Educarea copiilor in spiritul iubirii de Romānia
Raspunsuri - Pagina 3
xenocid spune:
Am uitat sa precizez: Copiii mei canta la acordeon in limba romana!
dana_lucia spune:
Mai Ilse mai, da combati nu gluma, te rog sa nu iti para rau de mine zau ca nu e cazul, give me a break, nu imi plac astfel de discutii pe net, nu duc nicaieri mai ales ca nu doresc sa fac publice intimplarile avute cu "acordeonistii" pe care ii lauzi atita.
desprecopii spune:
ilse - din pacate, e asa de usor sa iti dai cu parerea ...
daca acordeonistul respectiv ar canta frumos, zau ca nu as avea nimic decat simpatie pentru el. insa...of ... nici macar nu canta ci scartie ...da din acordeon asa cum as face si eu - el mizeaza pe faptul ca trecatorii nu stau sa asculte ci cotizeaza pur si simplu - uneori are si un copil mucos langa el care tine mana intinsa... alteori acordeonul e manuit de nevasta lui (sau partenera de viata) --- si asta tot asa trage o scrataiala penibila si se uita cu jiind la posete ...
Stii, copiii sunt sinceri si puri. Au propriul lor fel de clasificare al oamenilor. Iti spun sincer ca pe copilul meu nu il deranjeaza ca domnul acordeonist e bronzat (natural sa spunem) ci pentru ca a inteles ca sta acolo ca sa fraiereasca ... sau ca ar putea sa faca ceva mai util pentru a strange bani - de exemplu sa munceasca. Pentru ca munca nu e o rusine. A scartai din acordeon fara a sti sa canti la el ... este ceva care nu confera simpatie.
Nu am sa port conversatii cu dl acordeonist doar pentru ca e roman. Scuze. Nu am ce vorbi cu el. nu pot sa incurajez felul asta de prostitutie sentimentala ... Acelasi sentiment ma incearca si cand vad cersetoarele cu fuste in vant de sub turnul Eiffel. Zau ca nu as sta la cafeluta sau conversationes cu ele. chiar daca aud dupa ele in frumoasa limba romana: hai fa proasto -da si mie un banut.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
miereamara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Din cate imi aduc eu aminte exista in secolul trecut o organizatie dedicata promovarii si inocularii dragostei de tara: Societatea Romanilor Verzi. Editat si aprobat de - b.nica on 21/12/2012 23:59:59 Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Offtopic:
Xenocid, cat p'aci sa ma pacalesti:)))Pregatisem deja o petitie ca sa strang semnaturi de la public contra :)))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Marox spune:
Scuze pentru off topic: din cite am remarcat, se pare ca ultima moda la Paris, in materie de cersit, este sa stai cu un catelus in brate. Cit mai mic si mai neajutorat. De unde-or fi gasit, dom'le, pui, ca p'aici nu sint ciini vagabonzi si de cumparat nu cred ca i-au cumparat! Te pomenesti ca i-au importat din Bucuresti!
ilse spune:
Stiu prea bine...Sven i-a zis unui tip asa mai "mirositor" ca a uitat sa faca dus, de mi-era ca-mi iau bataie in supermarket...stiu ca sunt sinceri.
Deci lui nu-i place de acordeonistul respectiv(pana aici nimic anormal), dar vezi tu ceva mai incolo in postul tau inteleg ca te deranjeaza toti conationalii nostri cam pe oriunde ar fi ei Paris, Londra, aia de etnie ca de ei vorbesti cu precadere.
Ceea ce crede-ma o sa aiba influenta asupra copilului tau, caci ei ce aud de la noi, preiau, si intoleranta si segregare etnica...am auzit de multe ori strigand dupa altii: marocanule, antilianule, cam cum striga noi:tiganule...ar fi pacat sa nu inteleaga ca romani suntem cu totii, fie ca ne place sau nu.
Si prostitutie sentimentala inseamna ca fac si tinerii care zdrangane la chitara melodii rock sa stranga si ei de o bere pe la lanturi de magazine, Hema, V&D si aia sunt olandezi albi.So?
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
ilse spune:
citat din mesajul lui Marox Scuze pentru off topic: din cite am remarcat, se pare ca ultima moda la Paris, in materie de cersit, este sa stai cu un catelus in brate. Cit mai mic si mai neajutorat. De unde-or fi gasit, dom'le, pui, ca p'aici nu sint ciini vagabonzi si de cumparat nu cred ca i-au cumparat! Te pomenesti ca i-au importat din Bucuresti! Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Sincer Marox sunt singurii care cersesc?
Alte nationalitati nu ai vazut tu niciodata?
Numai si numai de-ai nostri.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Happy_in_TO spune:
citat din mesajul lui Marox Scuze pentru off topic: din cite am remarcat, se pare ca ultima moda la Paris, in materie de cersit, este sa stai cu un catelus in brate. Cit mai mic si mai neajutorat. De unde-or fi gasit, dom'le, pui, ca p'aici nu sint ciini vagabonzi si de cumparat nu cred ca i-au cumparat! Te pomenesti ca i-au importat din Bucuresti! Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Uite-asa razolva si problema ciinilor maidanezi! Ii duc in ograda UE...
desprecopii spune:
ilse, tu tragi mereu asa de repede concluzii sau doar vineri seara?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/