Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Mona40, serios ca nu sunt stresata. Am fost cu mult mai stresata inainte de a incepe injectiile. M-am linistit f mult cand am vazut ca pot sa imi fac injectiile singura si nu dor absolut deloc. Apoi m-am linistit si mai mult cand am vazut ca evolutia ovocitelor si e endometrului e buna - by the way, am facut Luveris injectabil - asa ca acum sunt doar doritoare sa aflu daca raman naiba insarcinata sau nu.
Am contactat un virus, mi-a mai dat tarcoale si saptamana trecuta. Atunci a trecut intr-o zi, acum vad ca dupa o zi jumate inca ma simt slabita, dar oricum, nitel mai bine decat azi dimineata.

Stiu ca nu trebuie sa iau rennie inainte de punctie, am inteles ce ai scris Guzelnico, m-am exprimat eu nitel ambiguu.
Si eu sper sa aiba sotul meu niste vioi si dornici de multiplicare.
Va multumesc pt sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Hai ca beau la ceai de mi s-a acrit ...doar doar ma tine ocupata si imi ia gandu de la mancare .Io in week-end sunt la dracu-n praznic in Germanika la dans.Sa ma vad ce fac cu dieta ...da cred ca stiu ..ii zic lu nenea ala sa-mi faca numa cartoafe fierte si peste.Cu salata multaaa!! Sau mai bine fara cartoafe ....

Mergi la inceput

Va ofer si voua o cana cu ceai african ..aroma de banane , miere si curmale ...mmmm ce lekker ...zise je care de abia bea o cana de ceai la doua saptamani.
Acu cu dieta asta , ori mi se ia ori o sa-mi placa ceaiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Eu vreau ceai!! As bea ceai in continuu. Si sunt gata sa experimentez orice tip de ceai. Daca e o combinatie ciudata, cu atat mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

eu pana de curand uram apa, ceai-ul.
dar am citit ca la inseminare trebuie sa te hidratezi cu cel putin 2,5 l de lichid si de cateva saptamani consum la greu mai mult chia a inceput sa-mi placa
ma simt si mai bine de altfel.
ce e cu noroc la mine e ca e baia aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Mayan,
Ce e cu tine draga, te-au derutat marocaneii la scoala?
Lasa draga ceaiul, da-i si tu pe vodka ceva sa-ti mai amortesti simturile sa mai respire si soata...Sacrifica-te si tu draga

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Ma gandesc ca daca o sa slabesc i se mai dezmortesc simturile soatei si poate ca in felul asta o sa facem labirint in casa .Si in loc sa se ascunda el ( cum se intampla acum ) , ma voi ascunde eu.
Da asta nu cred ca se va intampla nici in visele lui cele mai frumoase.
Azi de cum a intrat pe usa , nici buna ziua ..nici f... in c..r , direct zice: sper ca la noapte ma lasi sa dorm.
Da , zic ..te las, cum nu ..dupa doua ore de
Si stii ce fac azi , pana vine de la tenis? Iau niste coli A4 si scriu pe ele: VREAU SEX LA NOAPTE !!!!
Si i le pun pe toti peretii ..
Asa o sa faca , iar eu o sa visez asa frumos ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaa
i'm back!!! poftiti la ,si . va pup pe toate, blue,suntem cu tine azi, din aruba nu prea mai primim noutati, oare pe cine sa strig azi??? pe toate! gata, va rog, la !!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

prezenta la cafeluta.

blue, tinem pumnii si un gand bun pentru tine.

dragelor, va astept cu drag la mine la birou oricand doriti, oricand poftiti .

galli, iubita, sotul meu m-a anuntat ca la sf lunii mai ajungem la baia mare ,daca nu tie frica de soricei ne vedem la o cafeluta ?

pup fete cu pitici

Mergi la inceput

Am intrat sa va pup , sa va zic ca totul e bine ..aseara era ziua mea de calcat si am trisat.
Adica am zis pas , nu calc nika , stau si citesc la olandeza.Asa ca , in momentul in care iubitelul meu a intrat pe usa m-a gasit cu cartea in brate.Cred ca era ud tot de fericire.Si ca atare si-a luat masa de calcat , fierul si camasutele ..inclusiv ale mele de dans si s-a pus pe treaba.
Ca io invatam
Acum fug la scoala , azi am ore cu Isabela ..o dulceata de fata.Nu acritura ca babaciunea aia masculina de ieri.
V-am pupat.

Mergi la inceput