cabinet notarial sub apartamentul meu :(((
Vecinii de sub mine si-au vandut apartamentul. Noii proprietari vor sa faca acolo un cabinet notarial. Avand in vedere ca am un copil de 3 ani si ca poate va mai veni unul, e cazul sa ma sperii ca ei nu vor dormi decat seara dupa inchiderea cabinetului si venirea linistii?Face zgomot un cabinet notarial de care o sa ma desparta, oriunde m-as duce in casa mea, doar planseul?DianaD & Alexandru
Raspunsuri
dov spune:
stiu ca e nevoie de aprobarea vecinilor...si mai stiu ca atunci cand vin sa semnezi poti pune niste conditii...chestii de genul sa antifoneze, etc.
Deus spune:
cabinetele astea teoretic sunt linistite...vorbeste cu ei ca sa sti la ce sa te astepti
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
mina spune:
Am lucrat in tinerete intr-un notariat. Nu, nu se face prea mult zgomot. Singura reclamatie a fost de la vecinii de jos, deranjati ca purtam toate tocuri si se cam auzeau pe gresie si parchet ...s-au pus ceva covoare si gata.
Un aspect usor deranjant, intr-adevar, este fluxul mare de vizitatori. Dar ne-fiind pe acelasi palier, nu te deranjeaza.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
lalilu spune:
Iar programul unui Birou Notarial este maxim pana la 15.30. Nicaieri nu mai gasesti vreun Notariat deschis dupa ora asta.
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
ni-na spune:
Ia partea buna,dupa ora inchiderii nu mai sta nimeni acolo,poti face oricand o partida de fotbal cu puiul in casa.De fapt mai bine un cabinet notarial unde se perinda lume decat niste pensionari cum e la mine care bat in teava si cand am scapat stecherul de la fierul de calcat .Mie mi se pare ideal sa am asa ceva,nu vor sparge nuci,nu vor bate snitele,nu vor asculta muzica la maxim.Banuiesc ca atunci cand au cerut acceptul vecinilor pt asta s-a sti****t si faptul ca fiind trafic ei sa asigure curatenia si poate un sistem performant de interfon.
Cristina_C spune:
Zgomot nu cred ca va fi, doar mai multe persoane care intra/ies din scara, dar care nu te afecteaza pentru ca nu trec prin fata usii tale. Sub apartamentul meu este un cabinet de fizioterapie si e OK, daca era de medicina de familie sau de ORL, de exemplu, nu mi-ar fi convenit din cauza ca ar fi venit multi bolnavi contagiosi.
anda16 spune:
Nu cred sa te deranjeze, de obicei e liniste in astfele de cabinete, sa nu ii deranjezi tu pe ei :)), cand o sa isi faca de cap galustile tale :). E o gluma desigur, nu cred sa ai motive de ingrijorare.
anda.r
dianad spune:
Am semnat azi cu conditia antifonarii tavanelor.Multumesc pentru raspunsuri DianaD & Alexandru