Sat linistit in jurul Bucurestiului
Raspunsuri - Pagina 3
Guestus spune:
Iar trebuie sa apar sa va corectez...sa va dau instructiuni ...deci..atunci cind esti tinar stai la casa si cind esti tataie te muti la oras la bloc.
Invers e imposibil..ai de batut cuie..sa te cocoti pe casa..sa repari antena..sa indrepti gardul...si in baston asa cum o sa fiti voi nu se poate.
alina023 spune:
Guestus, asta se aplica in cazul vostru, al barbatilor.
Noi, bunicute (fara baston...doar eventual cu par mov ) o sa facem dulceturi si o sa impletim la ciorapi pt cel care se cocoata pe casa sa bata cuie.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buburuzica_2005 Eu mi-am luat o casuta in Vidra,Jud.Ilfov. Tigani sunt la tot pasul,inclusiv in Bucuresti. Noi ne mutam in casuta peste vreo luna,dar pana acum am avut curtea plina de materiale de constructii,chiar si o soba pe motorina,un butoi plin de motorina si un aragaz functional in curte. Din martie de cand am luat casa nu a lipsit nimik nici din casa si nici din curte,desi stau cateva familii de tigani pe strada noastra. Daca te intereseaza mai sunt case si terenuri de vanzare in zona,imi poti da pm daca vrei |
Strabunicii mei si in prezent bunicul meu au stat/ sta in Vidra de mai bine de 40 de ani.Nu au fost niciodata probleme, vecini au nimerit numai oameni gospodari si linistiti.
Are gaze, cablu tv, apa calda ( hidrofor).
Bunicul a facut naveta in Bucuresti la job ani de zile , faci cam 30-40 de minute pana la Unirii. Eu fac mai mult uneori desi stau in Dristor
E o optiune decenta pentru o casa in apropierea Bucurestiului.
Nu am cunostinte despre gradinite insa , scoala generala este una nou renovata, habar nu am insa de calitatea invatamantului practicat acolo .
grati.ela spune:
comuna Berceni sau Frumusani.
app de tigani...am cumparat acum 4 ani o casa saseasca intr-un sat de pe langa Sighisoara si casa avea cateva caramizi cazute sub acoperis...nelocuita fiind si stiind ca nu mai e proprietar sasul am gasit-o demolata complet mai putin fatada...le-am pus o placa in curte si le-am scris tiganilor din sat (stia tot omul care-s autorii) sa ia si ce a mai ramas, sa faca un pic de curatenie in curte si sa curete si livada (fructele ramanandu-le, desigur...). . Vecinii au spus ca la cateva saptamani era curatenie lucie... totul e sa ai umor
cllaudia spune:
Comuna Clinceni- 17 km de Bucuresti, drumuri bune , asfaltate, gaze, cablu tv, internet, magazine multe, vecini civilizati, primar care isi face datoria, familii 2-3 de colorati, dar despre care nu am auzit sa fure de prin vecini. Mi-am petrecut acolo toata copilaria, toate vacantele,timp de 21 de ani... acum nu mai am pe nimeni acolo si nici bani pt a-mi cumpara propria casa si de a ma reintoarce.
Comuna Berceni- aprox. 7-8 km de Bucuresti, toate detalile ca si pt Clinceni, cu mentiunea ca nu am rude acolo, nu am locuit acolo, dar a fost o perioada cand am trecut aproape zilnic pe acolo. Familii de colorati nu am vazut, mizerie prin sat nu este, nici vecini certareti. Din cate am inteles si primarul de acolo isi face cat de cat datoria. Aceleasi detalii si despre comuna Vidra, care este dupa Comuna Berceni, dinspre Bucuresti.
Cam astea ar fi comunele unde eu m-as muta oricand. Sunt sigura ca mai sunt multe altele, si mai departate de Bucuresti, in care poti locui fara probleme. In principiu, daca as cauta o comuna eu m-as ghida sa fie una taranesca, nu foarte moderna. Este suficient sa treci cu masina pe o strada din interiorul ei ca sa-ti poti face cat de cat o idee. De exemplu casele, spun multe despre cei care locuiesc in ele.O simpla casa , de paianta,a carei curte este ingrijita, este maturata, nu are gunoaie la poarta, este dovada ca acolo sunt oameni gospodari. Iar daca mai toate casele de acolo sunt asa, iti poti da seama ca satul/ comuna este una de oameni curati,linisiti, muncitori.
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelka
Eu mi-as acorda mai mult credit decat iti acorzi tu, Rufus. Vad ca ai identificat cu precizie cine sunt coloratii. Sunt convinsa ca aplicand regula negatiei logice, vei afla cine sunt si ceilalti. You cannot both dance and not pay the piper. |
Ce ti-e si cu logica asta...opusul coloratilor sunt necoloratii...decoloratii sunt si mai si...asa, ca cei din nord, eu asa-i vad...
Am intrebat in gluma, sa abat discutia de la ce era sa urmeze...si , zau ca m-am saturat de interventii "energice" despre rasism...acolo unde nu e, fireste.
Sper ca acum imi dai creditul ala...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
ellej spune:
Ups, scuze pentru off topic.
On topic: Vidra, Bragadiru
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
Bee spune:
Noi ne-am mutat permanent, in octombrie, intr-o comuna la 30 km de centrul Bucrestiului, inspre Sud. Liniste e cat incape. Am construit casa in afara satului, "vecinii" nostri (cam la 500 m distanta) sunt chiar de etnie roma, dar au alte ocupatii decat sa fure. Casa noatra a fost in constructie aproape un an,pana ne-am mutat si nu s-a furat absolut nimic. Nici acum nu avem nici un fel de probleme sau altercatii cu cineva. Sa mai spun ca am doi copii mici si inca unul pe drum? Si e drept, la nevoie nu ajung in 5 minute la Budimex, dar in 30 da! Am perioade in care trebuie sa vin zilnic la Bucuresti cu ambii copii, sotul meu face naveta, cumparaturile le facem in Bucuresti, deci eu zic ca am facut cea mai buna alegere.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
ane2 spune:
Adunatii copaceni...unchiul meu are casa acolo si e forte frumos
Anita si Rachella -17.o1.2004