Am si eu o problema :am un baietel care are aproape 4 ani si trebuie sa-l operam de hernie.O doctorita,chirurg pediatru,mi-a spus ca cu cat il vom opera mai repede cu atat mai bine(exista riscul sa faca un blocaj sau ceva de genul asta) si ca operatia este foarte usoara.
A trecut cineva prin asa ceva ?Imi poate spune cineva mai multe despre operatia de hernie la copii?Aceasta ar fi prima operatie si cu toate ca doctora m-a asigurat ca este o operatie usoara si "ca copilul o sa plece pe picioarele lui din spital" sant totusi un pic cam speriata.
Astept raspunsuri!Sanatate multa tuturor!
Citat: |
citat din mesajul lui m.roswita Am si eu o problema :am un baietel care are aproape 4 ani si trebuie sa-l operam de hernie.O doctorita,chirurg pediatru,mi-a spus ca cu cat il vom opera mai repede cu atat mai bine(exista riscul sa faca un blocaj sau ceva de genul asta) si ca operatia este foarte usoara. A trecut cineva prin asa ceva ?Imi poate spune cineva mai multe despre operatia de hernie la copii?Aceasta ar fi prima operatie si cu toate ca doctora m-a asigurat ca este o operatie usoara si "ca copilul o sa plece pe picioarele lui din spital" sant totusi un pic cam speriata. Astept raspunsuri!Sanatate multa tuturor! Fii recunoscator celui care te-a abandonat, pentru ca astfel te-a invatat ca trebuie sa nu depinzi de nimeni si de nimic! Lin Kai Ting |
Multumesc pt raspuns.Inca nu stiu la ce doctor vom merge,dar pt ca are asigurare privata de sanatate vom merge cu siguranta la spitalul Euroclinic.