?

? | Autor: TRISTA45

Link direct la acest mesaj

Fetelor,
Am mare nevoie de ajutorul vostru!Va urmaresc de o perioada de vreme dar acum m-am si inscris ca membru deoarece am nevoie de sfatul vostru urgent.Povestea mea este una f trista dar nu are rost sa va incarc acum cu ea ,poate,odata cand voi fi in stare,o sa va relatez.Dar sa trec la subiect.Am 45 de ani si am la activ un FIV nereusit la Giulesti pe protocol scurt,in luna februarie.Acum ma aflu in stadiu in care sunt in pregatiri pt FIV2 tot la Giulesti,saptamana viitoare am eco inainte de CM iar in 22 ar trebui sa-mi vina si sa intram in focuri.La FIV-ul anterior am avut stimulare cu Purregon 200 ui si au rezultat 2 ovocite care s-au fecundat si mi-au fost transferati 2 embrioni.Am nevoie de sfatul vostru pentru ca tot urmarindu-va m-am gandit ca as opta sa incerc si la alte clinici mult mai dotate si cu rate de succes mai mare.
Avand in vedere ca nu stau f.bine cu limbile straine,am scris aseara clinicii Kinderwunsch Mittelrhein din Germania,care are un site si in lb romana iar astazi la ora 11.00 mi-a raspuns dr.Beran,seful clinicii si spune ca ma primeste si asteapta o confirmare de la mine privind o eventuala programare.
Acum intrebarea mea este,CE SA FAC?
Sa incerc inca odata la Giulesti sau sa iau drumul Germaniei?
Am vazut aici pe forul ca sunteti f multe fete cu experienta in domeniu si care ati studiat f mult aspectul,de aceea vreau sfatu vostru.
Va multumesc si ma scuzati daca nu am fost f coreenta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Parerea mea este sa te duci unde vezi cu ochii, dar nu aici. Din cate stiu ,in Ungaria exista o doamna care se ocupa de traduceri. Daca intrebi "unguroaicele" sigur o sa primesti toate informatiile.
Eu in mod sigur daca nu as face in Grecia, as face in Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Draga mea, ca trista nu pot sa-ti spun ca e prea depresiv ( dar banuiesc ca ai avut motive)
Intra pe topicul fiv in europa, acolo sunt fetele care fac in Germania....
Sper sa te ajute...
Bafta multa multa....

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Subscriu la ceea ce a scris Catalina, oricunde dar nu la Giulesti! Nu exista organizare, in laborator intra cine vrea, se fumeaza acolo, rezidentii se uita la embrioni ca la niste exponate, se strica generatorul de curent cand afara sunt 40 grade, si asa mai departe... o sa zici ca sunt reusite si acolo: da, dar e ca si cum ai juca la loz in plic, ori la varsta ta cred ca nu iti permiti sa mai tragi multe lozuri...

Vrei seriozitate? vrei laborator cu embriologi ADEVARATI, si nu iesiti peste noapte? scoliti pe standardul austriac si german? vrei cel mai bun raport calitate-pRET? atunci mergi la Kaali Budapesta si nu-ti trebuie translatori daca stii o bruma de engleza te intelegi cu doctorul Peter Kovacs care si-a facut rezidentiatul in SUA si publica articole in reviste prestigioase de specialitate din SUA
adresa de mail este: info@ivfpregnancycenter.com
Eu acolo am reusit abia la al 5-lea fiv dupa ce am jucat la loz in plic de 3 ori in Romania

sau intra pe topicul FIV IN EUROPA si afla detalii de clinica din INNSBRUCK (nu stiu daca am scris corect)- AUSTRIA, clinica la care au reusit femei cu rezerva ovariana redusa.

BAFTA!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Eu as mai spune ca si la Sibiu au un embriolog care dintr-un ovocit imprastiat in 4 zari,a afacut un embrion de sarcina.

E f buna si interesata.

Si eu am 44...45 in nov si chiar mi-ar placea sa vad unde te hotarasti si unde vei reusi.

Oricum afara ...e afara.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TRISTA45 spune:

buna seara

va multumesc f mult pt raspunsurile voastre promte!
o sa analizez f mult in zilele urmatoare toate variantele existente si o sa tin cont de sfaturile voastre
citesc de o perioada de timp toate forumurile FIV ,deci le-am urmarit si pe cele din Europa si Ungaria
Avalon i-au tot mai mult in calcul clinica Kaali din Budapesta unde am vazut ca a fost si reusita ta ,si probabil ca o sa apelez la o translatoare, si o sa analizez si varianta Austria
problema mea este ca timpul trece in defavoarea mea iar eu pe plan psihic stau destul de prost
va multumesc inca odata si va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Eu zic ca nu ar trebui sa fii chiar asa de Trista. Gandeste-te numai la noi cele care nu ne-am putea permite in veci un FIV nici in RO, d'apoi afara...
Asa ca, atat timp cat poti sa te duci in alta parte, cred ca ar fi bine sa nu te gandesti sa faci aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TRISTA45 spune:

Imi pare rau ca mi-am ales acest user name pt ca nu vreau sa intristez pe nimeni,fiecare de pe acest forum are problemele sale.
Draga mea ANI.G ar fi minunat daca problemele s-ar rezuma numai la bani iar in rest ar fi totul in regula.Din pacate poti avea bani f multi(ceea ce nu este cazul meu)dar daca nu mai ai suflet tot degeaba.Eu sunt hotarata sa fac tot ce este omeneste posibil,atata timp cat organismul imi va permite,sa reusesc sa reaprind flacara sperantei in viitor.
Vroiam sa va spun ca sunt inca in faza de a trimite mail-uri pt obtinerea unor programari.

UNO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Trista,
Lasa faza ...si treci la actiune....
Ai sanse ca noi celelalte.....
Fiecare cu corpul ei...
Astazi tehnica e avansata si deci ...stii bine ca se fac minuni...
Fii increzaoare...
Bafta

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput