Un pic de ajutor! urgent!
buna tuturor!imi iau inima in dinti sa va scriu si va cer un sfat.
sunt impreuna cu prietenul meu de 3 ani intre noi fiind 9 ani diferenta.ne-am cunoscut printr-o mare coincidenta dar inca de la inceput am simtit o mare atractie unul fata de celalalt.in primul an totul a mers struna,sexul era grozav mai ales ca el are o mareeeee experinta in ceea ce priveste subiectul "fetele" fiind un mare crai in "tinerete",dar stateam bine si la comunicare.cu si anume comunicarea stam bine si acum dar dupa astia trei ani el se poarta de parca am fi cei mai buni prieteni...vorbim,ne povestim orice,intrebam orice si facem orice...in afara de sex...cand vine vorba de asta el zice ca nu il mai atrag,ca m-am schimbat,ca nu prea ii mai vine,ca nu mai are chef...si ca eu sunt aia nebuna care vrea sa o facem,in conditiile in care au fost si cate 2-3 luni in care nu am facut-o deloc.de fiecare data cand incerc,ori se intoarce cu spatele ori imi zice ca ii este somn...se intampla ocazional(a se citi foarte rar) sa ii vina cheful si atunci o facem tot cum vrea el!
eu am incercat sa-l atrag in tot felul de joculete sa-i arat ca o putem face si altfel...ca vorba aia pofta vine mancand! dar ma gandesc sincer ca avem o problema mai ales in momentele in care eu sunt(.....) iar el se face ca nu vede si se culca....ma simt super frustrata si neatragatoare desi sunt multi barbati care intorc capul dupa mine pe strada...
ce sa fac?cum sa-l fac sa ma doreasca din nou>?ce sugestii/idei si sfaturi imi puteti oferi pentru a reinvia pasiunea in dormitor???
Raspunsuri
alina023 spune:
Hmmm...Un barbat sanatos fizic si psihic, care isi iubeste partenera {si asta nu inseamna sa fie innebunit de atata dragoste} nu cred sa aiba motive sa faca dragoste cu ea o data la 2-3 luni si asta numai asa cum vrea el.
Sincer, nu vad ce sfaturi am putea sa-ti oferim noi, decat poate sa mergi cu el la medic. Asta daca nu exista suspiciuni ca ar avea pe altcineva si atunci ar fi de inteles ca nu mai vrea acasa.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Fania spune:
ia de citeste se pare ca omul se incadreaza
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94078
[poze]
sissica spune:
esti sigura ca nu are probleme...?,se intampla uneori cu barbatii de o anumita varsta sa nu mai poata...foarte des
vreau si eu un
RazaDeSoare spune:
Spui ca inca de la inceput a existat o buna comunicare intre voi.Ce se intampla acum??De ce nu mai comunicati?Sa-ti explice clar de ce nu il mai atragi,unde s-a produs schimbarea.Intreaba-l daca el mai vrea ca totul sa fie ca la inceput.
Cat timp petreceti impreuna??Se prea pate sa existe o alta femeie:(
Mergeti la un psiholog,discutati si incercati sa rezolvati problemele.Daca nu vrea....e clar ca nu te mai iubeste:(
Bafta iti doresc!
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
Ramonika spune:
ce doctor, ce probleme?
e o alta femeie, in mod sigur! semnele sunt clare, mai ales ca spui ca era mare crai. ce crezi ca l-ar fi facut sa se schimbe acum?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ayleen spune:
Doua luni fara sex e foarte mult, dupa criteriile mele.
Eu ma pot gandi la urmatoarele: in primul rand, cred ca pre multa flecareala in doi strica. Te impregnezi de prezenta celuilalt pana la satietate, iar sexul devine ca un supliment de care nu mai ai pofta. Sexul cu cel mai bun prieten al meu nu e ceva ce sa-mi doresc cu toata ardoarea... Poate asa simte si el.
Apoi: sunt oameni (barbati si femei deopotriva) care, cu cat sunt mai doriti, cu atat devin mai mofturosi.Cu cat te apropii mai mult de ei, cu atat dau ei mai tare inapoi. Eu am unul acasa, deci stiu ce spun.
Aia cu "cum sa readuc pasiunea in dormitor" e un artificiu mai consumator si mai frstrant de aplicat (in caz de respingere) decat artificiul de a mima indiferenta. In locul tau, as incerca si asta (si as persevera): stop giugiuleala, stop brate intinse a dorinta, gata cu desuurile si lumanarelele parfumate. Schimbat vesnica privire admirativa si dornica cu una bucata privire amabila, dar absenta...Gata cu complimentele, veselia fortata si pozitia estetica si provocatoare a corpului.
Din experienta mea, barbatii pe care nu-i prea doream, nu-i prea placeam, m-ar fi vrut si cand eram imbracata in trening, pe buda, neepilata, nemanicurata sau ... intr-o perioada a lunii(scuzati). Ce desuuri, ce dresuri si maieute sexy?! La pariu ca, daca inversam rolul cumva si imi bateam capul cum sa fiu mai appealing, le trecea cheful?
Acu` nu stiu, e doar o parere, dar n-ar strica sa o incerci si pe-asta. Oricum capsunele cu frisca si decolteul parfumat nu mai ajuta... De ce sa perseverezi intr-o metoda care nu e buna?
Sybille spune:
De acord cu Ayleen, incearca si asa sa vezi ce reactii poti surprinde al el.Bafta multa.
violeta69 spune:
daca nu-l mai baga in seama si face pe indiferenta o sa ajunga sa-i zica"am gasit pe alta,ce sa fac daca tu nu ma mai doreai?!"
eu cred ca e altceva la mijloc....daca nu are probleme de sanatate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!