Am nevoie de detalii in lb engl despre Risatarun
Pentru a ajuta cu acest medicament o micuta care chiar are nevoie , am nevoie de cat mai multe detalii in limba engleza despre el , chiar si un prospect in limba engleza ca sa spun cuiva ce substante active are,pentru ce poate fi folosit si cum.
Daca ma puteti ajuta,va multumesc mult!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Raspunsuri
ciuf spune:
Aici gasesti subst. activa: http://www.curehunter.com/public/keywordSummaryC043253.do
De pe un forum mai gasii inf. asta si cum nu stiu daca am voie sa pun linkul, copiai numai portiunea despre medicamentul respectiv.
RISATARUM = dimetil - amino - etanol
Echivalent: Acumen, Atrol, Bimanol, Cervoxan, Deaner, Diforene, Dimethaen, dimethylaminoethanol, Elevan, Pabenol, Paxanol, Risatarun,Tonibral, Varesal.
Unele suplimente de dieta contin DMAE; forma specificata: DMAE bitartrate.
DMAE tartrat administrat per os (Risatarum) produce stimulare mintala usoara. La doze de 20 mg/ zi se observa crestere treptata a tonuslui muscular, intensificarea / aparitia crizelor convulsive la indivizii susceptibili, contractii musculare spontane. Doze mari produc insomnie, dureri de cap surde, tensiune musculara (gat, umeri, picioare). La persoane cu tulburare bipolara (maniaco-depresiva) accentueaza severitatea depresiei.
A fost testat pentru terapia diverselor boli asociate deficitului de acetilcolina. NU se inregistreaza ameliorari in: diskinezia tardiva, Alzheimer, disfunctii cognitive. Undele studii indica o sporire a capacitatii de concentrare.
Este contraindicat in sarcina, alaptare, tratamentul persoanelor cu simptomatologie psihotica si convulsii.
Efecte adverse numeroase: cardiovasculare, neurologice, de tip cholinergic (secretii nazale, orale, dispnee, insuficienta respiratorie). Deprima sistemul imunitar.
Vad ca la francezi exista sub denumirea de Cleregil. Verificai si formula chimica e aceeasi cu a Risatarun-ului. Poate reusesti sa intelegi ceva in franceza.
http://www.santemagazine.fr/medicament-cleregil-amp-buv-5ml-20-2867,2,50,,c,31.html
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
LauraNicole spune:
Ciuf,nici nu stii cat de mult iti multumesc! Acum ma apuc sa citesc si sa notez ce trebuie ca sa trimit mai departe !
pe net mi-au picat ochii in gura de cat am cautat si am gasit numai in germana iar eu germana nu stiu nici sa ma tai !Deci multumesc mult!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!