Timisoara Impreuna(148)Purtam in suflete un inger!
Raspunsuri - Pagina 21
Ana68 spune:
Haloooooo....Pamantul catre Dorisescu...haloooo...receptie...coana Ciufulleascaaaaa...deschide capitol nou,ca iara raman de caruta cu postarea...
Bah,bag seama ca v-a priit intalneala...ii bun asa,repetam...
Liana,sa-ti traiasca papusica!Vorba Monicai:are niste buuculute de obrajori numai bune de pupacit la greu!Frumoasa foc!Tucu-i-as manutele scumpe si tucam si mamica eroina!
Noh...fetilor...sa aveti sambata cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
geta_florina spune:
'neata buna ... 
mama, ce bine a fost aseara ...
, data viitoare nu mai plec asa repede, las sotu' sa culce copilul. m-am hotarat.
imi pare tare bine ca v-am cunoscut pe cele necunoscute pana acuma
. sunteti niste fete super.
Vicki merci inca o data de cd, sper sa am ambitie sa fac exercitiile. ma mai incurajezi tu. 
Deya esti o scumpa, exact asa cum mi-am imaginat. 
Monica m-ai impresionat... acu' stiu si eu daca am anumite "nelamuriri"
la cine sa apelez ... 
Aida vreau sa-ti spun ca mi-o venit sa te strang in brate, dar mi-a fost rusine ca o sa crezi ca-s dusa
.... asa ca te imbratisez acuma virtual, esti super faina 
Doris si Anda ia marturisiti, ati papat inghetata pana la urma? hai, spuneti tot ... ![]()
Anda pe tine nu te iert de o bere data viitoare.
Andanii, Ana si Maria sunteti asa cum va stiam, niste fete grozave ... 
si-acum concluzia: mai vreau la intalnireee !!!! ![]()
noi plecam azi la arad, asa ca ma duc sa impachetez.
weekend placut sa aveti
ne auzim pe luni 
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Doris-Alina spune:
Halooooo, Ciufuleasca pe receptie...deschis cap nou...![]()
subiect inchis
va astept aici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories