Postinor in alaptare??

Postinor in alaptare?? | Autor: petrean

Link direct la acest mesaj

Fetelor, care va-ti confruntat cu problema mea poate ma ajutati si pe mine..am nascut in 17 martie..si am avut aseara primul contact sexual..in care am avut nenorocul sa se rupa durex-ulnu mi-a venit inca ciclonul..tb sa iau postinor pt siguranta?mai pot alapta???

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Doctorita mea m-a avertizat ca pot ovula chiar daca alaptez exclusiv si nu am mentsruatie, desi eu stiam ca prolactina care se secreta in perioada de alaptare inhiba ovulatia.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau, daca sa iei pastila sau nu dar iti zic ce stiu eu despre Postinor.Sunt pastile nomohormonale continand progesteron si sunt permise in alaptare pentru ca care au in componenta numai progesteron nu si estrogen.
Sper sa te ajute ..putine informatiile pe care ti le ofer

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Postinor este pastila de a doua zi,cu un dozaj mult mai mare de hormonisi cu efecte mult mai severe, sa nu confundam cu Exluton care intr-adevar este un AC pe baza de progesteron permis pe perioada alaptarii. Ambele sunt metode de contraceptie hormonale.

Petrean uite ce am gasit despre efectele asupra lactatiei:
"Use in Lactation
There is no evidence that Postinor-1 taken only in an emergency situation diminishes the yield of breast milk. However, minute amounts of the active substance are excreted with the milk"

Dar cel mai bine consulta un medic, asta nu e o problema pt care sa primesti sfaturi neautorizate, chiar dc sunt date cu bune intentii pot contine inexactitati sau erori.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

multumesc fetelor..am fost la farmacie.si se poate lua..deci am cumparat ca sincer nu mai vreau un copilmi-e de ajuns 3. Cantitati f mici ajung in late..si nu dauneaza.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput