Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

'Neata inimoaselor,

Prezenta la cafea.Am avut si eu un weekend minunat la soare,la gratare dar din respect pentru gravidute si inimoase la dieta n-o sa spun ce am halit.

MayanMistica,BlueFlower,Mona,Soricica,Frumusica din Brasov,Guzelnico,Galliciana,Lyly_mar,Simonia,Micomic,Menics o saptamana minunata sa aveti cu multe vesti bune!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

'Neata , la toate Fetele De Fete...
Sper ca v-ati lins toate ranile in weekend si ca v-ati refacut fortele...
Va recomand linsul cu ciocolata....
Eu acum sunt pe morcovei....buni si aia , mai ales ca iepurasilor le place foarte mult si ..vedeti ce de copilasi fac ei....
Fete , azi e ziua 5 de monogon ( diseara ultima injectie) si vreau sa va spun ca pur si simplu este o alta liga acest monogon...
Daca la clomifene m-am unflat si balonat si am avut dureri groaznice, de ma tineam de pereti...acum dupa injectie seara am un pic de somnolenta si doar fff usoara senzatie de disconfort...
Probabil ca actionaeza diferit...
Sper ca se produce ceva acolo si ca nu le iau degeaba.
Asta vad maine la eco , de dimineata....
Pe mine povestea cu Amir10 de la Iasi, m-a facut fff optimista....
Evident ca fiecare cu istoria ei dar....inca o reusita...e pur si simplu splendid.
Trebuie si un pic de noroc...
Asa ca fete dragi, catcati si voi prin, raha... si lasati-va gainatate... si mergeti cu tranvaiul 13 si pupati pisici negre.
Eu am 2 pisici negri, negri, care au declarat curtea noastra proprietatea lor...
Nu intra in casa, dar pe unde merg adun oase dupa masa...
Ca nu vreau sa le dau mancare din cutii , ca am grija de sanatatea lor
Hai , scularea...
Micomic, inca nu ai vazut nimic ...in ceea ce priveste dezordinea cand ti se invoart piticeii printre picioare...
Las ca vezi tu cat de curand...
Simonia, te rog sa te gandesti la trei lucruri pozitive, care iti fac placere si sa incerci sa le ai in minte ....daca vrei, poti sa ni le comunici si noua....

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Cafeluta e calda, aburinda!
Si cate o ciorbita de burta pt nuntasele Lyly si Galli!

Galliciana, speram ca atat tu cat si sotul sunteti bine.

Simonica, trage dopul la ocean! Sau incearca sa vezi ce este in jurul oceanului: plaja insorita si locuri pline de feerie.

Hei, Menics, bine ai revenit! Am remarcat si starea ta de spirit! Bravo! Sa mi-l spui mie pe acela care va incerca sa-ti taie elanul optimist .... ca vin imediat .

Micomic, sa dea DD sa spargi gheata la . Poate nu mai tb IA. S-or fi invartosat dupa acel tratament.

Sexy Mona, de cand dieta isi face efectul, te cam expui . Ti-am zis eu ca, in anumite "contexte", injectiile sunt placute.
Am salivat la sortimentele de cioco . Sunt o mare amatoare!

Mayan, nu te lasa! Du-te peste dr!Du-i niste prajituri!

Soricico, esti prinsa in plasa?

Uratica, Ada, pe unde sunteti, dragutelor?

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

Neata raspund si eu la apel si la cafea
Greu m-am trezit de dimineata
Eu cred ca anul acesta va fi un an bun, m-ai ales cand am vazut cate reusite sunt.
Inca mai astept pentru cm sa fac inseminare, dar deja sunt mai optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

iertati-ma, tonusul meu nu e prea bun, sper sa nu va dezamagesc....
eu,sincer, ma gandesc ca, toate la timpul lor!!!
dovada distr.:e aicihttp://s295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/17mai2009/
deocamdata nu pot mai mult..... simo, ai luat dopul??
menics,draga mea, .
la mine abia azi se manifesta socul, ieri am fost cu capul pe umeri, sincer! va pupic pe toate, va strang in brate.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Pt amuzament:

Femeia de serviciu, proaspat violata, la interogatoriu, descrie cum s-a trezit fata in fata cu faptasul, pe coridor...
- Bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!?
- Pai unde sa fug, maica? In stanga perete, in dreapta perete, in spate d'abia spalasem...

O baba se prezinta la ginecologie:
- Domnule doctor, va rog sa-mi dati un tratament, sa nu ma mai doara cand se suie mosul meu pe mine.
- Cati ani ai, maicuta?
- O suta.
- Si la varsta dumitale iti mai arde...
- Dar ce mai e suta in ziua de azi?

CE VA ENERVEAZA LA FEMEI !
1. Biletele lasate pe frigider in care-ti spun ca trebuie sa iei oua si sa platesti telefonul, care se termina cu "te iubesc".
2. Ziua de curatenie de sambata, care te face sa regreti ca nu mergi la serviciu si in week-end.
3. Colacul de la WC, pe care-l lasa coborat.
4. Colacul de la WC, pe care-l gasesti ridicat cand vii din delegatie.
5. Comediile romantice cu Ben Stiller si Adam Sandler, care ruleaza in oras exact cand joaca Real cu Barca.
6. "Ma mai iubesti?".
7. Vecinele singure, care cand au nevoie de sex isi cheama amantii, iar cand au nevoie sa-si repare ceva prin casa te cheama pe tine.
8. Calculele cu banii pe care-i arunci pe tigari, desi tu nu-ti cumperi farduri, creme de fata, creme de corp, uleiuri aromate, spuma de baie, lotiuni demachiante, rujuri si cinci posete la fel.
9. Saptamana filmului finlandez, care e in aceeasi grupa de calificare cu saptamana filmului romanesc si saptamana filmului olandez.
10. Lumanarile aromate si betisoarele parfumate, care reclama prezervative cu arome.
11. "Ma mut la mama", pentru ca nu se-ntampla niciodata.
12. Cizmele de cinci milioane, pe care si le-ar fi putut cumpara daca nu fumai si nu ieseai la bere cu baietii.
13. Mersul cu regularitate la teatru, dublat de lecturi doar din Unica si Cosmo.
14. Masura propriilor tale camasi, pe care o stie doar nevasta-ta.
15. Hainele pe care ti le cumperi singur, care denota o lipsa de gust strigatoare la cer.
16. Intrebarea "cat e scorul?", la care trebuie raspuns prudent, indicand un scor strans, din care sa reiasa limpede ca meciul nu e jucat si, deci, nu se poate schimba canalul.
17. Sucurile naturale si apa plata, din motive mai mult decat evidente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

dragutele mele, ma bucur ca ati avut un week-end minunat.
si la mine a fost frumos, si am stat prinsa in plasa cat am putut de mult.
va scriu repejor pentru ca seful meu " a nascut" azi de dimineata o fetita de toata frumusetea 50.5cm si 3.5 kg , iar o colega serbeaza majoratul fetei.deci e party ...dar fara mancare.
eu sunt foarte bucuroasa azi ca am sunt la dr, era in operatie asa ca peste 2-3 ore o sa aflu cand ma reapuc de treaba.

va scriu mai tarziu ca am foarte mult de lucru.

pupici pentru fete cu pitici

Mergi la inceput

Gali, draga, sper ca atat sotul tau cat si persoana alaturata sunt bine...
In momente din acestea singurele lucruri cu adevarat importante sent : viata si sanatatea...
Daca masina a patit ceva....asta e... sper sa fi avut asigurare...
Suntem alaturi de voi si nu uita ca dupa vijelie vune linistea ( a se citi)
Guze, hai la o ...supa de ciocolata...
Pana vii tu eu ma tratez cu cea de varza
Soricica....unde lucrezi tu draga de o tineti numai intr-o petrecere...vreau si eu ( promit sa-ti las bucata de tort cea mai mare tie )
pupici

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetele mele dragi pupici si de la mine.Ieri a fost 17 !!si sper sa se fi prins ceva ceva ...si am dat frau fanteziei si azi dimineata ca am zis , na ..cine stie sa fie acolo ..sa se gaseasca.
Azi am fost la scoala ..bai frate o profa vai mama ei .Am avut un exercitiu si trebuia sa punem pe 3 coloane niste cuvinte din carte.Unele erau in rubrica : personale , banka si documente.
Si eu n-am ce face si o intreb pe idioata la ce categorie intra certificatul de nastere.Mentionez ca acest cuvant nu era in carte.Am intrebat eu asa sa ma aflu in treaba
Si imi zice : nu stiu ..
Initial am crezut ca n-a priceput ce am zis si ii repet in engleza .
Nu stiu , nu ti-am zis ca nu stiu ?si repeta cu glas mai ascutit.
Mai femeie , eu am intrebat ca sa stiu la ce categorie intra acest act ..si nu daca ai cunostinte de birocratie.
Ca te duci si tu la primarie si intrebi .Nu mersi n-am nevoie , n-am plozi nou nascuti , intrebam asa de curiozitate.
Pai n-am de unde stii , ca n-am copii ..zice ea si nici de certificatul de casatorie n-am idee ca nu sunt maritata.
La cum sari de fund in sus , nici nu ma mir ca nu esti ...cine naiba sa te ia?
Da mersi , ii zic ...
Pai la noi te duci la primarie si declari copilul si atat , nu iti dau aia nici o hartie.
Pai si nu puteai spune asta de la inceput ? Trebuia sa te oparasti toata ?
Da ce tupeu la ea ..ca e doar o simpla profa si atat , ca nu e obligatia ei ( a se citi) ca nu e platita , saimi dea informatii legate de primarie.
O proasta ca asta , mi-a facut ziua varza .

Mergi la inceput

Mayan,
Mare e gradina D-lui si multi i-au sarit gardul...
Nu te enerva draga de la prostopoance de astea....
Strica tenul.

Mona

Mergi la inceput