BRAILA!!!! (3)
Raspunsuri - Pagina 9
dianalaura spune:
Buna fetelor!
Noi am avut mester zilele astea, ne-a reparat pe lana geam, cum am pus termopan. In rest, sumtem bine. Stefan zice tot mai multe cuvinte, la pampersi sper sa le spunem adio in curand (are deja 3 zile in care nu a mai facut in pampers, ci doar la olita)...ii pun totusi peste noapte si daca ies undeva cu el, in oras sau la tara...noaptea face in pampers numai daca a baut multa apa seara inainte de culcare.
Eu sunt in somaj, in cautare de loc de munca....am fost sa vad daca il pot inscrie pe Stefan la cresa din septembrie, dar cica nu pot, numai cand o sa fiu angajata...si ce sa fac..sa merg sa caut de munca cu copilul in brate?! O sa merg luni sa vad la alte gradinite, poate mi-l primesc in grupa mica, chiar daca nu a implinit 3 ani, mai ales ca pe atunci nu o sa mai aiba pampers (sper) si de vorbit vorbeste o groaza, ne putem intelege cu el.
Voi ce mai faceti?
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Nu v-am uitat dar acum nu mai am asa mult timp..bebe al meu inca nu are un program si plus de-asta ne-am luptat si cu colicii..de vreo 2 seri(ca apareau durerile crunte intre ora 20 si 22) vad ca nu a mai avut..sper sa nu mai vina pe la noi ca tare greu mai este!Am incercat o groaza de chestii dar nu a functionat nimic!In rest suntem bine,ia bine in greutate..ultima data l-am cantarit pe 15 iunie si avea 4,820 kg..deci papa bine de la mami..luni mergem la pediatra la controlul de o luna...La noi e foarte cald si e tare marait mititelul..are si bubite de la caldura..dar trec toate..nu ma plang!Ne-am mai acomodat si noi cu viata in 3 si parca e altfel acum..Maine face deja o luna,parca nici nu stiu cand a trecut timpul..Noaptea doarme relativ bine...in mare cam astea despre noi!
Dodola toti 3..voi cum mai sunteti?
Dianalaura..tare greu acum cu criza asta si cu locurile de munca..succes sa gasesti ceva totusi!Poate reusesti sa gasesti si gradi pt Stefan!Tin pumnii!Felicitari pt progresele cu pampersul si sa o tineti tot asa..ai baiat mare!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
dianalaura spune:
Multumesc Maria de incurajari.
Fetelor, vreau sa va spun ca m-am apucat de dieta, si acum am 62 de kg. Sper sa reusesc sa slabesc cat mai mult, visul meu e sa am iar 55 de kg , ca si acum 4 ani la nunta...
Cu gradinita sunt in stand by, am fost si am intrebat, au zis sa ma duc iar in spetembrie, si daca mai sunt locuri la grupa mica, mi-l ia. Nu pot sa fac cerere de pe acum, pentru ca au prioritate copiii care au impliniti 3 ani, dar daca nu se ocupa locurile...
Acum merg sa imi strang hainele ce s-au uscat, sa le pun la loc si la mancare si apoi somn pt stefan.
Va pup si numai bine.
Maria, de colici te inteleg, si Stefan al meu a avut, plus ca el are si acum dureri de burta, mai ales daca manancaa mai mult (cum ii place lui). Si asta-noapte am avut show cu el, nu il mai puteam opri din plans, am fost gata sa merg la urgenta.
Varsta lui Ianis
Torturi
Dodo-pui spune:
Suntem prin zona
Isabella-Elena
Asta ca sa aveti si voi la ce va uita
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dianalaura spune:
La multi ani tuturot Ioanelor si Ionilor din familiile voastre. Si lui Ianis al meu, ca tot un fel de Ion e
Varsta lui Ianis
Torturi
dianalaura spune:
Mi-e u somn tu fete....
Dar nu ma las, fug sa calc ceva haine si sa spal vasele, si poate fac si ceva gimnastica...vreau sa dau macar 1 kg jos pana la ziua mea.
Varsta lui Ianis
Torturi
Dodo-pui spune:
Buna Br pe oriunde te-ai afla....
Diana multa bafta la slabit
Maria
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dianalaura spune:
Merci Dodo
acum am ajuns la 62 de kg, am dat 1.5 kg jos, m-am apucat si de facut Turbo Jam (bineinteles, cu ajutopr din partea piticului, ca tre sa imite si el ce face mami).
La multi ani tuturor de sf. Petru si Pavel.
Varsta lui Ianis
Torturi
Dodo-pui spune:
Buna BR oriunde te-ai afla;
va doresc o zi senina si numai bine.
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Dodo...am admirat printesa..este o frumoasa si Bodo un fratior tare grijuliu..ma emotioneaza mereu sa ii vad impreuna!
Dianalaura..spor la slabit!Cand e ziua ta?Ai mai rezolvat ceva cu gradinita?
Fug inapoi la curatenie...profit ca e piciul afara cu tati!O zi buna!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi