Aspirante optimiste >20 ani(404)
Raspunsuri - Pagina 11
tanamera spune:
Buna dimineata gagici
!
Eu declar Z2,se pare ca incep sa functionez ca un ceas elvetian.
O saptamana frumoasa si usoara
!
http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png
menics spune:
tanamera, o saptamana usoara si tie, sper ca nu esti suparata 
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
tanamera spune:
Mi-a trecut intre timp
,dupa un pumn de antiinflamatoare si analgezice.
http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png
dannyM spune:
Buna dimineata fetele!!
Multumesc pentru cafeaua virtuala 
Fetele raportez:mi-au venit rezultatele si mi-a iesit o dereglare hormonala si infectie cu candida din cauza antibioticelor.Sper sa se rezolve cu tratamentul pe care mi l-a dat doctorita.
Astazi am fost la plaja,au fost niste valuri super.Am adunat si ceva scoici si bucatele de corali.
Va pup dulce!

A_driana spune:
buna dimineata! 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
11+
strumfulet + poza strumfulet + poze
ellenii spune:
Neata spre pranz si de la mine!
Cred ca rusii si-au aruncat deja buzduganul, ceea ce nu poate decat sa ma bucure!
. Ar fi o dereglare mai mica. Oricum sunt hotarata ca in ziua 3 sa merg la analize si apoi la endocrinolog. Pe cai!
Tanamera, bucura-te cel putin ca ai un cm regulat. Daca stii sigur ca ovulezi, atunci e si mai bine!
Danny, ce-as vrea si eu pe plaja sa adun orice... si niste scoici crapate...
pupici pentru toate fetele!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker
doula spune:
Buna dimineata 
Cum a fost in weekend???
Eu am visat azi noapte ca am nascut gemeni o fetita si un baietel. Fetita era o zburdalnica si baietelul era asa de linistit si ii placea sa doarma. Si amandoi semanau cu sotul
Stiti si la mine in familie si la sot sunt cativa gemeni. 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta
grafice TB
doula spune:
Si acum mi-am amintit ca am visat si o barza.....nu mai stiu cum dar era acolo in vis....
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
grafice TB
doula spune:
Dragele mele....
Va povestisem despre programul internet care ajuta sa va cunoasteti semnele fertile. Varianta de proba este gata, azi sau maine va fi posibila de accesat. Am nevoie de 2-3 fete care sa doreasca sa incerce acest program. In acest caz ofer programul gratuit pe toata viata
dar cu conditia sa transmiteti feedback-uri - sa spuneti ce credeti, ce va place, ce nu va place, daca sunt lucruri care nu functioneaza etc. Pe cine intereseaza o rog sa-mi trimita un PM. De preferat sa aveti deja cateva cicluri in care v-ati notat semnele fertile/temperatura bazala dar nu este obligatoriu.
Va multumesc pt ajutor. 
Andreea
grafice TB