Ajutati-ma cu un sfat va rog!!

Ajutati-ma cu un sfat va rog!! | Autor: ElenaGiulia

Link direct la acest mesaj

In urma cu un an aproximativ, fetita mea care acum are cinci ani a inceput sa se planga ca o doare piciorul drept,durerile au inceput in talpa piciorului,isi faceau aparitia numai seara si o chinuiau toata noaptea se trezea de nenumarate ori plangand din cauza durerii.
Pe zi ce trecea durerea isi facea mai rau aparitia,am fost la mai multe spitale la medici diferiti,am facut si radiografii si nu apare absolut nimic ,toti imi spun ca nu are nimic.
Azi deja am ajuns la picatura care a umplut paharul,se pare ca durerea a avansat si a ajuns pana la genunchi e prima oara cand imi spune asta,nu stiu ce sa-i mai fac si cu sa o mai linistesc,am incercat cu creme de masaj de la farmacie mai au aici si niste benzi mentolate care spun ei ca micsoreaza durerea,nimic nu are efect.Exista oare pe DC un medic care are idee ce ar putea crea aceasta durere,sau cineva care a mai intalnit o problema asemanatoare si ma poate ajuta cu un sfat.Va rog mult chiar nu mai stiu ce sa-i fac chiar acum plange langa mine si mi se rupe inima ca nu pot face nimic ,imi vine sa-i strang de gat pe medicii astia japonezi ca nu sunt buni de nimic!!
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
Numai bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Daca erai in tara era bine sa incerci cu Apireven ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Am cunoscut o mamica cu un copil de 6 ani pe care il durea piciorul, in zona genunchiului. A facut analize, RMN, nimic, ajunsese chiar si la psiholog..Pana la urma s-a dovedit a fi o tumora benigna mai sus la sold care dadea dureri de genunchi. Pana atunci nimeni nu s-a gandit ca ar trebui sa faca radiografii si mai sus de sediul durerii. Din fericire copilul a fost operat si este bine, posibilitatile de recidiva fiind mici.
Daca nu cedeaza poate ar trebui sa faci radiografii/RMN la tot piciorul, sold..asta daca nu cumva deja s-a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Elena, si eu zic la fel, sa mergi la spital si ceri sa ii faca copilei RMN, eu as fi solicitat din start asta, serios, dar ma rog, eu sunt ipohondra, exagerata, si cu oroare de radiorafii, mai ales ca acuza dureri repetate de ceva timp.

Al meu , cu ceva timp in urma, acuza dureri de genunchi, mai ales la mers grabit, fandari ale piciorului.
A facut radiografie, nu s-a gasit nimic, durerile erau din ce in ce mai dese si suparatoare, a mers din nou la spital, programare ptr RMN, unde s-a descoperit cauza, a facut tratament, e bine merci acum.

Vezi daca rezolvi acolo, daca nu, esti oricand bine venita aici, si mergem la spital.
Sper sa rezolvi cat mai repede, sanatate Juliei, mai vb la telefon, eventual.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Va multumes pt raspunsuri!
Nikole,o sa vad ce o sa fac pana la urma situatia e nu prea roz si cu noul virus care sa raspandit aici de pe o zi pe alta asa de repede parca mi-e si frica sa ma duc cu copii la spital,am cerut cremuta Apirevene cea recomandata de Cris o sa ajunga peste 2 saptamani o sa incer si cu ea apoi mai vedem!!
Pupicei tie si lui Kevin!!

Mergi la inceput