Histeroscopie - va rog detalii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Din ce spui tu ca ti-au confirmat si ceilalti medici ginecologi consultati de tine, ca anticonceptionalele au reglat menstruatia, inseamna ca este vb despre un dezechilibru hormonal totusi. Si nu iese intotdeauna la analize. Eu cred ca un organ poate fi dezechilibrat energetic din cauza stressului (prin asta intelegand tot ce nu ne lasa sa fim relaxati).
De ex la mine a functionat f f bine pentru a ma de-stresa intr-o perioada mai incarcata un remediu homeopat (Pulsatilla) care m-a facut sa fiu suuuper bine relaxata dupa doar 2-3 zile de administrare (tot in conditiile unui job neplacut, stresant si a celorlalte raspunderi de-acasa). Dar asta depinde de fiecare om.

Si acum sa iti raspund la ce m-ai intrebat in final: celor 2 medici ginecologi la care am mers de cand au inceput dereglarile, le-am povestit despre problemele stressante pe care le-am avut cam de un an incoace si au dat din cap si-atit .
Medicii sunt unul din Ro - care mi-a spus ca e posibil ca stressul acumulat sa fie cauza si mi-a indicat un tratament cu vit A, E, B6 si Ca+Mg, care a spus ca ar putea rezolva cauza, dar ca el mi-ar cam face un chiuretaj biopsic (il cam mincau degetele sa imi faca asa ceva, numa ica avea zilele de interventii peste ceva timp si eu plecam din Buc) si celalat medic din Viena ma asculta, controla si ma linistea de fiecare data spunandu-mi: "nu aveti nimic doamna, eu zic ca sunteti sanatoasa...daca vreti, va dau niste progesteron ...".
Asa ca tratamentul urmat a fost numai cel indicat in toamna de medicul din Ro, care nu prea mi-a imbunatatit nimic, iar la terapie hormonala nu am vrut sa ajung, cum imi spusese cel de aici.
De aceea, am mers acum la al treilea medic si acesta mi-a spus la fel, ridicand din umeri, ca ochiometric (echo, control) nu se observa nimic, se poate sa fie de la stress, dar daca continua tot asa dereglarile, mi-ar indica aceasta interventie despre care am tot pomenit.
Acum am primit de la dr-itza homeopata pe care am consultat-o in Ro, un tratament din nou, cu Pulsatilla, si extracte de coacaz negru si zmeur (ai vazut ca am postat separat un subiect). Si mi-a explicat despre aceste dezechilibre legate de starile emotionale si mi-a spus raspicat ca nu e necesar sa fac chiuretajul!
Na...acum sunt asa...mai ametita decat eram deunazi.

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput