A incercat cineva sa mearga la Sovata? Exista sanse ptr bebe
daca se merge acolo??
. De 2 zile postez ba pe un topic ba pe altu..........se pare ca nu ma baga nimeni in seama
...dc oare???
Lia trebuie sa scri 10 mesaje repede sa treci de moderare,pt. ca mesajele tale apar prea tarziu si de aceea nu iti raspund fetele.
Despre Sovata ce sa iti zic,personal cunosc o tipa care a facut FIV nu a reusit,la catva timp a fost la Sovata si surpriza a ramas insarcinata.Acum personal eu cred ca poate ajuta dar depinde de ce probleme ai.Nu poate Sovata sa rezolve orice probleme,tipa avea probleme cu trompele.
Pupici si multa bafta.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Lia - daca folosesti motorul de cautare si introduci cuvantul "Sovata" o sa gasesti destul de multe topicuri despre acest subiect. Eu una nu am fost si nici nu intentionez.
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris Lia trebuie sa scri 10 mesaje repede sa treci de moderare,pt. ca mesajele tale apar prea tarziu si de aceea nu iti raspund fetele. Despre Sovata ce sa iti zic,personal cunosc o tipa care a facut FIV nu a reusit,la catva timp a fost la Sovata si surpriza a ramas insarcinata.Acum personal eu cred ca poate ajuta dar depinde de ce probleme ai.Nu poate Sovata sa rezolve orice probleme,tipa avea probleme cu trompele. Pupici si multa bafta. Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaCum cresc eu |
multumesc
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Lia - daca folosesti motorul de cautare si introduci cuvantul "Sovata" o sa gasesti destul de multe topicuri despre acest subiect. Eu una nu am fost si nici nu intentionez. Catalina |
am gasit