operatie hernie la baietel

operatie hernie la baietel | Autor: m.roswita

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema :am un baietel care are aproape 4 ani si trebuie sa-l operam de hernie.O doctorita,chirurg pediatru,mi-a spus ca cu cat il vom opera mai repede cu atat mai bine(exista riscul sa faca un blocaj sau ceva de genul asta) si ca operatia este foarte usoara.
A trecut cineva prin asa ceva ?Imi poate spune cineva mai multe despre operatia de hernie la copii?Aceasta ar fi prima operatie si cu toate ca doctora m-a asigurat ca este o operatie usoara si "ca copilul o sa plece pe picioarele lui din spital" sant totusi un pic cam speriata.
Astept raspunsuri!Sanatate multa tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui m.roswita

Am si eu o problema :am un baietel care are aproape 4 ani si trebuie sa-l operam de hernie.O doctorita,chirurg pediatru,mi-a spus ca cu cat il vom opera mai repede cu atat mai bine(exista riscul sa faca un blocaj sau ceva de genul asta) si ca operatia este foarte usoara.
A trecut cineva prin asa ceva ?Imi poate spune cineva mai multe despre operatia de hernie la copii?Aceasta ar fi prima operatie si cu toate ca doctora m-a asigurat ca este o operatie usoara si "ca copilul o sa plece pe picioarele lui din spital" sant totusi un pic cam speriata.
Astept raspunsuri!Sanatate multa tuturor!

Fii recunoscator celui care te-a abandonat, pentru ca astfel te-a invatat ca trebuie sa nu depinzi de nimeni si de nimic!
Lin Kai Ting

al meu baietel a fost operat cand avea 2 saptamani jumate, deci nou nascut, asa ca nu iti face probleme
al meu a avut hernie inghinalo-scortala strangulata, adica se blocasera tesuturile in zona respectiva si a fost operat de urgenta, iti dai seama ce soc pe noi
a fost la spitalul Grigore Alexandrescu la Dr.Basca
in 2 zile am fost acasa
acum e super bine
asa ca nu iti face griji prea mari, insa e bine sa stii la ce doctor mergi

multa sanatate va doresc

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m.roswita spune:

Multumesc pt raspuns.Inca nu stiu la ce doctor vom merge,dar pt ca are asigurare privata de sanatate vom merge cu siguranta la spitalul Euroclinic.

Mergi la inceput