help spermograma la cluj !!1
Salut fetele ! Ma bucur sa vad ca apar noi gravidute.Eu nu am mai scris de mult la endomumoase dar acum am nevoie de ajutor.Am hotarat sa ii facem analize si sotului pt ca dr mea a zis ca la mine totul e ok si dupa 6 luni de la terminarea trat nu au aprut focare noi de endo si totusi bb nu vrea sa vina.Asa ca fetele care au trecut prin chestia cu sotul sunt rugate sa imi dea ceva info:
Unde se poate face o spermograma la Cluj si cum decurge operatiunea pt ca am o bucata sot stresat:).
Astept vesti de la voi .Mercic!!
Raspunsuri
ada29 spune:
Buna mitzura,
Sotul a facut spermograma la dr.Coman Ioan-urolog,cabinetul pe strada Traian,proba se recolteaza acolo,rezultatul in 2-3ore,asta se intampla in 2006.Eventual da o cautare si incearca sa suni.Mult succes!
Ada
maddutz spune:
mitzura spermograma cel mai indicat ar fi sa o faceti la clinica ginecologie I (la parter , langa laborator este departamentul de reproducere asistata). se poate recolta la fata locului (au o camera speciala) sau se poate recolta acasa, dar in jumatate de ora sa ajungi cu proba la laborator.
alte laboratoare NU iti recomand
Alexa Ioana spune:
fara discutie, la dr coman la cabinet. noi am facut in mai multe locuri, dar la cabinet la dr coman am primit cel mai complex rezultat. de asemenea, daca sunt probleme, acolo e cel mai indicat loc pentru a le rezolva.
noi am recoltat acasa, apoi am dus proba la laborator. (asa cred ca e cel mai usor pentru psihicul barbatului)
mult succes !
maddutz spune:
fara a dori sa provoc animozitati, dar parerea mea este NU cabinet dr. Coman. fara a mentiona pretul mult prea ridicat (muuuult) comparativ cu restul laboratoarelor, rezultatele sunt complet eronate.
tot degeaba sunt "complexe" daca nu sunt corecte!
Alexa Ioana spune:
nu'i vorba de animozitati, ci doar de pareri/experiente diferite...
analiza de la coman a fost "dublata" si in alta parte, tocmai pentru verificare. valorile au fost la fel, diferea doar ... prezentarea... si in plus, oamenii pareau mult mai profi si mai ... in tema, sa zic asa.
ma rog, asta a fost cu ani in urma... poate s'o mai fi stricat treaba si acolo...
(in alta ordine de idei, e normal ca parerile sa fie diferite. si sunt sigura ca initiatoarea subiectului e constienta de cat de subiective sunt raspunsurile noastre...
deci, repet. nu se pune problema de animozitati. ar fi si culmea
)
mitzura26 spune:
fetelor am sunat la coman la cabi si mi-a raspuns o asistenta intepata care nu ma lasa sa vb si numai nu a strigat la mine.Nu prea mi-a placut.mi-a zis ca putem duce proba in maxim 2 ore si abstinenta 5 zile.Nu ne-am dus sapt trecuta sa nu fie abstineneta prea mare( 5 zile),acuma imi zice asta ca trebe 5 si noi avem 3 in ziua cand vreau sa merg. chiar nu se mai poate face altundeva ?? dati-mi un sfat.
kry spune:
Si eu spun ca la Gine 1 , daca vrei si alta varianta, Radusan. Suni sa intrebi daca e acolo bioloaga si intre ce ore poti sa duci proba.
TZec spune:
Buna ziua!
Sunt Barbat si as vrea sa imi fac si eu un astfel de test...doar ca sa fiu sigur si sa stiu cat e ceasul
sunt putin mai ingrijorat din cauza ca in urma cu cati-va ani am avut un accident in care coloana mea a avut de suferit.
eu as vrea sa ma duc la gine 1
dar sincer :D nush unde este.
trebuie programare?
un nr de tel?
trebuie trimitere de la medicul de familie sau ceva?
cam cat costa?
Multumesc tuturor!
Cris_25 spune:
La Gine 1 costa in jur de 30 de lei ... sau cel putin atata am platit noi (eram in curs de FIV) ... Sotul a facut acum recent la Synevo ... mie mi s-a parut mai complexa putin ... A si costat 130 lei, dar eu zic ca merita. Singura problema e ca trebuie sa mergi cu proba recoltata acasa ... acolo ai la dispozitie doar baia