Cea mai buna prietena...
O cea mai buna prietena are un loc special in sufletul unei femei si viceversa :)
Personajele din titlu si discutie sunt insa creaturi speciale si greu de gasit.
Am avut cateva si eu si le-am pierdut in drumul anilor. Sau poate ne-am dezamagit reciproc. Nu stiu exact. Cert este ca am inceput sa fiu mai atenta (poate prea) atunci cand dau titlul secret in suflet unei prietene de Cea mai buna prietena.
Dar, cum trebuie sa fie EA, cea mai buna prietena? Aveti exemple de prietenie adevarata? Adevarata!
Raspunsuri
RAMONELLA spune:
Eu am una,din copilarie...dar am cam pierdut legatura...mai vorbim cateodata la telefon.Nu stiu daca si ea ma considera cea mai buna prietena.Dar prietena sigur ma considera.
Pe parcursul anilor am avut diverse prietene,dar niciuna nu s-a dovedit a fi cea mai buna.Multe m-au dezamagit,multe au fost poate invidioase...nu stiu ce a fost...Adevarul ca e foarte greu sa gasesti azi o prietena adevarata.Parca toate prieteniile se bazeaza pe interese ascunse...
Cred ca prieteniile adevarate sunt cele din copilarie.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
maraki spune:
Prietene adevarate sant cele din copilarie, cele carora le pot spune in fatza ce gandesc fara sa se supere si care ma ajuta la greu. Eu am 2 si ne intelegem foarte bine chiar daca sant plecata de multi ani din Ro.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
adelyna spune:
Cea mai buna prietena a mea este din copilarie(am fost la scoala,facultate impreuna,am dormit mereu una la alta si ne suntem mereu alaturi cand ne este greu dar si cand suntem fericite).Peste o saptamana vine in vacanta la noi si suntem foarte nerabdatoare sa ne revedem.
Si eu si ea ne consideram cele mai bune prietene.
O cea de-a doua prietena pe care o consider la fel una dintre cele mai bune,o stiu din facultate,a foat langa mine in cele mai grele momente si dupa atatia ani ne intelegem excelent si nu ne-am certat niciodata.Acum suntem nasii lor de cununie si botez.
Mai sunt cateva prietene foarte bune (foste colege)cu care tin mereu legatura,fiecare are viata ei acum dar ne revedem de cate ori este posibil si ne ajutam intotdeauna cand avem nevoie.
adelina si piticii
Noemi 2 ani
ruxij spune:
Eu sunt cinica, asa ca cred ca e cam greu ca "cea mai buna prietena" sa ramana asa pe vecie, ba chiar, in cazuri extreme, s-ar putea sa iti iei necazuri mari de pe urma ei. Cu alte cuvinte, ca sa ramana "cea mai buna prietena" trebuie musai sa fie la distanta. "Plecata de mult din Romania" sau "ramasa in Romania si tu plecata". :)) Am observat chiar din posturile de pe forum, de-a lungul timpului, ca numai de bine despre prietenele aflate la distanta:))
LauraNicole spune:
Prietena mea cea mai buna este o fiinta minunata pe care am cunoscute in clasa a 11a de liceu si care imi este si acum mai draga si mai apropiata decat insasi sora mea de sange.Poarta acelasi nume ca al meu,Laura,este nascuta in aceeasi luna cu mine(ea pe 16 septembrie,eu pe 20),aceeasi culoare a ochilor,aceleasi pasiuni,chiar si aceeasi culoare naturala a parului dar,ce conteaza mai mult , a fost singura persoana din viata mea care nu m-a dezamagit niciodata,care nu m-a jignit,nu m-a judecat ci m-a acceptat asa cum sunt eu,cu bune si rele,care atunci cand am avut nevoie a venit de la 200 de km ca sa imi ingrijeasca copiii in timp ce eu eram operata in spital pentru ca nici maica-mea nici sora-mea nu au vrut/putut,care mi-a ingrijit casa si copila mica(pierduta) cand am fost cu cea mare in spital 2 saptamani,care m-a luat la ea acasa,la parintii ei cand gravida in 4 luni , parintii mei m-au dat pe usa afara ca ii fac de rusine pentru ca dobitocul cu care facusem copilul si-a dat seama dupa 6 ani de relatie ca vrea sa fie inca liber,singura care ma suna cand simtea ca sunt trista sau ca e ceva cu mine si pe care o sunam cand simteam la fel , persoana care atunci cand a fost suspectata a avea cheag de sange la creier am simtit ca mor odata cu ea(Slava Domnului ca altul a fost diagnosticul!).Cu ea vorbesc zilnic pe messenger sau la telefon desi ea e in Ro iar eu aici,cu ea ma sfatuiesc iar familia ei,de cand m-au cunoscut , n-a facut altceva decat sa ma considere ca geamana ei.
Laura este dulce,sincera tot timpul(cand aveam nevoie de 2 martori care sa mearga cu exul sa declare impotriva mea ca sa se termine divortul mai repede,a refuzat sa mearga stiind ca nu poate minti),o persoana inteligenta,iubitoare pe care nu poti sa n-o iubesti.
Asta este prietena mea cea mai buna,singura,absolut singura persoana in care stiu ca pot sa am intotdeauna incredere !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Deianira spune:
Nu stiu ce m-as face fara prietena mea cea mai buna .
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin O cea mai buna prietena are un loc special in sufletul unei femei si viceversa :) Personajele din titlu si discutie sunt insa creaturi speciale si greu de gasit. Am avut cateva si eu si le-am pierdut in drumul anilor. Sau poate ne-am dezamagit reciproc. Nu stiu exact. Cert este ca am inceput sa fiu mai atenta (poate prea) atunci cand dau titlul secret in suflet unei prietene de Cea mai buna prietena. Dar, cum trebuie sa fie EA, cea mai buna prietena? Aveti exemple de prietenie adevarata? Adevarata! |
Eu o cunosc pe prietena mea cea mai buna de 15 ani! In 15 ani ne-am spus TOTUL. Desi eu de 6 ani jumate sunt in Canada, cand a divortat mi-a spus, cand a ramas gravi mi-a spus (inainte de a-i spune maica-sii, inca). Cred ca o poti numi prietena cea mai buna pe acea persoana care STII sigur ca va fi intotdeauna acolo ptr. tine, la bine sau la greu, ca iti va fi sprijin oricand ai nevoie. Stii gluma aia cu "Prietenul bun te scoate de la puscarie. Prieneul cel mai bun sta langa tine si spune:' Asta a fost fun.' "
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
sissica spune:
cea mai buna prietena.....nu prea cred ca exista.cel putin din trista mea experienta
toate ,prietenele mele cele mai bune ,de pana acum s-au dovedit a fi la un moment ,cele mai mari dusmance,
cele mai dureroase experiente din viata mea s-au datorat lor. acum ,poate si din cauza acestor experiente sunt foarte reticenta in alegerea persoanelor din anturajul meu,
chiar mi-as dori o prietena adevarata,dar pana acum nu am gasit-o
vreau si eu un
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Eu sunt cinica, asa ca cred ca e cam greu ca "cea mai buna prietena" sa ramana asa pe vecie, ba chiar, in cazuri extreme, s-ar putea sa iti iei necazuri mari de pe urma ei. Cu alte cuvinte, ca sa ramana "cea mai buna prietena" trebuie musai sa fie la distanta. "Plecata de mult din Romania" sau "ramasa in Romania si tu plecata". :)) Am observat chiar din posturile de pe forum, de-a lungul timpului, ca numai de bine despre prietenele aflate la distanta:)) |
Santem prietene de la 4 ani, am crescut impreuna, am stat in acelasi bloc, ne consideram surori de cruce sant plecata de 8 ani din tara dar pana la 32 de ani tot bune prietene eram si de cand sant aici tinem legatura pe net aproape zilnic.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ADRIANKA spune:
Se intampla ca am multe prietene din copilarie, aceeasi varsta aproximnativ, vecine de bloc, aceeasi scoala frecventata...Viata ne-a imprastiat in multe parti ale lumii, dar noi mentinem inca legatura si inca ne mai destainuim ca in copilarie...TOTUL.
Dintre ele, totusi, una si-a castigat in inima mea titlul de "cea mai buna prietena" de cand aveam 10 ani...Nu ne-am vazut de 6 ani de zile, dar am vorbit mult intre timp si stim toate schimbarile petrecute in vietile noastre. Traieste in Londra, eu in Cipru, iar cu ceva timp in urma mi-a facut cea mai mare bucurie...m-a anuntat ca si-a cumparat bilete catre Cipru pentru o saptamana din luna iunie. Abia astept, desi sunt si curioasa, daca ne mai putem regasi, face to face, si nu la telefon aceeasi bucurie de a sta de vorba despre orice...
..................................................................................................................................................................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Eu sunt licuriciul, sunt un ciob de stea
si vin cu speranta, luminand mereu calea ta...