Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fata chiar nu stiu cum de sunt asa incuiata la minte.Rusine sa-mi fie ...da poate unde ma gandesc la sunca de pe mine si de aia mi-o fi jena sa ma expun .Voi dece credeti ca sunt eu la dieta?
Pai acuma i-am tot zis lu al meu : ce te opari atata draga daca vin si eu mai despuiata la club? Adica ce ..e un capat de tara daca iau o bluza mai decoltata si transparenta , o fusta mai scurta asa?
N-a vrut fata , n-a vrut si pace !I-o fi fost teama ca ii excit rau pe mosii si babele alea , sau ca crapa fosta in doua de emotie cand m-o vedea.
I-am sugerat ieri , a se citi scandalizat ...sa mai luam o fata in casa .Sa ne ajute la alea alea
Nu mult , o data la luna ...n-o vrut nici asa.Eu veneam cu argumente pro ..el a inceput sa tipe de am zis ca isterizeaza la tel.
Mai daca n-o vrei tu , las ca o vreau eu ptr mine.Rezultat? gelozieeeeeeeeee
Cam bate vantul da daca se mai incalzeste oleaca cred ca ma duc asa cum m-a facut mama.Doar cu sosetele si adidasii in picioare ..ca sa nu ma ia politia ptr expunere nuda ...
Cum sunt nuda domnle ? Nu vezi ca am sosete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Mayan, pentru vant iti recomand un calduros...fular

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mayan, cine iti spunea ca esti ciudata?
N-a auzit de "postarita din Olanda" care distribuie corespondenta pe bicicleta, in sosete si adidasi si cu un fular la gat?!

Parca imi si imaginez

Nu, fetita, stai linistita, nu esti ciudata, esti in limitele normalului de la acest subiect .

Mergi la inceput

Galliciana, ai prins gustul petrecerilor!

Casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun pt surioara ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

fata, ati innebunit de tot, ce mai................
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Mayan, cine iti spunea ca esti ciudata?
N-a auzit de "postarita din Olanda" care distribuie corespondenta pe bicicleta, in sosete si adidasi si cu un fular la gat?!

Parca imi si imaginez

Nu, fetita, stai linistita, nu esti ciudata, esti in limitele normalului de la acest subiect .

Diseara ma vad la stiri

Mergi la inceput

Pt. Menics:

Interpretare vis- GANDACI

- repulsie, senzatie de respingere, oroare; perioada dificila a vietii, în care esti supus multor schimbari neplacute, traumatizante chiar; nevoia de odihna, de retragere din agitatia vietii, de revigorare fizica si psihica; tendinta de a -ti neglija propria persoana si de a te compromite.

Mergi la inceput

Nu era la subiectul asta ..era la ala cu casatoriile in 3..da tipa n-a postat acolo ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Sa stii ca ma uit dupa tine cand vad vreo stire din Olanda, mai putin cand e vreo parada pt gay.
Dar ... dupa conversatia cu sotul tau ... n-o sa mai pierd nicio transmisiune ...
Vezi sa ai grija sa te agiti in fata camerelor foto]
Hello, mama, hello, tata, hello, fetele de pe DC!

Mergi la inceput