BRAILA!!!! (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc frumos!

De luni incepem si noi cresa.Bbrrrr! Ce de plansete ne asteapta....
Sper sa se obisuniasca Andrei cat mai bine!

Bogdan e bine? Si fata nu?

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Bogdan e bine? Si fata nu?

Bogdan abia asteapta sa ajunga la gradi,e bine sanatos...dar imposibil sa nu vina cu nik de la ceilalti copii...Abia acum o sa inceapa "spectacolul"
Isabella e bine ,se chinuie cu dintii(primii)

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Daaaaa, stim.... gradinita...si noi ne pregatim de ea. Asa este, e belea cu bolile aduse de la gradi. Dar asta e. mergem inainte si speram ca va fi bine.

Dintii....grea treaba. multa rabdare iti doresc! (la noi caninii au fost cei mai cumpliti, ca au iesit fff greu si l-au chinuit cateva luni pe Andrei).

Numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna fetelor

Sper ca mai cititi din cand in cand si pe-aici, desi vad ca nu s-a mai postat de mai bine de-o luna. Am si eu o intrebare la voi, cumnata mea care e din Braila, isi cauta de lucru ca bona. Aveti nevoie sau cunoasteti pe cineva care are nevoie de ajutor cu copii?
E tanara (de-o seama cu mine) si disponiila imediat. nu a mai lucrat ca bona inainte (a lucrat in confectii in trecut) insa nu isi mai gaseste de lucriu in domeniul ei si i-ar place sa inlocuiasca croitoria cu ingrijitul copiilor. Are o fetita de 6 ani pe care a crescut-o singura, si se pricepe, chiar daca nu are "cursuri" de bona in spate.
Daca aveti nevoie sau stiti pe cineva care are, puteti sa-mi trimiteti un mesaj si va dau oriate detalii doriti!

Multumesc, si toate cele bune :)

Mickyyy si cele 3 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005) Eliza Gabriela (28.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Dodo. cum am vazut ca m-ai strigat
Noi suntem relativ bine, Am fost raciti saptamana asta, de fapt eu mai tare, Stefan a tusit un pic si l-am dus la medic, si a descoperit ca avea si puroi in gat. Acum suntem pe antibiotic de vineri.
In rest...am fost si in Braila acum 10 zile, mi-am botezat finutul..e nascut pe 09.09.09.
Despre mine, tot acasa in somaj, mai lucrez cu un profesor de aici de la facultate si mai pica ceva banuti, nu multi...dar decat deloc...
Acum ma retrag ca ma mult de scris, insa voi incerca sa pun poze de la botez deseara. A...in 23 aug am mai fost nasa de botez, la fetita verisoarei mele. Deci pana acum am 2 perechi de fini de cununie si o finuta si un finut de botez.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Buna dimineata Br oriunde te-ai afla,
Diana felicitari sa-ti traiasca finutii si finii si voi pe langa ei...
Eu nu prea am scris....pe aici,,,
am noutati dar cam neplacute pentru noi,,,si fata are cataracta la ochiul stang,,,Bodo momentan poarta ochelari,,,si ,,,,

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Imi pare rau Dodo de vestile neplacute....sper sa reusesti sa treci ca intotdeauna peste greutati...va iesi soarele si pe strada voastra, ai sa vezi...

Uite aici niste poze de la botez poze botez

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Sa va pun o poza cu tortul facut de ziua tatalui meu
tort

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Buna,
am admirat poze de la botez..La multi ani tatalui...

Ps .Da-mi si mie o reteta ff usoarade tort,,,caci trebuie sa incep de undeva

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput