curatare masina de spalat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Corina, vroiam sa spun ca folosesc balsam f putin, ca sa nu fie alergen pt bb. Am decis deja de o saptamana sa nu mai spal rufele lui separat, ci cu ale noastre si clatesc de mai multe ori. E adevarat ca el nu are inchise la culoare decat ff putine haine dar totusiiiii ......deci se pare ca petele pot fi si de la balsam. Voi pune si mai putine rufe in cuva, sa vedem ce iese....

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Simplu si economic...2 sticle de otet le torni in cuva pt detergent si pui masina la programul cel mai lung si la temp cea mai mare.

apropo,cu ce deterg speli hainutele la bebe??

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Idaira, asa mult otet? eu am pus cam 500 ml, voi pune si eu mai mult data viitoare..dar nu-i cam mult, nu dauneaza cu ceva?

a mea masina tot lasa urme pe rufele negre, chiar nu stiu ce sa-i mai fac.........

eu am renuntat sa mai spal rufele cu deterg special de bebelusi si separat de ale noastre...spal cu hainele noastre la un loc si clatesc de 2 ori.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eseea, si masina mea pateaza rufele negre; sau detergentul, naiba stie, ca balsam nu folosesc deloc la rufele negre. Culmea este ca petele nu mai ies la urmatoarele spalari, nici macar cu vanish direct pe pata! Si mi-a patat o gramada de haine bune Chiar nu stiu care-i cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cea mai eficienta metoda stiuta de mine este: speli fara rufe, adaugand praf G1 ( 40-60 grame) ( detergent ecologic) si Booster ( 40-60 ml)- aditiv pentru detergent, cu multiple alte efecte.
Ambele produse sunt ecologice, nu contin fosfati, nu sunt toxice, deci nu doar ca nu cauzeaza alergii, din contra, previne aparitia lor.
Eu folosesc doar asa ceva.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput