BRAILA!!!! (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut! v-am descoperit ..ieri!

mai citesc din urma.

o prezentare scurta: am 36 de ani si 2 copii:flavia(3 ani si 5 luni) si andrei(4 luni si o sapt)

revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Stefanyia..bebe a fost foarte activ si miscaret ..dar acum spre sfarsit parca este un pic mai cuminte..Mie nu imi place sa calc,dar pt bebe am facut-o si pe-asta..in schimb imi place tare sa fac curatenie si sa gatesc!Sunt sigura ca se vor schimba multe dupa ce vine bebe..
Mara..bine ne-ai gasit si sper sa iti placa aici cu noi!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Mara95 - bun venit la toti trei!

Maria_bunica - pt bebe cumintel.Acum imi amintesc cum eram pe ultima suta de metrii,cu emotii,si cum imi imaginam cum va arata,cum voi avea grija de el...
La capitolul gatit,hmmm...ma fac mica mica de tot ca nici nu ma pricep dar nici nu-mi place,asta e datoria sotuluiRecunosc ca-mi mai bag si eu nasul cateodata,dar nu excelez

Ce bine a fost in vacanta,de maine iar la munca,la camin..fiecare pe unde are treaba

Noapte buna

Mergi la inceput

Stefanyia..noapte buna si o saptamana excelenta!!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Ce mai faceti, v/a fost dor de mine? La nunta a fost foarte bine, ne-am simtit si noi, si mirii si invitatii minunat...aici aveti si cateva poze..mai multe dupa ce vin de la fotograf.http://family.webshots.com/photo/2806726270087361649kiMIQi
A..dupa cum puteti vedea, si cealalta nasa a avut rochia tot pe nuanta asemanatoare cu a mea, deci banuiesc ca toata lumea a crezut ca ne-am inteles sa ne facem rochii in aceeasi culoare. Nu a fost asa, dupa ce mi-am cumparat costumul si l-a vazut mireasa mi-a zis ca tot nuanta asemanatoare are si mireasa materialul pt rochie, ca si-a facut-o la comanda.
Dodo, asteptam impresii de la botez.
Mara, bine ai venit!
Eu sunt Diana, sunt din Zalau, jud. Salaj, locuim tot in Zalau, insa cum sotul meu este brailean mi-am permis sa intru si sa scriu si aici. Eu am un baiat de 2 ani, dupa cum se vede si in semnatura.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

poze
Maine sau mai tarziu detalii
Mara bine ai venit!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ce frumusete de printesa! Si ce par mare si negru are....

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Buna fetele!!

Azi am fost mai lenesa...am tot dormit..dar acum am avut cu ce ma delecta...mult asteptatele poze de la cele 2 evenimente!

Dodo..Isabella a fost o adevarata printesa la botez..are trasaturi foarte frumoase si parul asa mare si bogatMi-au placut tare dresurile eiDoamne,Doamne sa o pazeasca intotdeauna pe micuta crestina!
Dianalaura..ati fost frumosi tare la nunta..mi-a placut si coafura..si compleul ti-a stat perfect!Casa de piatra finilor!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Multumesc Maria. Acum urmatorul eveniment este nasterea lui Darius! Asa ca stam cu sufletul la gura si asteptam alaturi de tine marele eveniment.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

buna!!

Eu semnez condica..ca sa nu ma dati "nascuta"..voi pe unde umblati?

38+ Darius Nicholas
AMR 10 zile

Buburuza noastra

Mergi la inceput