Timisoara Impreuna(148)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Haloooooo....Pamantul catre Dorisescu...haloooo...receptie...coana Ciufulleascaaaaa...deschide capitol nou,ca iara raman de caruta cu postarea...

Bah,bag seama ca v-a priit intalneala...ii bun asa,repetam...

Liana,sa-ti traiasca papusica!Vorba Monicai:are niste buuculute de obrajori numai bune de pupacit la greu!Frumoasa foc!Tucu-i-as manutele scumpe si tucam si mamica eroina!

Noh...fetilor...sa aveti sambata cat mai buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata buna ...

mama, ce bine a fost aseara ... , data viitoare nu mai plec asa repede, las sotu' sa culce copilul. m-am hotarat.
imi pare tare bine ca v-am cunoscut pe cele necunoscute pana acuma . sunteti niste fete super.
Vicki merci inca o data de cd, sper sa am ambitie sa fac exercitiile. ma mai incurajezi tu.
Deya esti o scumpa, exact asa cum mi-am imaginat.
Monica m-ai impresionat... acu' stiu si eu daca am anumite "nelamuriri" la cine sa apelez ...
Aida vreau sa-ti spun ca mi-o venit sa te strang in brate, dar mi-a fost rusine ca o sa crezi ca-s dusa .... asa ca te imbratisez acuma virtual, esti super faina
Doris si Anda ia marturisiti, ati papat inghetata pana la urma? hai, spuneti tot ...
Anda pe tine nu te iert de o bere data viitoare.
Andanii, Ana si Maria sunteti asa cum va stiam, niste fete grozave ...

si-acum concluzia: mai vreau la intalnireee !!!!

noi plecam azi la arad, asa ca ma duc sa impachetez.
weekend placut sa aveti
ne auzim pe luni

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Halooooo, Ciufuleasca pe receptie...deschis cap nou...

subiect inchis

va astept aici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput