sa gasesti. Dar cel mai bine incearca acolo, poate chiar si la Sensi Blu.
daca vrei sa intreb si eu pe undeva, da-mi PM (daca nu esti din Bucuresti sau nu ai pe nimeni aici). Bafta!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
cosicel spune:
Buna!
O cunostinta de-a mea a rugat pe cineva din Germania sa-i cumpere pregnyl de 5000ui, si de fapt i-a adus de 500ui, 10 fiole (la ei se numeste predalon.
Daca te ajuta, pe toate cele 10 fiole a dat 35 de euro, (si nu prea-i vine sa foloseasca 10 ca sa ajunga la doza necesara), asa ca, ti le poate da.
DidiAlex spune:
Va multzumesc mult de raspunsuri. Nu intru pe net in we, dar mi-am adus aminte de subiect..
Ingeras, locuiesc in germania, fratele meu vroia pt o cunostinta. el locuieste in bucuresti, am inteles ca au cautat peste tot in bucuresti, fara rezultat.
Chiar vroiam sa aflu cum au facut rost altii de el din germania, sa merg si io pe aceleasi cai, pt ca farmaciile la care am fost, imi zic ca nu il au.
cosicel, multzumesc mult. I-am tranmis oferta ta, o sa revin maine cu un raspuns, per PM.
Alex
titelu spune:
noi l-am adus din Germania,farmacia de acolo l-a comandat din Olanda,in 10 zile l-am primit acasa
Looana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DidiAlex Va multzumesc mult de raspunsuri. Nu intru pe net in we, dar mi-am adus aminte de subiect.. Ingeras, locuiesc in germania, fratele meu vroia pt o cunostinta. el locuieste in bucuresti, am inteles ca au cautat peste tot in bucuresti, fara rezultat. Chiar vroiam sa aflu cum au facut rost altii de el din germania, sa merg si io pe aceleasi cai, pt ca farmaciile la care am fost, imi zic ca nu il au. cosicel, multzumesc mult. I-am tranmis oferta ta, o sa revin maine cu un raspuns, per PM. Alex |
DidiAlex da intradevar nu-l au in farmacie dar il poti comanda si inciteva zile il ridici de la ei ,iti spun ei cind sa vii dupa el,PREGNYL adica e una si aceasi cu PREDALON in Germania,pe baza de reteta il comanda ei de la depozit-ul lor in 2 zile il ai maxim.
Looana
ancadragoman spune:
uite am gasit aici http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=FIMMEPREG03
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
DidiAlex spune:
Va multzumesc tare mult pt raspunsuri.