Numarul de copii si lipsa de educatie

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Irina, s-a spus pe DC (habar n-am unde) ca tiganii si sectantii fac multi copii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

acuma daca e sa privim realitatea trebuie spus ca "sectantii" si tiganii faceau multi copii, ca au inceput si ei sa se "modernizeze"mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:

Irina, s-a spus pe DC (habar n-am unde) ca tiganii si sectantii fac multi copii.

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

acuma daca e sa privim realitatea trebuie spus ca "sectantii" si tiganii faceau multi copii, ca au inceput si ei sa se "modernizeze"

mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+

am blog

e, daca tot am ajuns abia acuma la realitatea lumii moderne , sunt sectanti si sectanti :)).
Acu' o suta de ani insa, din punct de vedere al numarului de copii adusi pe lume, erau o apa si-un pamant cu ortodoscii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Irina, felicitari pentru sarcina.

Denizel, poate intelegi acum, daca vrei: nu lara a spus ceva despre sectanti si tigani, ci lisaelisa. mai clar? nu, nici acum? ok, asta e, abandonez. mai rau imi pare ca am postat raspunsul pentru tine dupa mesajul lui SSerafiotti care nu merita asemenea urmare. ca si cum as fi acoperit un diamant cu moloz (al meu)...

Mergi la inceput

Lisaelisa a spus asta despre tigani si sectanti? Bine, te cred! Unde a spus? Imi poti da un link? (ca sa stiu unde sa ma mut si unde sa o trimit si pe Donia ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:

Lisaelisa a spus asta despre tigani si sectanti? Bine, te cred! Unde a spus? Imi poti da un link? (ca sa stiu unde sa ma mut si unde sa o trimit si pe Donia ).

Prezent... Eu scriam despre acestia la topicul cu iubirea fata de Romania. lara_c, a deschis acest topic, inspirandu-se din cuvintele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:

la ala cum iti inveti copchilul sa adore romania...
si mare branza ce este? cate dintre noi nu am dorit sa elaboram o idee care altfel ar fi fost off topic, printr-un nou subiect? sa stii ca si mie mi-a aprins beculetul afirmatia lisei si chiar ma pusese pe ganduri, uite nenica, deci visul meu de a avea 4 copii e vis de needucata. si nu ma bag sa sustin ca lisaelisa ar gandi asa, ci ca doar a exprimat o mentalitate curenta, reala sau nu - ramane de vazut, ca doar de-aia a si deschis lara discutia, sa vedem daca e generalizata conceptia asta sau a fost doar un accident.

lisaelisa, nu o mai lua si tu personal, discutam si-atat, foarte bine ca esti muza pentru subiecte noi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita
lisaelisa, nu o mai lua si tu personal, discutam si-atat, foarte bine ca esti muza pentru subiecte noi.

Nici nu ma gandesc sa ma simt atacata. Mai degraba, amuzata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ce legatura are Donia?
.. c-o tot vaz pomenita

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Este genial citatul de la semnatura.

Mergi la inceput

Mai, ia nu ma mai trimiteti de la Ana la Caiafa , ca doar n-o sa ma apuc acuma sa citesc topicul ala de o suta de pagini despre iubirea de Romania.
Daca tu, Lisaelisa, ai spus ca tiganii si sectantii is inferiori, foarte rau ai facut!
daca Lara _c s-a luat dupa tine, foarte rau a facut si ea!
Sa nu se mai intample, ca suna urat de tot. Bine?

Mergi la inceput