Discutiile pe forum

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Si uite asa, ceva care ameninta sa fie cat de cat 'serios' se transforma in cat fight. De fapt, nici nu stiu care varianta e mai interesanta.

You cannot both dance and not pay the piper.

Edit ca sa zic : sunt persoane care nu inteleg dintr-un subiect decat ceea ce vor, si, atunci se deviaza sensul topicului voit sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

SI nici n-ati ajuns la pagina 5

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Si nici n-ati ajuns la pagina 5

Ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

SI nici n-ati ajuns la pagina 5

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Iaca, am ajuns sa ma citez singurica...am drepturi de autor cu "pagina 5"...am fost prima care a zis: "...eu una m-am cam saturat sa citesc permanent un subiect care pe la pagina 5 incepe sa devina un "scandal"." (la subiectul cu DC-ul din viata mea!)
Acum Androix...te rog sa devii militanta...si sa incepi sa ma contrazici!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Oanamada, bucura-te, ai intrat in 'folclor'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Oanamada, bucura-te, ai intrat in 'folclor'!

....nu, nu....in "haita" si pe urma in folclor...ca asa am fost numite noi astea de pe DC care am scris despre subiectul lui!(de catre o doamna care a comentat articolul respectiv, pe blogul domnului in cauza!)

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Topicul asta este lesinat rau, pe cand, mesajele pe blogul lui adamescu s-au inmultit si au devenit virulente si foarte amuzante.

Deci, cine are ceva de spus, spune pe blogul domnului.
Aici, tacere despre DC...

Va invit sa va spuneti parerile aici. Sunt mai usor de citit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

S-au inmultit?Eu n-am vazut decat vre-o 4 comentarii care nu mi s-au parut virulente deloc .Si oricum , multumesc individei care ne-a numit haita .Daca noi suntem haita ma intreb din ce categorie face ea parte!?

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

o abordare cu umor nu putea fi atotcuprinzatoare, asa ca nu tb sa ne suparam ca nu a punctat si partile bune

am identificat si eu categoria "militantelor", adica acele persoane care isi sustin punctul de vedere pana in panzele albe, indiferent de nunatari personale, conjuncturi, etc. De exemplu, mie imi este frica sa intru (sau daca o fac, cu precautie si diplomatie)la capitole refritoare la alaptare sau la imunitatea copiilor. De exemplu, este acum un subiect unde toata lumea e de acord ca soacrele (mai putin parintii mamelor..) exagereaza cu infofolitul copiilor si de aici racelile frecvente ale micutilor, punand accent pe expunerea lor la conditii meteo mai putin favorabile (pentru a se cali, evidnet), fara sa accepte ca ideea este una iar copiii sunt diferiti ! L afel si cu alaptarea, se te fereasca Dumnezeu sa spui ca nu ai alaptat (din diferite motive) sau mai rau ! ca nu vrei sa alaptezi ! deja ti-ao semnat condamnarea la moarte, virtual vorbind evident, nu mai prezinti nicio credibilitate ! Nici nu am curajul sa intru la subiectul respectiv si sa spun ca nu dau copilului meu iaurtul de la frigider, nu pt ca nu am incredere in parerea mea ci pentru ca automat voi fi pusa la zid.

Am vazut situatii cand mame mai putin experimentate au cerut ajutorul si ce-au primit numai ajutor nu poate fi numit

acestea sunt exemple de "militante" care nu fac concesii si nici nu vor sa auda de o opinie contrara sau de o alta stare de fapt, alta decat cea pe care o traiesc personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYSHA 2

o abordare cu umor nu putea fi atotcuprinzatoare, asa ca nu tb sa ne suparam ca nu a punctat si partile bune

am identificat si eu categoria "militantelor", adica acele persoane care isi sustin punctul de vedere pana in panzele albe, indiferent de nunatari personale, conjuncturi, etc. De exemplu, mie imi este frica sa intru (sau daca o fac, cu precautie si diplomatie)la capitole refritoare la alaptare sau la imunitatea copiilor. De exemplu, este acum un subiect unde toata lumea e de acord ca soacrele (mai putin parintii mamelor..) exagereaza cu infofolitul copiilor si de aici racelile frecvente ale micutilor, punand accent pe expunerea lor la conditii meteo mai putin favorabile (pentru a se cali, evidnet), fara sa accepte ca ideea este una iar copiii sunt diferiti ! L afel si cu alaptarea, se te fereasca Dumnezeu sa spui ca nu ai alaptat (din diferite motive) sau mai rau ! ca nu vrei sa alaptezi ! deja ti-ao semnat condamnarea la moarte, virtual vorbind evident, nu mai prezinti nicio credibilitate ! Nici nu am curajul sa intru la subiectul respectiv si sa spun ca nu dau copilului meu iaurtul de la frigider, nu pt ca nu am incredere in parerea mea ci pentru ca automat voi fi pusa la zid.

Am vazut situatii cand mame mai putin experimentate au cerut ajutorul si ce-au primit numai ajutor nu poate fi numit

acestea sunt exemple de "militante" care nu fac concesii si nici nu vor sa auda de o opinie contrara sau de o alta stare de fapt, alta decat cea pe care o traiesc personal

Moderatzia lipseste unora cu desavirsire!

Dana

Mergi la inceput