Rog pe toate iubitoarele de ciclism din Romania care urmaresc Tour De France si nu numai sa semneze aceasta petitie, pentru a-i reauzi pe Naum si Banciu la microfon.
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_catre_eurosport_pentru_readucerea_lui_radu_naum_si_radu_banciu-p60953048.html
ok suntem de acord si noi.
nu ma comenteaza cei doi????????....pacat...mare pacat amice
Erau sarea si piperul etapelor lunngggggiiii de pedalat.
Am semnat si eu in amintirea tatalui meu caruia ii placeau enorm cei doi!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Am semnat, sper sa aiba succes, imi place mult comentariul celor doi, haios, spumos si presarat cu f multe informatii interesante.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Dap, cine stie ce "rechini" au deranjat astia doi cu comentariile lor ironice. Ma refer la cele facute pe alte teme decit Turul Frantei.
Nu stiu in ce masura petitia va folosi la ceva.
Dar.... seful asta istet care a hotarit sa-i schimbe, n-o avea si el un sef? Si asta n-o avea o adresa de mail? Ii putem trimite astuia (sefului sefului) o cascada de mail-uri sa-i explicam situatia, ca poate el nu stie ca pentru noi, telespectatorii "de limba romana" :), juma' din hazul Turului Frantei consta in comentariul celor doi...